Fiv la Sibiu(34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

buna ziua fetelor
lorelei multumesc de informatii
anca multa bafta
sper ca laura e ok, a fost bine la laparoscopie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Buna fetele!a
Va multumesc din suflet ca v-ati gandit la mine! YASMIN,multi pupici pentru sms, am si vb la tefefon.
Trompa stanga era putin dilatata dar a rezolvat-o iar trompa dreapta a fost permeabila. Acum intrebarea este de ce nu am ramas insarcinata ??
A spus d-l I ca scade la 50% fiind doar o trompa buna dar au trecut trei ani de cand incercam..:(. Mi-a fost rau dupa anestezie si am avut si furtun ptr drenaj care nu ma lasa sa ma urc in pat si nic sa ma dau jos din pat. L-am suportat f greu. Dupa ce mi l-a scos am fost ca noua. Voi ati avut acest furtun? Pupici multi si asteptam sa decida Dumnezeu pentru noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

laura ma bucur ca esti bine si ca ai trecut de aceasta interventie de care iti era tare frica
cat te-a costat interventia?

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Maria, mi-a fost f frica dar am si patimit ,doua zile imi doream sa mor, sincer iti spun! M-a costat 18 mil, camera cu doua paturi, cu trei era 16 mil si 20 cu un pat. Eu vroiam cu trei dar nu au mai fost. A trecut, acum ma simt binisoar. M-a deranjat f tare acel furtun de drenaj, dupa ce mi l-au scos eram ok. Aseara m-a durut umarul rau, mi-a zis dr ca o sa ma doara de la anestezie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

laura, bine ca a trecut. Refacere rapida
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_alin spune:

Buna seara fetelor, astazi e o zi tare trista. Binenteles ca testul a iesit negativ, nu se putea sa fiu si eu fericita si mamica, nu???Ceream atat de mult? Totul se naruie, asta am avut sa va anunt.
V-am pupat pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

anca , imi pare tare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Anca, nu am cuvinte...imi pare nespus de rau!
Cred ca in acest moment ti se pare ca totul se naruie, dar sunt sigura ca va veni si timpul cand te vei ridica si vei continua lupta... caci suntem puternice si perseverente!
Dumnezeu sa-ti dea putere!

Mergi la inceput

Anca -alin, imi pare rau si mie mi-a recomandat dr testul postcoital si apoi inseminare. Incercam si noi ce sa facem.
Nu ne pierdem sperante, bine ca totusi suntem ok medical, adica putem face nasol cand vezi ca iti zice nicio sansa nici macar prin fiv.
Eu sunt convinsa ca o sa avem bebeii nostri doar ca nu considera ei ca e momentul, il astept ...
Va!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

Buna fetelor
Anca imi pare tare rau ca nu a reusit
Laura multa bafta, sa fie totul bine de acum inainte

Mergi la inceput