Fiv la Sibiu(34)
Raspunsuri - Pagina 17
adinutapop spune:
Anca, ti-as trimite o imbratisare, dar nu este in lista de emoticone.
Acum e normal sa fii suparata, frustrata, sa te intrebi de ce???
Trebuie sa continui sa lupti!!!
Eu asa as face.Si pe mine ma asteapta prima inseminare si sunt foarte constienta de sansele de reusita.Dar stiu ca nu ma voi lasa asa cu una cu doua !!!
Ai toata dragostea si sustinerea noastra!
lorelei78 spune:
anca,imi pare tare rau.As vrea sa pot sa te incurajez intr-un fel,insa fiind in aceeasi situatie cu tine ,nu stiu cat as fi de credibila spunand ca totul va fi bine.Dar stii ce?Trebuie sa fie,eu mi-am pus in gand ca sunt situatii disperate din care au iesit atatea femei,ca unele au facut foarte multe FIV-uri si au reusit,ca asa se intampla,pentru unele e mai simplu iar pentru altele e mai greu.Nu stiu daca ai vazut la TV,Cristina Spatar a facut nu stiu cate FIV-uri si acum e graviduta cu al doilea bebe la 39 de ani,a fost devastata,a fost si la psiholog caci nu se mai simtea in stare sa duca toata povara esecurilor pe umerii ei.Nadia Comaneci a reusit la 45 de ani sa aiba un bebe tot prin FIV,printesa Lia a devenit mama la 50 de ani,nu mai zic de femeia de 67 de ani care a reusit si ea sa devina mamica.Si cate mai sunt...Deci se poate,dar cu rabdare si cu credinta,eu o sa ma rog mai mult si am de gand sa-mi imbunatatesc stilul de viata pana la urmatoarea incercare.Nu se poate sa traim cu spaime,cu ganduri negre in continuu.Viata trebuie traita frumos,stiu ca e greu cand nu ti se realizeaza cea mai mare dorinta,dar inca trebuie sa luptam...Fruntea sus,caci incercarile astea grele le da Dumnezeu numai oamenilor puternici,daca El ne-a ales inseamna ca noi putem sa ducem si sa razbim!Te pup si fii tare!
Pupici tuturor!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
anca_alin spune:
Multumesc adinuta pentru acea imbratisare, este reciproca , iti doresc sa ai bafta si speranta in ceea ce faci!
Lorelei, stiu, am inteles exact despre ce e vorba. Problema este ca ma bufneste plansul cand vad gravide pe strada, evit sa ma uit la ele, pe bune, ma doare atat de tare sa ma oftic ca eu de ce nu pot fi in locul lor?
Stiu ca Dumnezeu ne pune la incercare si inca cum!!!!
Ai fost pe sufletul meu cu ce ai scris, iti multumesc din suflet!
Sper sa fim tari, sa ne incurajam una pe celalta, sotii oricum ne sunt aproape si avem noroc cu asta! eu chiar sunt mandra ca am asa un barbat langa mine; dar noi(femeile) stim exact ce se intampla cand avem o nereusita de genul asta, suntem implicate emotional, fizic si in orice fel....
M-am gandit ca voi incerca la anul, nu stiu daca inca o IA sau voi trece la FIV, dar timpul trece, inaintez in varsta si eu tot nu devin mama.....
Iti doresc sa te gandesti, sa iti refaci modul de viata, cum ai spus tu si cand a sosit clipa, momentul potrivit, fa-o!!!
lorelei78 spune:
Te cred draga mea ,acelasi sentiment il am si eu...Dar mergem inainte,alt drum nu exista.Eu imi voi face de aceasta data si trombofiliile si voi merge cu lectiile pregatite data viitoare.Tu ti-ai facut AMH-ul?Macar sa vezi daca mai are rost sa faci IA sau sa treci direct pe FIV.Sa nu ma certi ca te-am intrebat,insa e mai bine sa ai si aceasta analiza.
Adinuta si celelalte fete
anca_alin spune:
Lore, nu am facut astfel de analize, dar te voi ruga sa imi spui si mie care sunt pasii pe care i-ai urmat tu pentru pregatirea organismului, sau mai de graba ce ti s-a recomandat? Am inteles ca trebuie organismul pregatit, am citit pe site-uri, inainte de un fiv. Multumesc pentru intelegere si nu te cert sa sti
Tinem legatura, eu voi pleca din tara acum, ma voi intoarce prin decembrie.
-ici tuturor
lorelei78 spune:
anca,draga mea, pot spune ca nici eu nu sunt in cea mai mare masura sa dau sfaturi caci sunt patita si nici eu nu mi-am facut toate analizele.Insa stiu ca la un AMH mic trebuie sa treci la FIV.Asta indica o rezerva ovariana scazuta.Insa nu te gandi la prostii,dar ia si fa-l!
crudiutalida spune:
Buna fetelor!Printre picaturi cand doarme printesa mai arunc un ochi pe la voi!!!
In primul rand vreau sa va spun ca va apreciez ca nu renuntati dupa o deceptie la visul de a deveni mama!!Asa am mers si eu la Sibiu cu foarte mare incredere in dr.,si sigura ca voi reusi...dar nu a fost sa fie de prima data...am plans,am fost suparata dar mi-am zis ca nu se poate sa nu reusesc si am vrut sa fac FET cat mai repede(eram sigura ca nu voi reusi) si imi faceam deja planuri pt urmatorul FIV...
Dar nu a fost asa si in ziua 9 de la ET am avut beta 42
Am intrat sa va incurajez, sa vedeti ca noi cele ce suntem deja mamici nu v-am uitat si suntem alaturi de voi
Yasmi si eu am avut protocolul cu desorelle....daca ai intrebari iti raspund cu drag!!!
adya spune:
crudiutalida, multumim ca esti alaturi de noi! Sa cresteti mari si sanatosi!
Spune-mi te rog si mie ce protocol ai avut? Si mie mi-a dat dr. Dosorelle si Puregon, dar inca nu stiu dozarile.
Multumesc mult.
toate fetele