Clasa I * 2011 - 2012 * [9]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Neata!Io-s mobilizata la pat de 3 zile...asa ca am timp de scris...Am facut un vertij urat cu greturi si varsaturi,imi tiuie o ureche ...dar is bine...In ultima luna eu am fost mai obosita decat fii-miu...el s-a acomodat dar a trecut si printr-o viroza urata care s-a lasat cu antibiotice.

La noi nici nu poate fi vorba de lucru suplimentar!Abia reusesc sa-l motivez sa-si faca temele.Incerc sa-i fac un program...asa cum exista o anumita ora pentru trezit,mic dejun,culcat seara asa vreau sa-l obisnuiesc ca temele se fac zilnic la o anumita ora si sa nu depaseasca o ora ca durata.

Ieri nu a vrut sa se apuce de teme pana la ora 17,asa ca nu l-am indrumat deloc.In final a venit singur cu caietul la mine si mi-a aratat ce zale frumoase a facut!Cu scrisul sta binisor mai greu cu recunoasterea sunetului intr-o silaba.Aici si eu sunt dispusa sa lucrez suplimentar cu el dar nici nu vrea sa auda!Strict tema pentru scoala si atat!

Mergi la inceput

Ela,unde mergeti la salina in vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Iahim la Ocnele Mari mergem. Anul trecut am fost la Slanic Prahova si acum am vrut sa mergem in alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

ANTOEMMA, OCHI VERZI, ELA - Felicitari pentru FB-uri si laude!

Asa multe calificative trebuie trecute in catalog??!!

Bia va ziceam ca are ori multe FB-uri, ori nimic. Doamna nu le-a dat inca alt fel de calificative ci doar FB-uri pt incurajare. Unde nu-s fisele sau temele sau dictarile ok le pune doar V (vazut). Ieri de ex Bia a venit destul de marcata ca a fost "certata" de doamna (i-a zis ceva de genul : Mai Bia dar nu mai termini odata de scris??). A fost prima data cand a venit acasa cu o fisa neinceputa ...nici un punct nu a facut pe ea. Fisa de altfel extrem de simpla insa doamna le-a zis sa se apuce de ea dupa ce termina cele 3 randuri in caietul auxiliar roz de romana. Si cum ea n-a terminat nici de fisa nu s-a apucat.
Au dat si testul la mate care din spusele ei a fost simplu...
Oare cand le va pune atat de multe calificative?? Am si eu o problema acum...

Am fost foarte suparata ieri pe ea ca a venit cu o dictare de alaltaieri data cu picul. A gresit ceva, a inceput sa stearga cu picul, in timpul asta doamna evident dicta mai departe si ea a pierdut sirul. Asta a fost alaltaieri si abia ieri a primit caietul. Cand am intrebat-o daca si ieri a avut dictare a zis ca nu stie. Ma innebuneste cu "nu stiu". Sunt multe ore in care ea nu stie ce a facut...parca nu a fost in clasa.... Asta dupa ce a fost si faza cu fisa neinceputa. Am intrebat-o ce a facut la ora aia totusi, a dormit sau ce. La care mi-a zis ca s-a gandit in ora cum e sa fii printesa . So..... bine zicea doamna ca sta rau tare la capitolul concentrare. Uneori pare ca a mai evoluat alteori vine cu cate o bomba ca asta de ma lasa paf
I-am tinut teoria chibritului...sa vedem ce efect va avea. Nu stiu zau cum sa fac sa inteleaga ca la scoala tre sa fii atent...
Am amenintat-o ca n-o mai las la balet (ii place tare mult) daca nu e atenta in clasa...dac vreodata mai vine cu raspunsul "nu stiu" cand o intreb ce a facut la ora.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Ela,va duceti la o pensiune?Ati mai fost?Eu nu am curaj sa plec cu fii-miu in sezonul rece pentru ca nu stiu unde" äterizez"...nu prea am incredere in pensiunile de pe internet,nu-ti ofera cu adevarat confortul de care spun...Mai ales ca acum este frig pot sa am surpriza sa fie o pensiune neincalzita sau sa tremur una doua nopti pana se incalzesc peretii...

Mergi la inceput

Eveline,gandeste-te ce greu este sa fii concentrat timp de 45 de minute de 4 ori pe zi!Atentia si concentrarea sunt ca un sport.Se cultiva.Mentionam si eu in postarile anterioare ca am aceleasi probleme cu fii-miu.Incerc sa-l accept asa cum este si sa-i acord ragaz.Si,mi-as dori din tot sufletul,sa NU_L COMPAR CU NICIUN ALT COPIL,desi nu prea reusesc...

Vrei sa te amuzi?Al meu cand se plictiseste in ore incepe sa ...FLUIERE!Ce pot sa mai zic?M-am suparat rau,l-am amnintat ca nu-l mai duc la nicio onomastica....degeaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

IAHIM - stiu, (crede-ma am o experienta neplacuta in spate) ca nu trebuie comparati 2 copii. Dar zau ca ma mai luminez cand aud ca mai sunt asa ca ea si altii..asa ca multumesc!
Problema nu e ca nu participa la activitati - cu toate ca si asta e o problema - ci ca nu mai stie ce a facut la ora: nu stie daca a avut dictare sau nu, nu stie daca a rspuns sau nu (cum mama masii sa nu mai stii daca te-ai ridicat in picioare si ai vorbit la ora). Uneori ma dispera....

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Eveline multumesc pt felicitari.
Sigur are si Bia fb-uri in catalog, daca zici ca le are pe caiet.

Iahim mergem la o pensiune gasita pe net. N-am ce face, vreau sa merg neaparat pt sanatate, ca daca vroiam doar sa iesim undeva, mergeam la munte.
Am intrebat daca ne da caldura si a zis ca da; oricum daca ceva nu ne place, a doua zi plecam, nu stam acolo sa induram frig sau mai stiu eu ce.
Anul trecut am facut rezervare in Slanic Prahova la o pensiune care parea ok. Cand am ajuns acolo, nu ne-a placut deloc. Am plecat si am gasit in alta parte cazare si a fost bine.

Mergi la inceput

Eu cred ca isi aduce aminte...dar este plictisita si obosita de scoala si atunci pefera raspunsurile scurte:nu stiu.Daca ti-ar detalia ar urma alte intrebari de la tine si ea asta nu vrea.Incearca si intreab-o intr-un moment mai linistit al zilei...s-ar putea sa aibe efect.

Al meu,de multe ori,il apuca povestirea seara la culcare.intotdeauna sting lumina mai devreme in speranta ca mai scot ceva de la el inainte de a adormi.Probabil ca mediul linistit de seara il face mai comunicativ.

Mergi la inceput

Da Ela,inteleg...sper sa va simtiti bine!Am auzit ca salina de la Ocne arata foarte bine si pentru asta se merita.Eu inca mai stau in cumpana...Sa fe fii-miu sanatos si vom stabili un plan ad-hoc!

Mergi la inceput