Brumarei de nov-dec 2011 (73)Bravo Emilyjeuly!
Raspunsuri - Pagina 3
alinuknuknuk spune:
actualizare semnatura!
fetelor Diana si luny imi pare rau ca sunt bolnavi mititeii vostrii, si acum cu vremea asta, cred ca nu e tocmai usor sa se intremeze. sanatate!
33+ Luca Eduard
Deea_comsa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilyjeuly fetelor, va multumesc din suflet pt urari ! sa dea D-zeu sa aveti toate nasteri asa cum va doriti (ceza sau naturala): usoare si sa va recuperati repede. din experienta proprie pot spune ca nu mi-a parut rau ca am facut ceza. azi am facut o sapt si o zi de la operatie si merg si ma misc fara probleme. mai am nevoie de timp de recuperare dar sunt mai bine decat ma asteptam. mie doctorii mi-au recomandat sa imi cumpar o centura care sa imi stranga burtica si sa stiti ca o port ziua de prin a cincea zi dupa operatie si deja se vede cum imi scade burtica. cine m-a vazut acum dupa operatie nici nu ii vine sa creada ca acum o saptamana aveam o burta imensa. o sa incerc sa pun poze pe contul nostru comun sa vedeti. poze cu bebeii voi pune mai tarziu cand vor scapa de la incubator si nu vor mai avea branule pe corp . sper ca intelegeti! laptic am cat garla! sotul meu imi zice "fulga" ! in ceea ce priveste cerclajul, dr. care mi-a inchis operatia mi-a spus ca a trebuit sa imi desfaca la sfarsitul operatiei colul pt ca din cauza cerclajului era inchis si nu puteam sa elimin lohiile cum trebuie. Emily fericita cu Darius & Filip 02 octombrie 2011 Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu! |
Felicitari pt bebei sa creasca mari cat mai repede sa ii puteti lua acasa:)
Lia73 spune:
In prima zi, D-zeu a creat ciinele si i-a zis:
"In fiecare zi sa stai in usa casei si sa latri la oricine intra in casa sau trece prin fata ei . Pentru asta iti dau 20 de ani de viata."
Ciinele a raspuns :"E prea mult timp pentru a sta si a latra. Ce-ar fi sa-mi dai doar zece ani si sa-i pastrezi pe ceilalti zece?"
Si D-zeu a fost de acord.
A doua zi, D-zeu a creat maimuta si i-a zis:
"Inveseleste-i pe oameni cu maimutarelile tale si fa-i sa rida. Pentru asta iti dau o viata de 20 de ani."
Maimuta a zis:"Sa ma maimutaresc 20 de ani? Asta-i destul de mult ! Ce-ar fi sa-ti dau 10 ani inapoi cum a facut si ciinele ?"
Si D-zeu a fost de acord.
A treia zi, D-zeu a creat vita si i-a zis:
"Tu sa mergi toata ziua pe cimp cu taranul, sa suferi de arsita soarelui, sa ai vitei si sa dai lapte sa poti intretine familia taranului. Pentru asta iti dau 60 de ani de viata."
Vita a raspuns:" Asta e o viata destul de grea ,si tu vrei ca eu sa traiesc 60 de ani? Ce-ar fi sa pastrez 20 si sa-ti inapoiez 40?"
Si D-zeu a acceptat si de aceasta data.
In ziua a patra, D-zeu l-a creat pe om si i-a zis:
"Maninca, dormi,casatoreste-te si bucurate de viata. Pentru asta iti dau 20 de ani."
Dar omul a zis:" Numai 20 de ani ? Este posibil sa-mi dai mie cei 20 de ani ai mei ,cei 40 pe care ti i-a inapoiat vita,cei 10 de la maimuta si 10 de la ciine, pentru a avea o viata de 80 de ani ?"
" Sigur !" a zis D-zeu ,"tu ai cerut-o "
Acesta este deci motivul pentru care in primii 20 de ani mincam , dormim, ne jucam si ne distram. Urmatorii 40 de ani muncim ca sclavii in soare ca sa ne intretinem familiile. Dupa care ne maimutarim timp 10 ani ca sa ne bucuram nepotii. Iar ultimii 10 ani ii petrecem pe prispa casei latrind la toata lumea .
Acum viata v-a fost explicata!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +35 Matei Ioachim
EVERYTHING11 spune:
fetelor, la cate saptamani incepe concediul prenatal, si ce acte sunt necesare?
32+
anna-mama spune:
citat din mesajul lui EVERYTHING11 fetelor, la cate saptamani incepe concediul prenatal, si ce acte sunt necesare? 32+ Iulia Raisa |
Mie doctora de familie mi-a zis ca de la 32 saptamani, poti sa-ti iei si mai devreme, important e sa-ti ramana 42 zile de medical dupa nastere. Nu ai nevoie decat sa iei lunar concediul medical de la doctorul de familie si sa-l duci la angajator.
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cu minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
citat din mesajul lui EVERYTHING11 merci mult, anna mama, stii cumva si de ce acte am nevoie? 32+ Iulia Raisa |
Pt concediul medical de sarcina si lauzie poti avea, cel mult, daca iti solicita medicul de familie, nevoie de adeverinta de angajat de la angajator cum ca ti se platesc contributiile la sanatate (daca nu i-ai dus recent). In rest nu ai nevoie de alte acte... nu-mi dau seama la ce te referi?
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 30+ cu minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
alinuknuknuk spune:
everything, e posibil ca dr de familie sa-ti ceara si o copie dupa ultima eco, pentru a verifica saptamana de sarcina in care esti. acum unii dr. iau de buna calculul cu UM, dar a mea mi-a solicitat si ecografiile, si toate analizele de sarcina. e adevarat ca sufera de exces de zel, si ca nici eu nu ma chinui sa ajung la ea f des.
cat despre cand sa intri, e musai sa ai cele 42 de zile dupa nastere. e bine sa iei in calcul si faptul ca e posibil sa nasti la mai mult de 40s (asta daca nu faci cezariana) si ca e bine sa intri de la 32s cel mai devreme ca sa iti ramana cele 42 de zile de care vb mai devreme.
33+ Luca Eduard
carola spune:
luny, si eu am luat aspenter dar mi-au zis de la Fundeni sa il intrerup la 28 sapt. Poate trebuie sa mergi la Fundeni ptr analize? Poate trebuie sa faci anticoagulant.
Sanatate lui Muf.
35+
www.flickr.com/photos/carola456
alinuknuknuk spune:
luny si eu aspenterul l-am luat de cand am ramas insarcinata pana la 28s. chiar eram curioasa cum au evoluat IRurile, dar sunt ok acum, desi si la mine au fost mari o perioada destul de mare.
trebuie sa vezi cu dr. tau ce trebuie sa faci de acum incolo.
hai ca trebuie sa fie bine!
33+ Luca Eduard