Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hai ca mi-am amintit: Cutaden si bephanten ne-a dat si noua dr dermatolog cand a avut o iritatie. I-am dat.

La multi ani WUDI~!
Sa fi sanatoasa si frumoasa si voioasa.

Apropo de siteuri cu lucrulete de bebe... cele mai ieftine (si calitativ ok) care le-am gasit pana acum este aici: http://www.crissbebe.ro/Produse/index
Doar ca se vand en-gros (10 bucati, dar in general culori diferite) si am platit mult transportul prin curier plus ramburs. Eu am luat cu inca o prietena si pot zice ca oricum a meritat.
Pentru preturi le trimiti email si ei iti raspund repede ce si cum.
In orice caz: panatalonasi de trening la 4 lei si body-uri la 5 lei chiar frumoase si calumea.
Mie mi-au placut!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna,

Dedicut, scuze, n-am fost prin zona... Nu va suparati, suntem si noi o mana de mamici obosite care se ocupa de evenimentul asta, de obicei undeva intre 00.00 si 02.00 noaptea... Probabil prietena mea a sarit pozele tale din greseala. Oricum, ma bucur ca s-a rezolvat.

Nenea ala cu blogul face si niste super-poze. Uitati aici: www.facebook.com/media/set/?set=a.240073292708041.53066.229184220463615&type=3#!/media/set/?set=a.239967032718667.53033.229184220463615&type=1" target="_blank">poze.
Roxana, tu ai vreo doua poze superbe acolo... :) N-am apucat sa dau tag. Si sa vedem cine o recunoaste pe fiica-mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Tot legat de eveniment (nici nu mai apuc sa scriu de altceva, cred ca v-ati plictisit de mine saptamanile astea doua...) Repetitia de maine e tot la 12.00, dar undeva inauntru, ca cica ploua. Mai exact la sediul "Naste cum simti" din str. Muzelor nr. 9 - www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_map.htm?-7941&-8746" target="_blank">harta. Ne vedem acolo! Pupici!

Mergi la inceput

Astazi am primit prima muscatura de tzitzi cu dintosii lui P. Mi i-am dorit atat, ca mi-a aratat el ce stie sa faca cu ei. M-a urcat pe pereti...
Si scartaie din dinti... la voi face asa?

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

tunde am indraznit si eu cu un pm. Sarumana.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Terminat de calcat rufe (a se citi - pentru seara asta ca am mai scos o masina de ele spalate).
Hai noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Nu v-am citit pana la capat, ca uit ce-am citit pana acum. Zic si eu 2-3 vorbe, mai citesc, mai zic daca mai gasesc ceva de zis.

Melanies, daca te citeau soacra sau cumnata zicem si eu ca sunt curioase cum va merge, iar tu, ingrata, nu le pui la curent. Daca te citeste un ex, miroase a frustrareee! (dinspre el )

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Sunt asa de suparata.... cu totul, nu doar faza cu gradi, tot ce nu e bine cu Robert e vina mea , e capul meu prost, e asa d eusor sa stai pe dinafara si apoi sa arunci cu pietre... cred ca am trecut direct in cadere nervoasa!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

Lorico, mama, ce vorbe sunt astea? Crezi ca puii tai au nevoie de o mama depresata?
Pot doar sa-mi inchipui ce simti, dar trebuie sa iesi din starea asta. Ca nu-ti face bine nici tie, nici copiilor. Mai mult ca sigur le transmiti si lor starea ta.
Cat despre aruncatul cu pietre, sa arunce cine se descurca mai bine decat tine. Poate?

Ziki, eu n-as putea fara carnita. Azi am deschis de 5 ori frigiderul si l-am inchis la loc. Nimic nu-mi facea cu ochiul acolo. Doar ficateii pentru Darius... Si nu era sa mananc mancarea copilului. Am stat nemancata pana a venit al meu de la servici.

Andutza, sper ca ti-au trecut nervii, Te asigur ca tanti aia nu avea nici un doctorat care sa-i dea dreptul sa dicteze cate somnuri si cate mese are voie pe zi copilul tau.

Vaaai... ce mesaj a scris o mamica la poza de pe FB... "Purtati copilul, in fatza, in spate, pe sold, in brate, oriunde, numai tineti-l langa voi! O sa creasca si nu o sa mai vrea la mami, profitati acum!"

blue_night, poza 81?

Gataaa! Am ajuns la zi cu cititul. De laudat ma laud maine (de fapt e deja azi...)

Edit: pupam si bebeii bolnaviori si plangaciosi si mamicile obosite

World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neataaa

poftiti la sala de tratament, perfuziile cu cafea sunt pregatite

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Neata!!!
Daaa, Diana e in poza 81. Oricum, frumoase rau pozele.

Mergi la inceput