Fiv la Sibiu(34)
Raspunsuri - Pagina 13
ciuripica spune:
Lorelei mai trebuie sa stii ceva.
Documentele urmatoare: cererea pentru includerea in subprogramul FIV/ET; declaratia pe proprie raspundere privind faptul ca solicitantul a depus un singur dosar in original si copia sa aferenta, la sediul unei singure unita#355;i sanitare care deruleaza subprogramul FIV/ET; declaratia pe proprie raspundere privind faptul ca nici unul dintre membrii cuplului nu are copil in viata; angajamentul cuplului privind depunerea copiei certificatului de nastere a copilului, la sediul unitatii sanitare în cadrul careia s-a realizat procedura FIV/ET, in termen de maximum 10 zile de la emiterea acestui document, le primesti de la Polisano la fata locului sau prin e-mail.
adya spune:
lorelei, multe nu scriu pe forumuri, eu am citit si despre o tipa din Iasi care a reusit, era chiar primul FIV de la Iasi. NU stiu exact cand au inceput procedurile, dar tinand cont ca iulie si august au fost luni de concediu, e foarte probabil ca primele fiv-uri sa fi inceput doar prin septembrie.
de analize...nu stiu ce sa spun, poate ca asa o fi. Ai facut stimulare acuma? Ca daca nu ai facut, nu cred ca ar influenta cu ceva analizele.
Verifica de cand ti-s analizele si repeta doar ce nu e din anul acesta.
daca te incadrezi in conditiile pentru FIV gratuit, eu as zice sa incerci, e pacat sa pierzi o sansa...parerea mea.
ciuripica spune:
Inca ceva, AMH-ul nu tine seama de faptul ca esti la ciclu sau nu, el este cam stabil intr-un an de zile. ( doar daca nu ai facut 6 punctii/ an, caz in care s-ar putea sa nu mai fie acelasi la sfarsitul anului ca la inceputul lui)
Ca si Adya eu spun ca daca te incadrezi in program merita sa incerci. Pana la urma ce ai de pierdut?
Stiu ca ai da orice acum sa nu fi trebuit sa treci prin aceste momente dar linge-ti o vreme ranile si apoi ridica-ti fruntea si ia-o de la inceput. Suntem femei si toate aceste neimpliniri trebuie sa ne intareasca.Si nu uita ca celor care au rabdare li se intampla lucruri frumoase si fiecare sut in fund e un pas inainte. Aceste vorbe m-au ajutat si pe mine sa trec peste FIV-ul si FET-ul nereusite.
lorelei78 spune:
Multumesc fetelor dragi!Stiu ca ma pot baza pe voi,dragutelor!Eu nu pot sa fac AMH-ul in octombrie,mi s-a spus clar ca nu il pot face la ciclul acesta,doar la urmatorul.Deci in noiembrie o sa-mi depun dosarelul eventual.Inca sunt in dilema,m-a descurajat si stirea,care apare pe mai multe site-uri cu prima reusita.Ceea ce ma indeparteaza in a alege Ungaria e faptul ca nu mai am atata concediu sa colind si ca e departe,trebuie sa vorbesc cu ei in engleza...Insa cum mai am timp pana in noiembrie,o sa ma gandesc bine.Ar trebui facute si mutatiile alea,ca stiu,imi sta pe creieri ca le-am lasat balta.Erau mai multe reusite pe forumul asta inainte,acum parca s-au imputinat.Vreau sa vad reusite si asta m-ar face sa sper sa merg mai departe cu Sibiul.Si toate fetele care urmati la FIV,imi doresc ca toate sa reusiti,sa facem aici un party mare si sa vin si eu din urma cu un beta mareee in sfarsit!Doamne ajuta!Va pup!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
gabriela_tutuianu spune:
si chiar daca am reusit sau nu , chiar daca am incercat sau nu ( eu inca nu am facut fiv ) ar trebui sa avem dreptul sa participam la petrecere si sa bem
aristica spune:
loreley poate doare ce-am sa-ti spun acum...desi sper sa nu doara: mai stai putin! Esti dupa o nereusita si nu e bine sa incepi sa te gandesti incotro s-o apuci. Acum nu poti gandi la rece. Vrei doar sa mergi mai departe, pentru a deveni mama. Nimeni nu-ti poate spune daca e bine sa ramai la Sibiu sau sa te duci la PK. Nici chiar eu care sunt in aceeasi barca. Insa, eu, dupa 3 fiv-uri si-un FET nereusite iti spun doar atat: dupa un timp ceva mai lung, vei lua o decizie alaturi de sot. Pentru a lua aceasta decizie e bine sa citesti mai mult despre mai multe clinici atat din Romania, cat si din strainatate. Apoi va aparea acel feeling ce te va indemna spre o clinica. Dar decizia va fi luata cand nu vei mai fi atat de trista, cand nu vei mai avea aceasta durere care-ti rupe toata faptura. Va trece, iar decizia ta va fi cea mai buna
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
lorelei78 spune:
aristica,merci frumos pentru incurajari si stiu ca ai dreptate si ca acum imi este greu sa decid.Insa voi mai vrea o opinie avizata a unui doctor bun si va fi sigur a unuia strain.M-am gandit la PK pentru ca dupa 3 nereusite(una fost fost sarcina biochimica,cel putin asa stiu eu cu beta-4.67),ma gandesc ca sansele scad dramatic de mult.Asa cum am vazut si la alte subiecte,in primele 3 incercari sunt mari,foarte mari sansele,dupa care vad fete care incearca de o gramada de ori fara succes si ma intristeaza si ma sperie.Dar cel mai mult am vazut la Budapesta,ca dupa multe FIV-uri nereusite in tara sau chiar si la ei,au avut o sansa ,deci se poate si dupa mai multe incercari.Acolo,pe pagina lor am vazut FIV-uri reusite a nu stiu cata oara,ceea ma face sa cer parerea si dr-ului PK.Dar nu vreau sa merg nici la o suta de medici si sa ma iau cu mainile de cap,caci toti vor avea idei diferite.Vreau inca o parere si cred ca va fi suficienta pentru a stii incotro ma indrept.Problema e si cea a drumurilor,ca si tine si eu mi-am epuizat zilele de concediu colindand pt analize,pt FIV-uri si FET-uri,mi-am luat zile de concediu pt a ma relaxa dupa in patut.Am intrat multe luni la rand pe forumuri din State si mi-am facut mult o parere in cum trebuie sa decurga un FIV pentru a avea sanse cat mai mari,in ceea ce priveste Sibiul inca eu cred ca ei indeplinesc multe criterii care le au clinicile renumite din lume si ca ei au tot ce le trebuie pentru a avea o rata ridicata de succes.Iti doresc si tie puterea la fel, sa iti lumineze Dumnezeu calea catre cel mai bun medic care sa-ti ofere cel mai bun tratament si cei mai buni embrioni pentru a deveni mamica!Atata timp cat exista o speranta,fie ea si una foarte mica,inseamna ca se poate !
evanescence spune:
fetelor care stiti cat mai ramane intr-un Pen Gonal de 900 U/I ???? eu am facut toate cele 4 doze si vad ca mai este dar nu stiu cat? si nu stiu cum sa fac sa vad cat mai am,trebuie sa-l armez iarasi,adica sa trag de capat ?
si inca ceva,la Polisano ce se da pt maturare Pregnyl sau Ovitrelle?
va pup si merci
"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"
lorelei78 spune:
Din cate imi amintesc ,exista o rezerva de 75 UI.La asta te referi,la rezerva,nu?Eu am avut Ovitrelle.Spor la injectat si productie frumoasa!