Copilul meu se trezeste des noaptea
Raspunsuri - Pagina 3
andacos spune:
Ce semn?Asta:sau asta:
Cred ca astaar fi cel mai potrivit!
Recunoaste ca ai intrat ca ai vazut ca am scris eu!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Ce semn?Asta:sau asta: Cred ca astaar fi cel mai potrivit! Recunoaste ca ai intrat ca ai vazut ca am scris eu! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
oricare din ele .. toate odata mai bine. Da, asa e, am intrat pt ca am vazut numele tau ca ultim 'scriitor' la subiect si eram curioasa ce ai avut de zis. Trebuia sa ma avertizezi!!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Baby1320 spune:
Dinueliza, m-a socat efectiv finalul apocaliptic al mesajului tau: "nu tre sa-ti fie mila sa-l lasi sa planga putin pana se linisteste,pentru ca lui nu ii e mila de tine". .... Tu chiar esti dusa definitiv sa gandesti in felul asta.
Orice mama are momente de disperare, sau .. ma rog, aproape orice mama. cateodata ajunge sa te aduca la disperare un copil, sa ai momente de rautate, dar la mine nu dureaza niciodata mai mult de 2 secunde ... Ca sa ajungi sa concluzionezi in felul asta ... iarta-ma, dar chiar prezinti un mare pericol pentru bietul copil. ... Asa ceva nu am mai auzit, chiar daca probabil mai gandeste una, alta, dar sa afirmi asta .... Cand ai dat enter, nu te-a mustrat constiinta ca ai astfel de ganduri fata de un copil pana la urma complet nevinovat ?!
Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010
pisi-pis spune:
citat din mesajul lui dinueliza nu tre sa-ti fie mila sa-l lasi sa planga putin pana se linisteste,pentru ca lui nu ii e mila de tine |
Unde s-a mai vazut asa ceva, copil de pana in 3 luni caruia sa nu ii fie mila de mama lui!!! Pai el nu stie, Domnule, ca mama aia a nascut de curand si are nevoie de odihna?
Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza
pisi-pis spune:
Monmary, e normal, mai ales in perioadele in care au puseuri de crestere sau cand le ies dintisori, inarmeaza-te cu rabdare! Desi sunt in aceeasi situatie nu as renunta in ruptul capului la alaptat. Saptamana asta nu am fi supravietuit fara laptic matern, a avut o enterocolita virala, cu diaree si voma, si a refuzat mancarea de duminica pana azi. Desi nu dorm de 4 zile, fara LM sigur am fi ajuns la spital pe perfuzii, din cauza deshidratarii. Dar datorita laptelui, care i-a tinut si de foame si de sete, a dus boala "pe picioare" si nici macar n-a trebuit sa o retrag de la gradinita, era suficient sa o iau 2 ore acasa la pranz sa suga bine.
Ce a ajutat un pic la mine a fost sa o culc seara un pic mai tarziu, pentru ca am observat ca nu doarme mai mult de 6-7 ore legat. Si o pun sa doarma un pic cand se intoarce de la gradinita.
Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui andacos Nu stiu cum se manifesta lipsa de mila a unui copil ,vis a vis de mamica lui,la 3 luni!Imi spui te rog si mie? Dinueliza,citzi ani ai daca nu te superi? Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Nu stiu cea biologica, dar varsta mentala sigur nu e mai mare de 5 ani
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
kariguld spune:
citat din mesajul lui dinueliza am avut si eu problema asta,dar copilul meu e inca mic.are abia 3 luni.in prima luna se trezea la fel,din 2 in 2 ore.spre dimineata chiar din ora in ora.greseala era a mea,pentru ca il luam din patut imediat cum incepea sa se foiasca.eu l-am lasat sa se foiasca pana s-a linistit.se trezea de ex la 12 sa manance,si nu il bagam in seama.nici macvar nu ma miscam.pe urma se trezea la 2 si il lasam.daca vedeam ca nu se linisteste in 5 min,il luam si il puneam la san.urmatoarea seara am procedat la fel,iar cu timpul,nu s-a mai foit de loc la ora 12,ci abia la 2.pe urma il lasam si la 2 sa se foiasca pana se linistea,si se trezea abia la 4-5.asa am facut pana usor usor a inceput sa doarma toata noaptea,pana la 8-8.30 dimineata.acum are 3 luni,si pot sa zic ca de vreo saptamana a inceput sa se trezeasca iar la 6 dimineata,dar mananca 10 min si se culca la loc pana la 9.ce sa zic.multa bafta.nu tre sa-ti fie mila sa-l lasi sa planga putin pana se linisteste,pentru ca lui nu ii e mila de tine |
ei las"ca se face el mare! si-o sa vezi atunci mila
mai sper totusi ca n-ai vorbit serios. sunt complect socata de modul tau de educatie a propriului bebelus.
andacos spune:
citat din mesajul lui kariguld sunt complect socata de modul tau de educatie a propriului bebelus. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
Cred ca modul de crestere a unui bebelus ai vrut sa spui!
Ilinca,chiar m-am uitat de curiozitate si conform datelor de la profil are 26 de ani!
Eu cind spun ceva,in general sunt catalogata de catre fooooaaarttte multzi forumisti ca fiind rea ,dura si mai stiu eu ce epitete din aceasi categorie!Insa...stiu eu ce spun,niciodata n-am scris sa ma aflu-n treaba pe forumul asta!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Cred ca modul de crestere a unui bebelus ai vrut sa spui! Ilinca,chiar m-am uitat de curiozitate si conform datelor de la profil are 26 de ani! Eu cind spun ceva,in general sunt catalogata de catre fooooaaarttte multzi forumisti ca fiind rea ,dura si mai stiu eu ce epitete din aceasi categorie!Insa...stiu eu ce spun,niciodata n-am scris sa ma aflu-n treaba pe forumul asta! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
da, suna mai bine crestere. am recitit si am zis ca poate n-am vazut eu bine, dar intradevar scrie 3 -trei- luni!!!!
asa ceva....
eumada spune:
Valeu Doamne....d`apai io ar trebui sa fi scris si in luna ca Eva nu doarme legat decat patru ore..se foieste,cere lapte,daca nu-i dau plange si nu-s ...cu capu` sa o las sa planga....pe la trei...miuna asa...si zice"mami vino langa mine in pat"ma asez langa ea,dupa 10 minute cand s-a linistit ma mut langa sot...fac naveta cateodata din ora in ora..dar asta e....e vesela,papa si infloreste..asa ca..singura care ramane cu somnul in urma sunt eu..o cafea in plus...cum a adormit seara hop si io sa dorm....m-am invatat.Duminica am fost la mall....am ajuns pe la 23 de la 6 plecati.Mandra a fost model...cum am intrt n casa,rupta de oboseala,a cerut"vleau baie si nani..."i-am facut dus si nani...apai a a dormit neintoarsa si io am facut naveta la ea sa vad de ce nu cere lapte...ea dormea eu patrulam..de..neinvatata cu somnul...
Si are doi ani si oua luni.....
Asa ca draga mea,nu toti copiii sunt capabili sa doarma non stop noaptea....iar cei care nu o fac sunt normali doar ca au nevoie de mai multa atentie.
Si copilul nu stie ca mami nu mai poate..el are nevoie de mami si atat.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098