Fiv la Sibiu(34)
Raspunsuri - Pagina 9
laura_Rts spune:
Trei???????? doamne, chiar culmea! Deci tu ar trebui sa reusesti la FIV fara probleme! Adica poti sa ramai insarcinata, sotul e clar ok atata timp cat ai ramas cu el de trei ori. Succes! Sigur vei avea un bebe! La mine imi este teama ca nu am ramas niciodata , sper sa fie trompele cauza si nu si alta.Imi pare rau ca a trebuit sa te chinui cu extrauterinele:(. Ai facut trei laparoscopii adica pentru ele?
yasmi81 spune:
Adya imi pare tare rau pentru tine ca nu s-a aprobat dosarul acum. Mi se pare un pic deplasat ca nu ti=au spus de la inceput sa repeti spermograma. Si la noi tot eu sunt problema, la modul ca sotul are spermograma ok dar cu toate astea dr. ne-a spus de la inceput ca ar fi bine sa faca o spermograma recenta, ultima era din 2009. Culmea e ca cea de acum a iesit la nr. cu mult peste limite. Adica val. normale sunt intre 20 mil si 120 mil si el are 170 mil. Bine ca am intrebat daca trebuie refacuta.
Acum asta e Adya, cuvintele sunt de prisos, dar luna viitoare vii cu o veste buna
adya spune:
yasmi
asta e!
laura
, n-am facut 3 laparoscopii ci 2 operatii clasice. La cea de-a 2-a extrauterina am reusit sa scap de bisturiu, cu tratament medicamentos.
Teoretic ar trebui sa reusesc cu FIV, de fapt e si singura sansa de a reusi, practic o sa vedem. Tinand cont ca mai am 2 Fiv-uri nereusite....nici nu stiu ce sa mai zic.
Va

laura_Rts spune:
Vai Adya! Nu imi pot explica de ce nu ti-a reusit FIV! Ce nedreapta e viata pentru unii!:( Mi-e asa teama si pentru mine, abia acum incepe lupta pentru bebe! Pana acum doar investigatii, analize! 
Doua operatii clasice?! Si eu ma tem de o laparoscopie! Prin cate poate trece o femeie...
Oricum te-ai chinuit foarte mult! Sunt convinsa ca vei reusi! Esti o adevarata luptatoare!
adya spune:
Laura, sunt convinsa ca orice femeie care is doreste un copil ar fi facut la fel, poate chiar mai multe. Nu stim ce surprize ne ofera viata, dar luptam si mergem mai departe. Trebuie doar sa speram pana ne vom indeplini dorinta.
lorelei78 spune:
adya,bafta multa de data aceasta!Cred ca am mai citit alte postari de ale tale mai vechi pe un alt forum.Imi dau seama ca e greu sa mai astepti 1 luna,dar cred ca e putin fata de cat ai asteptat pana acum.
laura,pe mine chiar ma amuza cat te miri de cele ce ni se intampla noua,celor care scriem aici.Da,e viata nedreapta si suntem incercate toate si suferim si o luam de la capat...dar asta e!De multe ori nu poti despica firul in 4 sa vezi de ce nu s-a prins un FIV,nu exista atata stiinta incat sa se raspunda la aceasta intrebare si daca ai face FIV la cea mai tare clinica din lume exista si acolo o rata de succes.
V-am pupat!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
maripet spune:
Lorelei, imi cer scuze ca dau buzna aici, eu fiind de la alt topic.
Am inteles ca tu ai facut FET si esti in asteptari. Stiu ca parca tot tu ai facut FIV in iunie odata cu mine si rezultatul la beta a fost in jur de 7. Sper ca nu te-am incurcat. Zi-mi si mie ce tratament ai urmat si cat timp? Cand trebuie sa faci beta?

Mercic!
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1
lorelei78 spune:
maripet,nu m-ai deranjat deloc draga mea!
Eu facut FET in iulie si valoarea din cate imi amintesc a fost 4.67.Atunci am luat femoston dina 3-a zi a CM pana la FET(3/zi si in ultimele 3 zile 2/zi) si utrogestan cu vreo 3-4 zile inainte si dupa FET(cate 600/zi).Acum,pt noul FET iau femoston din a 3-a zi a CM si merg inainte cu el(3/zi),utrogestan cu 4 zile inainte de FET si merg cu el inainte(600/zi).Mai iau aspenter,femibion 1 si acid folic cam de prin august.
Tu unde faci FET?Sau ai facut deja?Eu sunt in a 8-a zi,am avut 4 embrioni frumosi (morule) si cu ajutorul lui Doamne Doamne voi da vesti bune zilele urmatoare!
Pupici si bafta!
lorelei78 spune:
M-am zapacit,3 embrioni am avut la FET nu 4.Uitarea asta o fi si ea un semn,ma scuzi...
laura_Rts spune:
Asa este Adya toate femeile care isi doresc un bebe ar face orice. Nici eu nu sunt dispusa sa renunt usor. Foarte greu spun:"" gata, pana aici"".
Important e ca avem sanse!