cat costa o cezariana la sp universitar?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

ok, vad ca deja sunt polemici la topic, dar asta nu imi lamureste neapart intrebarile directe. oricum mersi de raspunsuri!

Mergi la inceput

ba va contrazic pe cele care sustineti ca NU TREBUIE SA DAI!!! realitatea crunta este alta, si daca deschideti un tv sau radio macar o data pe saptamana este imposibil sa nu auziti o stire de genul. DA, in spitalele din romania se moare cu zile daca nu dai spaga si daca nu ai pe cineva care sa se intereseze de tine, sa discute cu personalul medical si sa indese plicul la buzunar. haideti sa nu ne mai prefacem ca nu vedem si ca totul este roz!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninapreda

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

si tot normal ar fi ca medicul care te-a avut in evidenta sa nu iti ia nici un ban in timpul celor 9 luni, nu? desi ei indeasa in buzunar la fiecare consult....asa ca...

indeasa pentru ca li sa dau, nu mai dati .... sunt si oameni care nu au avut de unde sa dea si nu i-a lasat nimeni sa moara

Nina, 30s+,

eu personal cunosc cazuri gen Domnul Lazarescu...si da, unul a murit in final...din cazua nepasarii...nu-ti doresc sa cunosti/simti asa ceva

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Mirela eu ti-am povestit cazul meu. Nu pot spune ca "asa se intampla in Romania, se moare, se da spaga, se se se" eu pot spune care a fost cazul meu. Si da, am cunoscut acolo oameni care nu au dat nimic si au fost asistati.
Si da, exista cazuri in care se intampla tragedii, exista si erori medicale, si de n ori mai multe tragedii in care medicul nu a putut face nimic desi a incercat tot ce este omeneste posibil.
Si eu si Bebe Beca ti-am spus cam ce preturi am auzit. In rest, sincer, dar foarte sincer, am auzit oameni care au dat 200 EUR si oameni care au dat 500 EUR si a fost fix acelasi lucru.

Eu sa fiu medic (si sincer mi-ar placea) as vrea sa am un salariu ca in Canada de ex sau in Australia sau in alta tara unde medicii (si profesorii si inginerii) au salarii bune, si sa nu imi dea nici un pacient nimic, nici un ban, nici o gaina, nici nimic.
Mi-as dori din inima ca medicii, profesorii si inginerii sa aiba salarii mari si nu de bataie de joc, dar cine investeste in meserii care nu aduc profit imediat (ci in zeci de ani si generatii culte si sanatoase)?
Iar asta cu "daca nu-ti place poti pleca" e clar, toti putem pleca, nici o grija ca este libera emigrarea, dar daca toti medicii ar pleca, blamati de cei care ii desconsidera am ramane chiar ca vai de steaua noastra. Cine s-ar mai face medic? Noi? cei care comentam doar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Mirela uite aici ai multe raspunsuri pecuniare, poate te ajuta:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151223&nm=Mamici-care-vor-naste-la-MunicipalBucuresti-2
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122612&whichpage=1
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157052&nm=Cat-costa-o-cezariana-la-un-spital-de-stat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

si tot doar la noi in tara trebuie sa dai bani intre 100 lei si 500 euro desi ei sustin sus si tare ca nuuuu, nu le trebuie

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Dupa cum ai vazut am specificat mare ca NU TREBUIE SA DAI. dai daca il chemi pe medic de acasa, ca asa e de bun simt, tu il chemi din timpul lui liber ca sa iti faca tie un serviciu.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Nimeni nu ramane virgin, viata tot ne-o trage o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

si tot normal ar fi ca medicul care te-a avut in evidenta sa nu iti ia nici un ban in timpul celor 9 luni, nu? desi ei indeasa in buzunar la fiecare consult....asa ca...

Poze noi

Poze

Daca te duci la cabinet evident ca iti ia bani. Daca te duci la spital vezi ca este o lista cu preturi afisata.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Citat:
citat din mesajul lui mirela0521

ba va contrazic pe cele care sustineti ca NU TREBUIE SA DAI!!! realitatea crunta este alta, si daca deschideti un tv sau radio macar o data pe saptamana este imposibil sa nu auziti o stire de genul. DA, in spitalele din romania se moare cu zile daca nu dai spaga si daca nu ai pe cineva care sa se intereseze de tine, sa discute cu personalul medical si sa indese plicul la buzunar. haideti sa nu ne mai prefacem ca nu vedem si ca totul este roz!!!

eu + 1 pereche de pitici zgubilitici

Ba hai sa ne prefacem. Eu lucrez in spital, asist nasteri si uite ca nu am pretins bani vreodata. Si nu doar eu, nici colegii mei nu au cerut bani. Singurele dati in care se cunoaste pretul este cand chemi de acasa un conf/prof, doar nu crezi ca vine ala sa te asiste pe tine la nastere din placere sau din plictiseala. Vine sa munceasca si e normal ca tu sa ii dai bani daca ai pretentii.

ia cauta tu pe forumurile din alte tari sa vezi cati pacienti mor si ce se scrie de medicii de acolo.
Si aici unde ma rog ai vazut sa moara pacientii ca nu dau bani?
Ca tu ai "baga botul" la stirile tampe care se dau la TV si nu se mai revine asupra lor e greseala ta, cand primesti o informatie o mai si filtrezi prin gandirea ta, cauti pe net sa vezi una, alta.

Te invit la maternitate sa vezi cate nasteri au loc si de la cate se primeste ceva.
Dupa aia spune ce vrei.
Si inca o hiba: cum iti explici ca banii se dau dupa operatie? Crede pacientul ca vine medicul noaptea si ii arde un topor in cap ca nu a primit bani? sau plateste pe cineva sa-i puna piedica la iesirea din spital?

ca sunt medici care cer nu neaga nimeni, aia ar trebui raportati si dati afara din sistem.
Dar sa afirmi o asemenea aberatie mi se pare pura nesimtire fata de idiotii care salveaza vieti numai ca sa fie scuipati de oameni ca tine, care generalizeaza din plictiseala.

da, draga bani, ca meriti. da 1000 de euro daca vrei sa fie totul ok. Si 500 la anestezist, ca te mangaie pe cap asa cum face si cu fetele care vin sa nasca si nici macar locuinta nu au.Dar tu da, ca asa ai invatat, si asa ii inveti si pe altii.
Daca nu ar exista folclorul acesta, medicii ar muri de foame.
Asta cu daca nu dai mori, e in capul listei preferintelor mele alaturi de " te-a amanat pt. ca nu ai dat bani/nu ai dat destui bani", nu a raspuns la telefon pt. ca nu i-ai dat destui bani la cabinet, daca te refuza inseamna ca e ceva incurabil sau ca a gresit, daca ia banii dar nu vine sa stea la povesti cu tine jumate de ora pe zi inseamna ca mai vrea samd.
doamne fereste sa se gandeasca cineva ca poate a fost amanata operatia pt. ca programul a fost depasit, ca nu a luat bnii pt. ca nu voia, ca nu a raspuns la telefon pt. ca era in timpul liber sau pt. ca nu putea samd.

Mie mi se pare normal sa iti spuna medicul de bani atunci cand tu ai pretentia sa nasti cu el. Asta as legaliza-o imediat, vrei preferential, nu-i problema, dar platesti.
In rest nu este normal sa se pretinda bani la stat, cand vi se intampla asa ceva ar trebui sa faceti reclamatie la seful de sectie, la directorul spitalului.
O pacienta a reclamat un angajat al spitalului si a doua zi la raport s-a discutat despre cazul lui si ce masuri trebuiesc luate.
daca va plangeti pe net e cam degeaba.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

....ar trebui sa faceti reclamatie la seful de sectie, la directorul spitalului.
O pacienta a reclamat un angajat al spitalului si a doua zi la raport s-a discutat despre cazul lui si ce masuri trebuiesc luate.
....

mi-ai luat vorba din gura, eu am avut in familie doua cazuri concrete in care li s-a salvat viata fara a li se pretinde sau primi spaga, in plus mama cand a avut probleme cu o asistenta (care a uitat sa ii faca un antibiotic la miezul noptii) in loc sa ii ofere o spaguta ca sa ii unga inima si memoria a reclamat-o sefului de sectie a doua zi dimineata la vizita, rezultatul a fost ca asistenta nu a mai avut de lucru in sectia respectiva; trebuie sa iti ceri drepturile clar si raspicat cand te simti nedreptatit

ps. asistenta initial i-a spus mamei ca antibioticul i-a fost administrat in timp ce dormea si nu simtit din cauza ca e grasa, culmea e ca in noaptea aceea in salon nu dormea nimeni, din diverse motive erau toate treze si constiente si mai ales foarte vorbarete, asa doamna asistenta s-a trezit luata in suturi si de celelalte paciente, moment in care a schimbat varianta povestii dand vina pe medici, cum ca medicii prescriu tratament dar ca nu se ingrijesc sa fie adus din farmacie si ca ea nu a avut antibioticul in dulap, de aia nu l-a administrat .. in fine dupa 4 ore asistenta care a schimbat-o a avut antibiotic in dulap ...(a crescut peste noapte, l-a adus mos craciun..etc)

Nina, 30s+,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Mirela uite aici ai multe raspunsuri pecuniare, poate te ajuta:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151223&nm=Mamici-care-vor-naste-la-MunicipalBucuresti-2
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122612&whichpage=1
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157052&nm=Cat-costa-o-cezariana-la-un-spital-de-stat

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

claucia, multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:

Poze noi

Poze

Daca te duci la cabinet evident ca iti ia bani. Daca te duci la spital vezi ca este o lista cu preturi afisata.

stii ceva xio? pune-ti tu o aura deasupra capului si mai lasa-ne...la spital sigur nu iau nimic, si-au cusut buzunarele...mi-e greata...si nu-mi oferi lamaie ca nu am nevoie full stop

Poze noi

Poze

Mergi la inceput