Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(86)
Raspunsuri - Pagina 10
ziki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zumzu ziki unde ti-ai facut contul de pe fb? in romania sau prin alte tari?..poate ai franta la optiuni pe undeva. sau e o chestie de IP,calculatorul e vazut ca unul din franta...nu stiu, zic si io Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011 http://photosbynicoleta.blogspot.com |
in romania, dar am optiunile in fr
dar e prima oara, si doar am mai primit comentarii in romana pana acuma
nu stiu, l-au prins pe soata de Tunde ca trebuie tradus
daca vrea in fr, traduc eu
4 in cuibusor
Dedicut spune:
Blue_night, de ce nu apar si pozele mele la concurs?
Le-am trimis din timp, am mai si primit mesaj ca poza cu tati e afisata dar ghici, nu e! Ca sa nu mai spun si de aia cu mami care iar nu e! Nu ma mai joc !
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011
zumzu spune:
"
You think that true love is the only thing
that can crush your heart...
the thing that will take your life
and light it up...
or destroy it.
Then...you become a mother.
"
anatomia lui grey, mi s-a parut dragut
ziki spune:
DEDICUT, cauta mailul trimis, da fwd, si trimite-l din nou spunand ca ai trimis la timp.
sa se vada data si ora.
4 in cuibusor
ziki spune:
aaa, chiar asa!
WUDY, mami, LA mULTI ANI FRUMOSI!!!
sa ne traiesti si sa ne dai si de baut! sa fii fericita!
4 in cuibusor
adryiii spune:
Ceva am gasit despre castanele mele retete-pentru-copii/pentru-bebelusi/piureuri-si-soteuri/piure-de-cartofi-si-castane-7-luni.html
Si happy mami spune
"Castane coapte sau fierte
E anotimpul castanelor si sunt atat de pline de calciu, fier si proteine, dar mai ales de vitamina C, incat ar fi pacat sa le ratam! Se cresteaza coaja ca sa nu explodeze si se baga in tava la cuptor (sau se fierb). Curate de coaja si pasate, castanele se ofera copilului de 1 an si un pic ca gustare intre mese."
zumzu spune:
eu am luat un dovleac romanesc cica, in forma de para asa pt Darius. cum se gateste? copt sau cum?la abur?
deea_sav85 spune:
Ne luam inima in dinti si iesim afara, ca nu se mai poate sta in casa de maraieli
La multiu ani Wudy!
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)