Fiv la Sibiu(34)
Raspunsuri - Pagina 10
lorelei78 spune:
Laura,am postat un raspuns ,dar l-am sters.Stai linistita in ceea ce te priveste ca nu am nimic cu tine si nici nu sunt dificila,m-am inteles cu fetele care au postat aici.Ti s-a parut tie ceva!Iti doresc tot binele din lume!Fara o mie de operatii si de FIV-uri!Doamne ajuta!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
anca_alin spune:
Buna seara, fetelor
Vineri am facut inseminarea, iar de sambata cate 3 utrogestan pe zi, timp de 12 zile, dupa care voi face testul munune!!! Sper sa fie pozitivvvvvvv, da Doamne
Intrebare: pentru cine a luat utrogestan, pe cale vaginala: am niste dureri de ovare, sunt balonata, de nu mai pot. Ati patit vreuna dintre voi la fel?? Astept raspunsul vostru
Laura, bafta multa la laparo, nu este greu, ai sa vezi, treci si peste asta.
Adinuta, ce mai faci?? scz ca nu am raspuns la timp, nu am mai intrat
Lorelei, asteptam beta, cat mai mare
Succes tuturor
adinutapop spune:
Anca-Alin,iti tin pumnii, Doamne ajuta sa fie cu ochisori de data asta, am emotii pentru tine!
Lorelei, te asteptam cu beta mare!!! N-ai putut sta departe de noi...
Laura, stai linistita, laparoscopia in sine nu e o operatie grea.Iti urez succes, sa-ti indeplinesti visul!
Adya, mult succesde data asta, asteptarea ta sa dea roade!
Tuturor fetelor
laura_Rts spune:
Va multumesc fetelor !
Mult succes si voua in indeplinirea visului!
Va pupicesc pe toate!
lorelei78 spune:
anca_alin,am patit la fel ca tine la FET-ul asta.Oare de la utrogestan?Bafta multa si vino aici cu vesti bune.Trebuie sa spargem gheata,ca s-a facut cam liniste!
adinuta,m-am straduit dar nu am reusit.
E o emisiune despre videcari miraculoase pe Antena 3.Ma uit acum
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
maripet spune:
Lorelei, cred ca intr-adevar te-am confundat cu altcineva, dar e mai bine ca tu imi poti da mai multe sfaturi daca esti la al doilea FET.
Eu fac la Medlife si am un protocol mai complicat. O luna de pregatire cu Cycloproginova si Utrogestan, urmeaza iar menstruatia, merg inainte cu acelasi tratament pana in ziua 17 (eu am embrioni de 3 zile inghetati). E mai complicat ca nu iau aceeasi cantitate de tratament in fiecare zi.Am zile in care iau doar o jumatate de pastila, zile cu cate o pastila si zile cu cate 3 pastile de Cycloproginova si doar pastilele albe. Utrogestanul doar din ziua 14 pana vine menstruatia cate 3/zi de 200g. Ar trebui sa fac ET pe 28 noiembrie.
Tu cand faci beta?
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1
maripet spune:
Merci, Laura!
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1
roxa-m spune:
Buna, fetelor,
Maripet succes !
Lorelei - te asteptam cu vesti bune cat de repede. Fetelor, trebuie sa dati startul!
Anca, se poate ca balonarile sa le ai de la ovulatie si nu de la utrogeatan. Eu am folosit mult acest medicament, dar n-am avut astfel de reactii. Il foloseam intrav. pt ca luat oral imi producea o stare de rau.
Adya, ma mir ca nu ti-a spus ca-ti trebuie spermograma la dosar, pt ca asa demonstrezi ca vrei sa faci FIV impreuna cu sotul (nu cu altcineva). :) Esti la dr I?
Laura, laparo e o operatie f simpla, in maxim 2 zile esti acasa. Nu te speria.
Maria, tu ce mai faci?
De maine intru si eu in cursa, abia astept. Fac injectia de inhibare, apoi, dupa cm incep tratamentul .