Fiv la Sibiu(34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Bafta multa Lorelei!
Sa dea Dumnezeu sa fie bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

Adya hai cu vesti, s-a aprobat dosarul?
Lorelei abia astept sa ne dai o veste buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Lorelei, sa dea DD sa fie bine. Imi place ca esti optimista, asa si trebuie sa fii

Mergi la inceput

yasmi, nu m-au sunat inca
sa-i mai sun?parca mi jena...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

Buna dimineata fetelor
Adya nici acum nu ai vesti? Eu zic sa le mai dai tu un telefon daca nu ai primit inca raspunsul.
Lorelei imi place optimisul tau
De Uratica nu stiti nimic?

Mergi la inceput

neatza

Am sunat din nou acum, dosarul meu a fost respins
Luna viitoare va fi aprobat

Mergi la inceput

Buna!
De ce ti-au respins dosarul? Ti-au spus si cauza?
Bafta multa pt data viitoare!

Mergi la inceput

laura, mi-au spus fiindca am intrebat...lipsa spermogramei de la dosar...aiurea...eu sunt cea cu probleme...nu am trompe din cauza unor extrauterine
Vom face si spermograma si o sa-mi redepun dosarul...
Ma enerveaza ca mai am de asteptat, dar ce mai conteaza o luna incoace sau incolo.

Mergi la inceput

Off! Pentru nimica toata! Putea sa iti spuna sa o aduci. Lasa ca ce mai conteaza o luna pana la urma! Sa fie fiv-ul reusit !!
Adya, nu ai trompe? Mda, nasol.Pai si de ce o fi fost extrauterine? Ai avut ceva probleme la trompe oare? Si eu am probl cu trompele si mi-a fost teama mereu de extrauterine. Vad ca m-a ferit Dumnezeu pana acum. Luni o sa fac laparo cica si dupa exista risc de extrauterine:(.

Mergi la inceput

Da, stiu, o nimica toata, e adevarat ca nu aveam la dosar o spermograma din 2011 fiindca nu s-a considerat necesar, eu fiind cea cu probleme, dar aveam una mai veche. Ma rog...
Extrauterinele pot avea cauze multiple, iar in cazul meu o cauza exacta nu se cunoaste. Nici un medic nu mi-a spus daca din cauza trompelor sau din ce cauza s-au intamplat, cert e ca am reusit sa fac 3.
Ai incredere ca va fi bine.
Eu nu mi-am pierdut speranta ca voi avea si eu bebele meu, mai devreme sau mai tarziu.

Mergi la inceput