Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

deci aia e IRINUKA!! ma gandeam eu, dar nu am vazut tag si nu am votat. acusi ma duc.

pe ANGIE am votat, pe LORI la fel, doar ca fetelor, trebuie sa dati intai LIKE la pagina de bebelusi purtati, apoi pe poze.
(MADA, de exemplu, ai dat like la poza de pe profilul meu, si nu bun)
zic si io, nu va mai agasez

si tot MADA, eu as scoate nasul. sa stii ca daca e imbracat corect (stiu, e foarte usor de vorbit de pe margine) - nici gros sa transpire nici prea subtirel, sa il ia mai rau, ii face foaaarte bine aerul de afara.
dar fetele au dreptate, fa cum simti tu, aia conteaza cel mai mult!
cum scria pe un afis in maternitate la flavia:
IF MOMMY IS OK, EVERYTHING IS OK

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mai nu ma mai multumiti atata..stati sa le iau..sa le si trimit..in rest ..nu ma mai intrebati de PM..trimiteti fara jena!

Ma duc sa-l vad pe Tati de Felix.
OARE AR TREBUI SA CANDIDEZ SI EU..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Ziki;votat![emoticon stampila]..de pe contul lui tati..ca mi-a f lene sa ma loghez

Mergi la inceput

TUNDEEEE, s-a incheiat concursul pt trimis poze

si da, multumim, ca e a 2-a sau a 3-a oara cand te duci, faci listute, platesti, cumperi, ambalezi, trimiti, si toate astea pt ca ASA VREI TU, puteai sa taci malc si sa te bucuri ca ai gasit creme cu 2 lei.

asa ca lasa-ne in pace, noi multumim ca asa vrem noi! NA

p.s. sarumana mult de tot tuturor pt vot, oricum e timp, pana pe 15 parca...
am participat si eu cu un articol de pe blog, dar asta e la latitudinea sponsorului, nu e cu voturi.

4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata!

Raportez o noapte ca la balamuc, fii-mea s-a trezit la 4 si pana aproape de 6 a avut chef de joaca si de hlizeala, eu am tinut-o cu greu sa nu se urce pe ta-su, pana la urma l-a trezit si l-a anturat la joaca zambindu-i frumos...cred ca e rupt de oboseala saracul! Apoi gaza s-a culcat si s-a mai trezit la 11! Nu stiu ce program om mai avea azi, o sa fie interesant...

ZIKI, votat Felix&tati! M-au topit pozele cu taticii purtatori!

TUNDE, ce tare faza cu bona! IO gata, nu mai vreau creme (deocamdata), macar sa le termin pe astea toate... (am inceput sa dau cadou din ele)

ZUMZU, uite aici pe www.facebook.com/photo.php?fbid=240075069374530&set=a.240073292708041.53066.229184220463615&type=3&theater" target="_blank">tati de Felix. Unde e taticul cu doi bebei? Pe asta l-am ratat...

LA MULTI ANI WUDY!!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

Lorich, multa putere supermamico

tunde multumim,multumim,multumim

Mirela, nu stiu cum mai rezisti,santate multa, sa se faca o data bine si motaneii

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
http://photosbynicoleta.blogspot.com

am branula si injectez redbull la 6 ore si cafea la 4 ore

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

fiti atente aici caterinca, sau explicati-mi si mie de ce e asa.
am primit comentarii la tot felul de poze pe FB si in engleza, si in romana, si in franceza.
cand mi-a scris TUNDE de pe contul soatei ei, mi-a aparut optiunea "traducere" - de ce??

"Io-s Tunde la contul lui Tati:-)..seamana mei-taiul nostru cu a vostru!E like like like..cum se uita tati la FELIX!
Il y a 7 minutes · Je n’aime plus · 1 personne · Traduire"

ciudat, nu?

4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

gasit.votat

eu sunt mai paralele asa cu fb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

ziki unde ti-ai facut contul de pe fb? in romania sau prin alte tari?..poate ai franta la optiuni pe undeva. sau e o chestie de IP,calculatorul e vazut ca unul din franta...nu stiu, zic si io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

stire cumplita:

"un copil de 1 an si 4 luni a paralizat partial dupa ce a fost vaccinat" aoleu mama, nu le mai fac nici un vaccin

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput