Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(86)
Raspunsuri - Pagina 6
florintunde spune:
Ziki;habar n-am mama..inca nu m-am documentat..n-am avut cand..esti criminala oricum..daca vrei poti face si salata cu ea..
acu serios mai facut curioasa
Chiar am vr sa te intreb
- mananci si lactate sau nu?
-numai TU esti vegetariana in familion?
-cum faci sa te abtii de cele"rele" cand faci mancare pt ceilalti?
ziki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde Cand voi da socotelile pe lumea aialalta pentru pacatele mele...poate voi scapa mai usor,pentru 5 colete trimise,se va sterge una bucata pacat |
atunci mie trimite-mi-le separat, te rog, fiecare crema intr-un colet
4 in cuibusor
Lorich spune:
Neata!!
Multam ziki
scriu rapid-rapid si fug, prima data in butoi, am un butoi am meu, personal, apropo, am scormonit dupa Anduta prin el si n-am gasit-o. Intr-o ora voi pelca la graidnita, unde tresa vad ce fac, cum fac, acum sa vad eu cata psihologie stiu, ca treb sa-mi linistesc copilul, care plange de 2 zile la gradi NON STOP. mersi Roxx de idee, ca ieri eram atata de varza, ma chinuaims a nu plang, idei nu ami-ar fi venit! Deci merg acolo, stau pe hol, in vestiar, interv in cand si daca palnge, ma duc, ma rog, MA ROG, nu stiu ce s afac , dar am copil traumatizat si afectat!!!
Sunt asa de suparata.... cu totul, nu doar faza cu gradi, tot ce nu e bine cu Robert e vina mea , e capul meu prost, e asa d eusor sa stai pe dinafara si apoi sa arunci cu pietre... cred ca am trecut direct in cadere nervoasa!!!
Nu mai scriu ca deprim lumea, sa schimnb sub:
Maimutica incearca sa fol BB mai rar, cam de 3-4 ori pe zi, cam inainte de nani, in rest toaran mult ser in nas, metoda belgiana.
Ziki, Fragaran eu as cumpara doar carter's, ma bucurase ca i-a gasit MADA, apoi ma tuflisem...dar sincer, astept si am incredere. Apropo, Shines ca ziceai de calitate, uite, eu carters' as cumpara si prin telefon, am incredere oarba in ei. Daca ai nev, sa ma inrebi din lista aia cu haine de amercia cam ce e bun, sa-mi spui-erau oshkosh parca, gymboree (cam pt fete sunt in general, dar sunt delicioasee, bomboaneee)...si nu mai stiu...laura ashley...daca vrei, ma uit in lista.
RMbbc eu la Robert nu am avut pb cu durerile de dinti, f ciudat ce unic e fiecare copil!! dar acum am vazut asa: ca ii doare ff tare dupa ce sparge, cand au doar gaura aia in gingie, pana sa iasa bina de tot dintele. de asta nu papa sau...mai au perioade, las-o cum vrea ea.
ziki spune:
citat din mesajul lui melanies Pe mine ma citeste un fost prieten/iubit !!! |
pe mine nu ma citesc nici userii forumului
Ziki confirm, in Ottawa e frig si plictiseala de imi vine sa ies sa urlu la luna in unele zile . Am locuit si in Toronto 3 ani si acolo nu e asa, nici nu se compara. Montrealul iar mi s-a parut frumos si plin de viata dar l-am vazut doar ca turist. |
ce tare, eu ii credeam mofturosi. si nu e ca si cum aici erau party animals. aveau o viata banala in banalul bucuresti...
dar te-ai intoarce in romanica doar din cauza asta?
Azi sunt happy ca am gasit buburuzei din dotare costum de buburuza pt Halloween |
cat de misto! eu am avut costumas la Flavia la cresa, cand avea 2 ani, si abia astept sa intre si michimausul in el, sa-l pozez si sa-l lipesc la tabela buburuzelor de 2 ani
4 in cuibusor
florintunde spune:
Lori;..asa rau imi pare pt tot ce s-a intamplat cu Robertsone!pui mic si nevinovat..Fii tare mama..si acum ii poti transmite starea ta,te simte!Se va rezolva..ai sa vezi..primul an e greu...mai ales daca a fost obisnuit sa stea numai cu tine
Mai ales cand vede ca surioara ramane cu mami si El trebuie sa ramana la gradi...Cat despre comentarii a'la B...STIU DESPRE CE VORBESTI..te inteleg perfect...mama ma-si de BBBBBBBBBBBBBB
ziki spune:
citat din mesajul lui florintunde Ziki;habar n-am mama..inca nu m-am documentat..n-am avut cand..esti criminala oricum..daca vrei poti face si salata cu ea.. acu serios mai facut curioasa Chiar am vr sa te intreb - mananci si lactate sau nu? -numai TU esti vegetariana in familion? -cum faci sa te abtii de cele"rele" cand faci mancare pt ceilalti? ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta |
na, pai mi-a sarit in ochi, ca scria IDEALA pt vegetarieni, si mi-a placut cum suna, ca e IDEALA. dar apoi am sezut si-am cugetat : dar de ce?...
am avut perioade cand am mancat si carne, cand am fost gravidoasa, de exemplu,
dar da, mananc lactate, oua, nici nu m-as gandi sa scot din alimentatie.
si da, numai eu sunt, dar incepe si soata sa se dea pe brazda.
la socri am avut o sumedenie de ironii ieftine. imi fluturau sorici pe la nas, si slana de porc, am mai auzit si alte glumite debile intr-o vizita cu ... altfel de carne mananci, nu?
e greu la deal cu boii mici, nu inteleg de ce unii simt nevoia sa ironizeze, si pun pariu ca daca spuneam ca ma impiedica religia brusc deveneau piosi si respectuosi. ma rog!
sa nu deviez de la 'subect', mie nu mi se pare ca ma abtin, pur si simplu nu ma mai atrage. in schimb, mi se face pofta de hamburgerii de la mec e clar ca e ceva dubios cu ei...
dar daca gatesc, nu eu tai carnea. acuma sa nu radeti de mine, nu-s nici sclifosita, dar nu pot sa tai, ma trec toate cele. asa ca intra soata in actiune, taie, prajeste/coace/fierbe si eu continui reteta
dar nu ii spun Flaviei nimic sa o "conving", ca nu-s sectanta, ii fac si pofta, ii zic ca mancam carnita buna, cu proteine, sanatoasa. nici nu se mira ca mama nu mananca. ba abia cand incep unii sa se mire la masa parca incepe si ea sa isi dea seama ca parca e ceva cu mama asta...
la flavia la gradi sunt vreo 5-6 copii vegetarieni, au meniu separat, dar una ca nu sunt de acord cu partea asta, cred ca trebuie sa vina ca o alegere a individului (ca si religia, orientarea sexuala, si multe altele), si a doua ca bietii copii cer uneori pe shestache carne, flavia a venit de multe ori cu oase in buzunar pt ca "i-am dat si lui matei, ca ii era pofta"... asa ca imi confirma ca parintii au hotarat pt ei.
in fine, m-am lansat intr-o cascada de vorbaraie, cand TUNDE doar mi-a pus 3 intrebari.
buna ziua mi-ati dat, belea v-ati capatat!
tac
4 in cuibusor
bebelu86 spune:
neata!!!
sunt zombi de 2 zile nati urla, e agitata, maraita, nu ii convine nimic. si asta din cauza a 2 dintisori unu a spart tot, mai are unu care a iesit doar un coltisor.
nu am apucat sa citesc mare lucru, asa ca o sa revin mai tarziu, dupa ce va adormit zgubi...asta dc adoarme
angieangie spune:
neata
Tunde.....multumesc din suflet,nu toata lumea ar face ce faci tu,mai ales ca ai vazut ce preturi au cremele astea pe nettu ne scutesti o gramada...fata frumoasa si serviabila
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
angieangie spune:
aaa...mi-am facut rezervare la Predeal..la pensiunea 4anotimpuri..am vazut poze pe net..cica are 4*,deci cred ca e destul de draguta
oricum va multumesc pt idei
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
deea_sav85 spune:
Buna dimineata...Mai dau si eu o tura de cafea
Tunde am indraznit si eu si ti-am trimis PM...este super tare ce faci pentru noi
Lorich si un mare pentru Robert.
Si as dori si eu sa ma bag in lista pentru Craciun daca sunteti de acord.
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)