cat costa o cezariana la sp universitar?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Bulinutzo, situatia e foarte simpla: eu stau zi de zi in spital si cu asta ma ocup, tu citesti pe net si auzi discutii de la prieteni.
Cred ca vad mai multe cazuri decat tine.
Tu ce crezi?

Pt. greata iti ofer un Metoclopramid, vine si somnu si poate te ajuta.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Nimeni nu ramane virgin, viata tot ne-o trage o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Visez la vremea cand vom trai intr-o tara normala in care astfel de discutii vor fi de prisos.....
Visez sa fim platiti corect pentru munca noastra, fiecare in domeniul lui..............si mai ales cei care au responsabilitatea vietii unui om......
Pana atunci e foarte util sa avem pareri din ambele tabere, numai sa fie sincere..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

am nascut anul trecut la universitar.
dr badiu ,care mi-a supravegheat toata sarcina , o sarcina cu ff mari probleme, NU A VRUT SI NU MI-A LUAT nimic.
a fost in concediu cand am nascut,ca am nascut la 33 de sapt si omul nu avea nicio vina.
dr Constantinescu, cu mari, mari insistente mi-a luat exact cat am vrut eu sa ii dau.amandoi au fost impecabili.am stat o luna in spital si au venit zi de zi la mine.la fel si dr Bandrabur.un om fantastic.
la mana a doua au fost 5 oameni,din cauza problemelor mele.
ei, dr Cojocaru mi-a cerut cate 50 de euro pt fiecare manevra facuta. nu ea,ci prin asistenta.
am dat cate 10 lei asistentei, pe fiecare schimb, celor de la neonatologie-reanimare, ca acolo a fost puiul.
a fost o asistenta senzationala, ce nu a vrut sa imi ia bani si m-a ajutat enorm:dna Ielnita.
asistentele de la lauze mi-au zis in fata:nu ne da noua, ci la copil, la neonatologie.
a venit din concediu dr Ana Culcer,care l-a si salvat pe bebe si NU A VRUT SA IMI IA NICIUN LEUT.
in total 45 de milioane, o luna de spitalizare.
nimeni, in afara de dr Cojocaru, nu mi-a bagat mana in buzunar.

Mergi la inceput