Fiv la Sibiu(34)
Raspunsuri - Pagina 15
adinutapop spune:
Mult succes,Yasmi, Maria!La fel si tie Mirela!
Sa veniti cu vesti bune!
Lorelei,!
Lyette, sarcina usoara in continuare!
lorelei78 spune:
Doamne ajuta pt voi,fete dragi!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
maria81 spune:
multumim Doamne ajuta la toata lumea
si eu as vrea sa incep la sf lui noiembrie
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
yasmi81 spune:
Buna ziua fetelor
Cine ma poate ajuta si pe mine cu informatii, fetele care au facut FIV, a facut cineva inhibare cu desorelle. A reusit FIV-ul? Oare de ce mi-a dat desorelle si nu dipherline...eu asa credeam ca imi va da...
Maria multa bafta. Pe 14 sunt programata la Sibiu, de azi pana pe 13 iau desorelle
maria81 spune:
yasmi81 sa fie cu noroc si embrioni lipiciosi
ce schema ai primit? in ce zi a CM incepi inhibarea si apoi stimularea?
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
yasmi81 spune:
Maria inca nu stiu toate dateole atat stiu ca de azi, ziua 2 de cm incep inhibarea cu desorelle de asta intrebam cine a mai facut cu asa ceva, si le iau pana pe 13 nov. Inca nu stiu cu ce va fi stimularea si de cand o voi incepe.
Daca nu te superi tu cu cine ai mai facut FIV (am vazut ca ai un FIV nereusit)
anca_alin spune:
yasmi81, sa fie intr-un ceas bun draga mea, eu nu stiu sa-ti raspund, nu am ajuns pana in stadiul acesta.
laura, asteptam vesti, cum a decurs laparo????
adinuta, tu in ce stadiu mai esti?
Eu am mari emotii, pe 27 trebuie sa fac testuletul, doamne ajuta-ma!
Adriana, ce s-a intamplat, de ce nu ai mai intrat pe forum?, stiu, esti ocupata cu teste, analize etc. Astept vesti de la tine.
adinutapop spune:
Anca, am avut emotii cand ti-am vazut semnatura.
Iti doresc din tot sufletul sa fii graviduta!
Voi face si eu inseminarea in curand daca totul va fi bine.
Te astept cu vesti bune!
anca_alin spune:
adinuta, multumesc din suflet pentru incurajari, sper sa fie adevarat, real de aceasta data
lorelei78 spune:
yasmi81,am avut si eu aceeasi schema cu desorelle si dupa aceea cu gonal.Eu nu am reusit,dar era o fata aici care a reusit cu aceasta schema cand am incercat eu prima oara.Si cred ca a reusit cu gemeni dupa valoarea beta,nu a mai postat dupa ecografie sa aflam mai multe.
anca,astept un beta mareeeee!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.