Fiv la Sibiu(34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

lorelei iti multumesc mult,da la rezerva ma refeream,eu am facut toate cele 900 u am facut 225/zi si am vazut ca mai este....

"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

buna seara fetelor
lorelei imi pare nespus de rau pentru tine, cuvintele sunt acum de prisos, numai tu si Dumnezeu stiti ce e in sufletul tau. As fi vrut din tot sufletul sa vii cu o veste buna. Cred ca au dreptate fetele, asteapta pana durerea se va mai estompa si atunci ia o decizie, sa dea DOamne Doamne sa iti implinisti visul cat mai curand
Multa bafta tuturor care urmati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Fetelor,intrebare pentru cele care ati mai facut FIV mai ales:am dureri foarte mari in partea stanga,in jos(nu de ovare),nu sunt nici crampe ca la CM.Eu inainte sa aflu beta am avut si niste intepaturi care citisem ca pot insemna o implantare ,acum am dureri f mari cand ma misc,cand rad(caci nu mai plang,tot e ceva de bine),cand ma ridic din pat in acelasi loc.Stiu ca nu e nimic ce ar tine de o sarcina,dar sunt ingrijorata,eu la ET am avut dureri mari cu putina sangerare(o picatura).Oare ceva nu e in regula pe dinauntru?Mi-e groaza acum!A mai patit cineva chestia asta?

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

Sa de-a D-zeu sa fie bine si eu sunt in a 7 zi de la transfer , sa de-a dumnezeu la toate fetele numai noroc si sanatate ca e mai buna de cat toate. Si eu am trecut prin multe , dar inca am mai avut putere sa mai incerc si data asta care cred ca bunul d-zeu ma va ajuta si sa nu ma lase sa sufar iar , ca atunci nu cred ca o sa mai am putere s mai incerc. De fapt m-am si hotarat ca e ultima data care mai incerc FIV ca e si sanatatea in joc .Eu oricum ii multumesc din tot sufletul d-nei doctor Maria , este o femeie minunata si ceia ce face e din tot sufletul asta am simtit eu si cred ca si voi fetelor care mergeti la ea si care vrea sa incerce sa faca FIv , le sfatuiesc sa mearga pe mana D-nei doctor si la traducere cu GHIONGHi si ea este o femeie super si traieste fiecare emotie cu voi . Eu astept sa-mi fac testul , desi imi este frica de rezultat , din cauza ca am trecut prin prea multe si cand ma uitam la rezultat numai esecuri am avut ., Dar o sa fac testul cred ca vineri. Eu va doresc fetelor succes si sa stiti ca SPERANTA MOARE ULTIMA . Doamne ajuta si asteptam numai vesti bune . Cine vrea sa imi scrie va las adresa de e-mail : hmirela75@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

lore, dragutza...din pacate am trecut si eu print-un FIV nereusit...imi facusem o groaza de planuri,eram ferm convine ca va reusi si ca bb va fi aceeasi zodie cu mami si cu tati, ba chiar dpn ar fi fist undeva intre ziua sotului si a mea...dar viata ne rezerva surprize...nu a fost sa fie...zile de plans,nu Mai vreau copii,ba nu infiez,ba nu fac din nou fiv...astea au fost gandurile care m-au macinat vreo 7-8 luni de la esec...pana intr-o zi cand am sunat la clinica si m-am programat,la dr C de data asta (primul fiv l-am facut cu dr M), nu aveam prea multe sperante..dar am zis Mai incerc o data si gata...si la 3 luni de la programare am avut beta pozitiv..pana pe la 14-16 sapt nu mi-a venit sa cred...acum Mai avem Putin pana la marea intalnire...
In legatura ca nu Mai scrie nimeni de reusite pe forum ce pot sa-ti zic ca in perioada in care am facut eu fiv2 au fost 5 reusite, care le stiu eu...dar numai eu am scris pe forum...
Si apropo de tipa de la Timisoara...eu zic ca altele nu au vrut sa povesteasca, nu cred ca din iunie pana acum a fost doar o singura reusita...
Eu va citesc din umbra, tin pumnii la toate fetele

va pup

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

alecori,stiu si povestea ta si stiu cat de suparata ai fost.Iti multumesc pentru ganduri si te pup cu drag.Nastere usoara!
Mirela,bafta la test si Doamne ajuta sa fie bine!Zi-ne si noua povestea ta si la ce clinici ai facut FIV.
Va pup pe toate!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Imi pare tare rau Lorelai.....
Se pare ca unele dintre noi au o lupta mai greu de dus....., dar sunt sigura ca te asteapta o reusita!
Nu stiu ce o fi cu durerea aceea.....Nu ai sunat la Sibiu sa ceri o parere? Tin minte ca si pe mine ma cam durea intr+o parte dupa Fiv, mi+a fost teama de extrauterina!

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor
laura multa bafta, retin ca azi faci laparoscopia
lorelei dumnezeu sa te intareasca sa treci peste aceasta dezamagire
eu azi am facut o parte din analize, tot azi a aparut si cm, urmeaza sa fac dozarile hormonale maine si apoi sa trimit rezultatele la sibiu si sa vedem cand vom incepe procedura
va pup si multa bafta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

yasmi81 esti din Pitesti sau din Curtea de Arges?

eu sunt din Pitesti, o sa fac si eu fiv la sibiu cu dr. Ispasoiu, tu cu cine faci?

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Buna maria, sunt din curtea de arges. O sa fac Fiv tot cu Ispasoiu si eu, in nov.

Mergi la inceput