Brumarei de nov-dec 2011 (73)Bravo Emilyjeuly!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

luny, si eu am luat aspenter dar mi-au zis de la Fundeni sa il intrerup la 28 sapt. Poate trebuie sa mergi la Fundeni ptr analize? Poate trebuie sa faci anticoagulant.

Sanatate lui Muf.

35+

www.flickr.com/photos/carola456

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

ei, nu cred ca e cazul, ca-mi spunea dr.. ea a spus ca nu-s f horror valorile, media IR-urilor la ultima eco e 1,46.. la tine?.. TA e normala, nu-s umflata.. alte semne ce ar putea indica preeclampsie nu am.. banuiesc ca la tine despre asta e vorba..
edit: am sunat-o mai devreme sa-i spun valoarea asta (nua veam la mine ultima eco) si a spus sa revin la aspenter pana pe 25 oct, cand am eco de trim 3 si apoi consult la ea.. zice ca in cazuri d-astea, merge luat pana la 36 saptamani, si ca nu reprezinta o amenintare pt sarcina..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

luny,nu am preeclampsie. diagnosticul a fost de trombofilie ca sa fie ceva acolo. Initial eu nu trebuia sa fac anticoagulant, aspenterul era suficient, dar mi-au dat si anticoagulant ptr ca am avut sarcina aceea pierduta.

stanga: RI 0.56
PI 0.95
dreapta: RI 0.45
PI 064

si mi-a spus ca sunt ok. nu stiu cum ar fi fost fara anticoagulant.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

abramburika - merci de link. tare uratzei mai sunt saracii dar par practici.

acum am fost la dm dar nu am mai gasit chiloti de unica folosinta asa ca am luat uni negri de bumbac care vorba ta tot de unica folosinta raman. mi-am mai luat si niste shosete noi, vata sterila, cosmeticale pt copil si pt mine in spital. nu am gasit comprese mari, mai incerc maine si sunt cam gata cu ce aveam de cumparat. acum sa ma apuc sa scriu pe creme, sa le pun in pungute si sa le etichetez.
am o singura mare problemanu avem inca nume la copil deci ce sa scriu pe pungute???

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

alinuka - doctorul de familie nu are de ce sa iti ceara ecografiile, iar singura varsta a sarcini ce este luata in considerare de catre orice cadru medical este cea dupa um.asa ca ea te-a inregistrat la catastif cu ultima menstruatie, stie singura cand ai implinit 32 de sapt.

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

bianca - chiar ma gandeam daca casa e pe masura gradinii
superba gradina, absolut superba. dar din nou nu pot sa zic decat jos palaria cand aud la ce nivel este protectia sociala la voi.

ooofff cat de departe suntem de fapt

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

ce bine ca nu sunt singura fara nume pt bb

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (32 saptamani)

Mergi la inceput

nu e bine deloccred ca numai noi astea la bb2 putem sa patim asa ceva

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

ce bine ca nu sunt singura fara nume pt bb

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (32 saptamani)

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

eu am o durere tampita fix in col, din cate imi amintesc aveam asa si la prima dar acum are conotatii mai grave si nu ma pot calma cu gandul ca sunt normale durerile astea. cine le mai are ca sa ma linistesc si eu?

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

se vede ca nu am ce face, nu? fi-miu face baie, operatiune care dureaza peste o ora, timp in care eu stau de pomana si il pazesc. acum mi-a adus sotul si un fotoliu in baie asa ca....va toc pe voi

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

eu. firul meu de cerclaj este in tensiune. bebe a crescut si apasa cu capul in col. am primit recomandare de "numai pat".

35+

Mergi la inceput