Clasa I * 2011 - 2012 * [9]

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

fi`mea niciodata nu stie ce a facut, nu stie nici cand mananca de exemplu cornul cu laptele
dar atata timp cat doamna nu mi scrie in carnetel, ma declar multumita
eu nici in cei 4 ani de gradi nu stiam cine ce face, ea nefiind o mare povestitoare (de fapt nu zice niciodata nimic mai mult decat strictul necesar) si asta pt ca totul i se parea normal
ce am aflat pana acum e ca scrie f curat si e f ordonata, ca picturile ii arata de nivel de clasa a 4 a ca prezentare, nu neaparat compozitia.
astept inca sa scapam de vaccin si astept sedinta si vacanta

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Giulia,(am mai vazut-o in foto) mi se pare matura,este deja o domnisoara!In general fetitele sunt mai mature...Nu stiu cum se descurca ea cu atatea extrascolare ca al meu dupa 3 saptamani de scoala a si racit...ce sa-l mai duc si la alte activitati...

Mergi la inceput

adevarul e ca nu mi seamana deloc, eu mereu am fost o zapacita si grabita, ea e calma, cateodata se pune la ea la birou si 3 ore bibileste la perforatoare, lipiciuri, ca eu ma satur
la extrauri ii place f mult, si a dorit enorm de mult sa mearga, cat a fost la gradi am avut doar esecuri, inafara de pictura si inot nu am putut merge la altele ca n am nimerit ce vroiam.
acum a ramas la dans, pictura si chitara, baschetul de sambata nu l mai pun
e bine ca la 6 juma` cand ajung eu e deja gata cu toate, putem sta noi de noi, putem face ce vrem.

_

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Dans,pictura,chitara,baschet...E rezistenta,nu gluma!Mi-ar fi placut si mie sa-l dau la chitara...dar la noi,la palatul copiiilor,nu gasesti orice curs doresti si nici profesori...sau poate nu am cautat eu suficient...

A primit de la scoala o informatie despre un curs de sah.El este un copil dinamic...nu stiu daca ar sta jos inca o ora doua...L-as duce la dansuri sportive,asa si-ar mai consuma energia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

'Neata.

Sa va povestesc ce plangere a avut fii-mea la mine :
Dupa amiaza, cand am ajuns la scoala, imi zice : "Mami, uite, baiatul asta m-a strans de gat". Eu il intreb, el neaga, fii-mea insista, pedagoga imi spune ca nu a vazut nimic, eu ii zic baietelului ca voi discuta cu parintii lui si, bietul, se sperie de tot.
Cand ajungem acasa, imi arata cum a strans-o de gat baietelul. El fiind putin mai scund decat ea, isi intinsese bratele pe dupa gatul ei si o imbratisase. Ea, nestiind ce face baiatul, s-a zbatut sa scape, el s-a straduit sa o tina si uite asa a ajuns fii-mea la concluzia ca baietelul a strans-o de gat. Ne-am amuzat copios cu totii inainte de culcare.

Ieri, a avut cateva fise de facut acasa. Temele si le face la after sub supravegherea d-nei pedagog si seara i le verific. Sunt multumita de cum se descurca, pana acum.

Inca nu sunt hotarata daca sa o dau la activitati extra scolare. Prefer sa se concentreze numai pe scoala. Ea pe la 19,30 se freaca la ochi de somn; nu stiu daca ar face fata la mai mult de atat. Poate la anu'.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

La noi la scoala azi se face vaccinul. Ne-au trimis asistentele un biletel care trebuia inapoiat dupa ce semnam si precizam daca dorim sau nu vaccinul si daca are copilasul simptome sau boli care ar pune probleme. Nu i-am mai spus ieri fetitei mele ca fac vaccinul azi, ca sa nu se streseze. Am vorbit despre asta acum o saptamana si nu era prea incantata.
Ca va povesteam de violente... ieri elevul de serviciu ,care e dintr-o clasa mai mare, a venit in fuga pe coridor si l-a trantit la pamant pe unul din copilasii din clasa I, coleg de-al fetitei mele. Asta mic iesea linistit din clasa si a ajuns la spital. Se pare ca e OK acum dar cred ca daca i se intampla fetitei mele... nu-mi cadea deloc bine.
Eu nu stiu ce se joaca altii pe calculator dar a mea imbraca pisici, catelusi, repara dintii, sare peste obstacole, decoreaza camere... Jocurile astea mi se par inofensive daca nu depasesc o limita de timp rezonabila. Dar nu cred ca baietii s-ar juca asa ceva.

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

cariera la sah la scoala a durat 2 ore, la gradi i a placut ca erau putini, aici a fost imbulzeala asa ca prefera sa renunte in favoarea picturii.
rezista pt ca ii place, la ea nu e talent, e dorinta de a le face.
la palat nu ajungem, e departe de noi asa ca extraurile le face la scoala ei sau o alta scoala in cartier, preturile sunt f variate, doar baschetul e gratis.
Allinta, suuuper tare

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare! De la ultima conferinta.

Felicitari tuturor scolarilor pentru rezultate. Sunt foarte multe FB si asta este bine. Eu nu stiu inca nimic de note. Interesant feedback ul dat de ochi verzi pentru B. Asta este un subiect care ma preocupa, pentru ca feedback ul e esential in motivare. Sincer nu prea stiu cum sa reactionez la B. E bun rezultatul? Poate mai mult? Daca eu consider ca nu e ok, nu e perfectionism? Eu am crescut cu mesajul ca 9 e nota proasta. La primul 8 nu am vrut sa ma duc acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_1973 spune:

Felicitari pentru FB-uri!
Eu ce sa mai zic?! Pe caietele baiatului meu (cele de clasa) apare cate un Fb urmat de cate un S, apoi iar Fb... si tot asa. Aha... si sa nu uit, mai are si cate un B.
Astept cu nerabdare carnetul de note.
Un week-end frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Adevarul este ca eu vad calificativele acestea cam asa:

FB = 10 si 9
B = 8 si 7
S = 6 si 5
I = 4

E bine ?

In acest caz un B luat pe un caiet si netrecut in catalog nu mi se pare o tragedie. Poate fi dat de invatatoare tocmai sa atraga atentia parintilor ca la o anumita notiune copilul are o mica dificultate si trebuie mai multa atentie acolo.

Un B trecut in carnet si in catalog insa este un semnal de alarma pentru ca daca reprezinta un 7 sa zicem in acest moment cand inca notiunile sunt usoare trebuie clar intervenit si incercat de corectat. Notiunile de pana acum, zic eu, nu sunt foarte grele dar sunt importante, constituie baza pentru mai tarziu. Ideea mea este ca nu calificativul ca atare, B-ul e prost ci ceea ce semnifica el trebuie corectat.

Felicitari pentru FB-uri scolareilor harnici !

Mergi la inceput