Copilul meu se trezeste des noaptea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

2 ani si 5 luni, alaptata, de cand s-a nascut nu cred ca a dormit 2 nopti intregi. Ne odihnim bine amandoua (eu ceva mai putin, totusi;)) fiindca dormim impreuna, ea suge in somn, io in timpul asta sunt cel putin semi-adormita...eu asa m-am obisnuit incat asa mi se pare normal, sa inceapa sa doarma fara nicio pauza mi s-ar parea shocant, imi va lua ceva timp sa ma obisnuiesc (dar oricum nu da inca semne, cateodata se trezeste de 4 ori/ noapte, altadata de 2...cand cum...eu sunt ok cu situatia, desi cand i-au iesit ultimele masele imi venea sa urc pe peretzi, ca sugea non-stop)

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

PREZENT! JOIN THE CLUB
buna ziua. si eu am aceeasi problema, vad ca sunt multi copii si mamici in aceeasi situatie. piciul meu de 1,9 luni se culca la 930 10 si pe la doua, 2,30 se trezeste pt lapte. bea ce bea se mai trezeste peste vreo ora iar bea, si uite asa pana dimineata. bea si 500 ml lapte, ii incarc bibe de 2 ori. mai are si nopti cand se trezeste dea binelea si are chef de joaca, de la 4 la 5 30 se foieste intruna ca nusi gaseste somnul, incepe sa vorbeasca se joaca cu mine... azi noapte de ex de la 5 30 pana la 7 avea chef de joaca.... jale. nu stiu nici eu ce sa mai fac, ca ma ajuns oboseala. mie dor sa ma culc la 10 si pana dimineata sa dorm lata...., fara sa ma trezesc de 4,5 ori pe noapte... vise. eu mam gandit sai scot biberonul, adik sai dau lapte seara sa bea din cana dar mie ca va renunta la lapte de tot. chiar nu stiu cum sa fac. asa ca daca se gaseste vreo solutie... dar eu mam resemnat ca fiecare copil are ritmul lui si astept sasi regleze singur somnul de noapte.. si tot astept sa vedem pana cand..

_
SOACRA CU DOUA NURORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monmary spune:

Deci trebuie sa ma pregatesc moral pentru masele... Pe mine nu prea ma mai tin balamalele, dar dau inainte asa cum pot. Ma gandesc totusi ca daca as renunta la alaptat si as inlocui "tzatza" cu apa nu s-ar mai trezi el pentru apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Bobita 2010,a\ functionat\ tratamentul\ dat \de\ homeopat?\ Daca\ da,\ ce\ anume\ ti-a\ recomandat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monmary

Deci trebuie sa ma pregatesc moral pentru masele... Pe mine nu prea ma mai tin balamalele, dar dau inainte asa cum pot. Ma gandesc totusi ca daca as renunta la alaptat si as inlocui "tzatza" cu apa nu s-ar mai trezi el pentru apa.

Monica si Alexandru

cel mare are acusica 5 ani si azi noapte s-a trezit de 4 ori. Pt apa, pisu si ca sa stam cu el de doua ori. Nu cred ca intarcarea iti va rezolva problema.
Al meu a dormit bine cand era bb mic, de pe la un an o tinem tot asa, cu treziri, f putine nopti dormite cap coada. Plus ca el.doarme max 9 ore pe zi. Ne-am cam invatat ca asa e el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaTob spune:

Si a mea se trezea des noaptea de cand am nascut-o si pana am intarcat-o la 1 an si 4 luni se trezea din 2 in 2 ore poate si mai des. Si daca nu ii dadeam sanul si incercam sa o adorm urla. Nu am mai rezistat si am inceput sa reduc treptat alaptatul si pana la urma cam in 2 luni am reusit sa o intarc si fara a avea probleme cu sanii. De atunci doarme toata noaptea de la 22 pana pe la 8. Exceptiile sunt cand ii ies dintii si e bolnava dar nu se trezeste se frichine mai mararie in somn. Si am reusit sa avem amandoua somnuri linistite. De cand am intarcat-o am si facut unele schimbari: ii dau apa sa bea inainte de culcare, lumina este difuza, ne mai fiind sanul ii fac mai multe cereale cu lapte seara. Imi mai pare rau ca am intarcat-o dar nu mai puteam rezista de oboseala. Am incercat cu biberon cu apa noaptea cand o alaptam dar nu l-a acceptat de loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinueliza spune:

am avut si eu problema asta,dar copilul meu e inca mic.are abia 3 luni.in prima luna se trezea la fel,din 2 in 2 ore.spre dimineata chiar din ora in ora.greseala era a mea,pentru ca il luam din patut imediat cum incepea sa se foiasca.eu l-am lasat sa se foiasca pana s-a linistit.se trezea de ex la 12 sa manance,si nu il bagam in seama.nici macvar nu ma miscam.pe urma se trezea la 2 si il lasam.daca vedeam ca nu se linisteste in 5 min,il luam si il puneam la san.urmatoarea seara am procedat la fel,iar cu timpul,nu s-a mai foit de loc la ora 12,ci abia la 2.pe urma il lasam si la 2 sa se foiasca pana se linistea,si se trezea abia la 4-5.asa am facut pana usor usor a inceput sa doarma toata noaptea,pana la 8-8.30 dimineata.acum are 3 luni,si pot sa zic ca de vreo saptamana a inceput sa se trezeasca iar la 6 dimineata,dar mananca 10 min si se culca la loc pana la 9.ce sa zic.multa bafta.nu tre sa-ti fie mila sa-l lasi sa planga putin pana se linisteste,pentru ca lui nu ii e mila de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

nu tre sa-ti fie mila sa-l lasi sa planga putin pana se linisteste,pentru ca lui nu ii e mila de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinueliza

am avut si eu problema asta,dar copilul meu e inca mic.are abia 3 luni.in prima luna se trezea la fel,din 2 in 2 ore.spre dimineata chiar din ora in ora.greseala era a mea,pentru ca il luam din patut imediat cum incepea sa se foiasca.eu l-am lasat sa se foiasca pana s-a linistit.se trezea de ex la 12 sa manance,si nu il bagam in seama.nici macvar nu ma miscam.pe urma se trezea la 2 si il lasam.daca vedeam ca nu se linisteste in 5 min,il luam si il puneam la san.urmatoarea seara am procedat la fel,iar cu timpul,nu s-a mai foit de loc la ora 12,ci abia la 2.pe urma il lasam si la 2 sa se foiasca pana se linistea,si se trezea abia la 4-5.asa am facut pana usor usor a inceput sa doarma toata noaptea,pana la 8-8.30 dimineata.acum are 3 luni,si pot sa zic ca de vreo saptamana a inceput sa se trezeasca iar la 6 dimineata,dar mananca 10 min si se culca la loc pana la 9.ce sa zic.multa bafta.nu tre sa-ti fie mila sa-l lasi sa planga putin pana se linisteste,pentru ca lui nu ii e mila de tine

Adica mai bine spus ,tu tzi-ai lasat copilul flamind ,ca vorbim de un bebe totusi !

Nu stiu cum se manifesta lipsa de mila a unui copil ,vis a vis de mamica lui,la 3 luni!Imi spui te rog si mie?

Dinueliza,citzi ani ai daca nu te superi?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Va rog frumos, puneti niste avertismente in titlu ca au aparut tampenii aberate la subiect, sa nu intru sa ma enervez aiurea.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput