Fiv la Sibiu(34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_alin spune:

adinuta, multumesc pt incurajari, sa dea Domnul sa fie cu ochisori, asa cum ai zis si tu
multumesc pentru sfaturi tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

maripet,nu stiu schema ta pt FET.Stiu ca alti medici folosesc alte scheme de tratament,dar nu am incercat sa inteleg ceva din eleEu ar trebui sa fac beta maine,dar stau in dubii:sa-l fac sau sa astept pur si simplu sa vedem cand nu ma mai tin puterile si il fac atunci.
Nu stiu daca balonarile sunt de la ovulatie,eu le-am avut dupa FET(nu mai stiu daca prima sau a doua zi) si continua si acum,nu au nicio legatura cu regimul alimentar,caci mi-am impus un anume regim.Dar nici nu am citit pe utrogestan sa dea balonare.Deci,e o enigma.
Pup fetele!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Anca_Alin, Lorelei,!Am si eu emotii pentru voi!

Maipet, Laura, Doamne ajuta, sa veniti cu vesti bune!

Mergi la inceput

anca,ai dreptate,sunt de la progesteron.Cautasem si eu raspunsul acestei intrebari zilele trecute,dar ...le-am ametit pe toate...
adinuta,merci frumos si iti doresc si tie un bebe cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

Buna dimineata fetelor
Lorelei curaj si fa beta, ma rog la Doamne Doamne sa vii cu vesti bune
Anca te asteptam si pe tine cu testuletul pozitiv
Laura curaj, laparoscopia nu e asa de grea, stiu ce spun ca am trecut prin asta. Multa bafta si Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

roxa-m eu deocamdata iau antibiotic, sper ca luna viitoare sa incep si eu. Doamne ajuta

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Buna la toate aspirantele!
Yasmin81, multumesc mult pt incurajare!Abia astept sa imi dau cu pararea si eu despre cum a fost.
Va pe toate. AMR 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Fetelor de Uratica mai stiti ceva ?

Mergi la inceput

Fetelor,am vesti cat se poate de proaste,a treia incercare nereusita,beta sub 1.2.Nu stiu inca pe ce drum o sa apuc de acum inainte.Dupa 1 FIV si 2 FET-uri nereusite vreau sa stiu cauzele,vreau sa mai fac investigatii si sa o iau de la capat candva,undeva,nu stiu acum nimic cu certitudine.Tot ce stiu este ca e foarte greu,atat.

Mergi la inceput

imi dati si mie lista cu ce analize trebuie facute pt programul gratuit?sau un link,ceva?

Mergi la inceput