Clasa I * 2011 - 2012 * [9]
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana_G spune:
Salutare. Azi sunt la Timisoara. Alex e bine, multumim. Doar o mica rana pe interiorul buzei si nici o plangere.
Multumesc pentru indicatii de lectura. Am retinut, fabule si carti editura gamma. O sa caut in weekend. Dar Creanga e prea mult, e greoi si ii trebuie traducere. E interesant cum a evoluat limba de eu insami am dificultati in a intelege povestea. Am inceput mai demult sa ii citesc eu Amintiri din copilarie, dar zau am clacat ambele.
In ceea ce priveste culegerile recunosc ca nu m am agitat. Am cateva de la scoala si nu apucam sa lucram din ele, nu stiu cand as gasi timp si disponibilitate pentru altele.
Cred ca trebuie sa inchid temporar. O zi buna!
Mada spune:
neata, deci fb la evaluare sumativa mate si insuficient ieri in clasa la scris, e ca la nebuni
fetele care aveti probleme cu explicarea diverselor exercitii am gasit pe net cateva tutoriale ff bine facute, de o ora tot stau si ma uit si incerc sa retin termenii sa ii pot explica
http://www.youtube.com/watch?v=h8O45URK8Zc&feature=related
aceste este cel cu localizare sunetul in cuvant ca am vazut ca ati scris ca le e un pic dificil
editez ca am facut niscai greseli
succes
Ilinca si Rares
szivarvany spune:
la culegri clar zicem si noi pas, nu avem timp efectiv, pana la 3 e la scoala, apoi pana la 5-6,30 depinde de zile, e la activitatile extra.
seara e pt relax, iesiri si citit, atat. of.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
Candy spune:
Voua v-au dat rezultatele evaluarilor la cls. I? Am inteles ca sunt confidentiale, pe noi ne-au chemat individual la sedintele de consiliere la scoala, in ordine alfabetica, ptr. a ni le comunica, noi suntem programati lunea viitoare! Am inteles ca tot atunci ne vor spune si concluziile psihologului si logopedului.
Nu stiu daca aceasta consiliere e o practica impusa de Ministerul Educatiei sau e la initiativa invatatorilor, dar mi se pare o idee excelenta sa vorbeasca si cu fiecare parinte in parte despre problemele copilului, nu doar sa abordeze probleme de interese general la sedintele cu parintii. Cum e la voi?
Lali spune:
Noi am primit evaluarile initiale in plic inchis, in ghiozdanul fiecarui copil.
Azi avem prima sedinta cu parintii, dar discutii individuale s-au facut si se fac de cate ori e nevoie.
ioanaiub spune:
noi am avut ieri sedinta cu parintii si ne-a informat despre rezultatele la teste. nu ne-a spus ce calificativ a obtinut fiecare, ne-a zis ca rezultatele sunt multumitoare
au inceput ieri cifra 1 si tema a fost de o pagina, nu doar 5 randuri, ca pana acum
literele le vor incepe dupa vacanta
mina spune:
Roxana, bravo ca Alex e bine.
Vreau si eu la Timisoara, tare-mi place orasul, de cate ori am avut evenimente acolo au mers struna si totul a fost mai mult decat ok. Frumos si linistit oras.
Noi suntem in continuare ober relaxati, nu avem timp nici de culegeri, nici de suplimentare. Temele le face la after (ma rog, cand se duce) iar acasa mai prinde si el o ora de relaxare si, mai nou, daca ati mai auzit, seara se uita cu ta-=su la emisiuni de gatit! Asa, pe l a9 jumate ii apuca. Ori babele de pe scara cu telenovelele, ori baietii mei cu emisiunea lui Gordon Ramsey...era un circ aseara pe ei ca nu stiu ce restaurant era sa nu castige nu stiu ce premiu....au innebunit, zau.... Ba se mai ratoiesc si la mine ca geaba ma dau ca am blog daca nu ma uit la d'astea....
Din pacate eu a trebuit sa-l tin acasa azi. Azi noapte mi-a tusit destul de urat, nu mult da cumva din greu, apasator. Fara wheezing, slava domnului, insa o oarece haraiala daca nu tusea sa-si curete gatul tot avea. Dimineata era cu nasul pe sus ca vrea la scoala insa de la pat la baie se tinea de cap ca-l doare, saracu. Asa ca l-am convins ca dna invatatoare nu se supara daca lipseste.
Acu vad ca tuseste mai iritativ si trage nitel a febra insa in conditiile in care peste 2 ore sunt la dr cu el, incerc sa nu ii dau inca nimic sa-l vada in toata splendoarea
Of, m-a mancat in spate sa ma laud, la un mom dat, ca de vreo 2 ani imi face numai raceli usoare, de nici la nurofen n-ajungeam cu el......
Va las, n-am chef de nimic.....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Roxana_G spune:
Mina, nu prea am cand sa ma bucur de oras, sunt doar azi aici si stau in sala. Deja suntem in intarziere, cred ca pica mica sedinta de shopping in mall pe care mi am propus o. Si maine...Constanta. Tu ai grija de baiat, multa sanatate!
Noi am primit testele, le am vazut. Dar nu stiu nimic de alte note, n a adus acasa carnetul pana acum.
lbelciug spune:
Legat de lucrul suplimentar, nici noi nu avem timp decat in week-end cand Matei lucreaza cu drag din culegerea de matematica. Incerc sa-l corup sa scrie si cateva randuri de bucle, ovale etc; sambata a scris vreo 5, deci e bine.
Intrebare: S-a inceput oficial perioada in care pot primit calificative in catalog?
De vaccin nu mi-a pomenit nimit, dar se face dupa implinirea a 7 ani, corect?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
eveline spune:
Nu mai stiu cine a zis de pachetele de la Edu....mie nu-mi plac, mi se par slabute. Sunt mai acatarii CD-urile insa in momentul in care le bagi in PC se instaleaza...adica puteti imprumuta unul de la cineva care a luat sa-l aveti pe calc vostru. Revistele cum spuneam mi se par slabute tare....chiar cea de abecedar are vreo 4 pag in mijloc, un fel de joc, eu personal nu m-am prins care-i treaba cu el...o fi un fel de scrabble, ceva de cucerit, n-am inteles nimic...daca aveti poate ma lamuriti si pe mine.
Cea de mate tot asa, nimic nou...zic si eu, de fapt nu stiu ce as vrea
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)