Fiv la Sibiu(34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

ADYA-mult succes iti doresc
Eu am avut protocol scurt,am luat anticonceptionale,apoi am inceput injectiile cu gonal 225,am facut 10 zile de tratament.Din ziua 5 daca imi aduc bine aminte mi-a dat cetrodide 5 zile si apoi injectia pt maturaraea ovocitelor ovitrelle.Cam atat,daca mai intrebari...astept
succes!!!
Fetelor de uratica ce mai stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

Mersi mult pt. informatii. Chiar nu gasisem pe nimeni care sa fi luat desorelle. deci mie mi-a dat asa...desorelle din ziua 2 de cm pana in ziua 21, apoi in ziua 22 ne vedem , chiar nu stiu de ce a zis dr. ca e neaparata nevoie sa ne vedem atunci. Si a zis sa procur 2 pen-uri de gonal de 900 u.i pe care deocamdata nu stiu cand il voi incepe...
Daca nu te superi imi poti spune si mie cati foliculi ai avut si cati embrioni au rezultat, stiu ca fiecare organism lucreaza diferit dar ac si idee
Multa bafta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

yasmi81,hai ca iti raspund eu la intrebare,ca sa fii mai linistita.Intr-adevar fiecare raspunde in felul sau la stimulare.Eu am avut 22 ovocite,din care s-au fertilizat 13 embrioni si am ramas cu 7 embrioni f buni,4 blasto si 3 morule.Deci in cazul meu tratamentul a fost foarte bun,la mine e o problema cu implantarea cred.Mergi pe mana doctorului,caci e posibil sa ai rezultate f bune cu acest tratament.Ai incredere!Si ai incredere si in Dumnezeu!Eu ma gandesc acum ca nu mi-a reusit pt ca asa a vrut Dumnezeu si pot sa-i multumesc,la cate probleme am avut in ultima perioada cu ai mei,cu serviciul,nu stiu cat ar fi fost de bine sa fiu graviduta cu un stres maxim.Toate la timpul lor!Te pup si numai bine!Doamne ajuta!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Yasmi,draguta asa e,fiecare organism raspunde diferit la tratament
Tu trebuie sa ai mare incredere in dr I,stie el ce face si sa te rogi mult la DD si va fi bine!
Eu am un singur ovar,si acela polichistic(am avut 3 operatii de chist de ovar in urma carora am pierdut ovarul stg si trompa dr.),am avut 27 foliculi din care au rezultat 20 embrioni,pana in ziua 5 am ramas cu 5.Am transferat prima data 2 ,beta a fost 4,5,apoi la doua luni pe ceilalti 3 din care a rezultat minunea...
Acum pt bebe2 trebuie s-o iau de la capat ,dar acum profit din plin de toate clipele minunate petrecute alaturi de printesa mea!!!
Va citesc si ma apuca nostalgia,imi aduc aminte prin ce am trecut si eu...si stiu ca nu-i usor,dar rezultatul e pe masura!!!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

Multumesc mult pentru lamuriri
Sunteti niste dragute. Talida sa iti traiasca printesa si multa bafta la bebe 2
Lorelei ai dreptate ca Dumnezeu le da pe toate la timpul lor dar uneori nu putem intelege de ce nu a fost sa fie atunci. Sincer mi-a parut tare rau ca nu ti-a reusit procedura
Eu ma rog sa fie bine. Am mai facut stimulare pt ovulatie cu gonal dar nu a dat rezultate. Am incredere in dr. I ca va fi bine la acest FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

crudiutalida felicitari din suflet pt fetita ta,sa va traiasca si sa fie sanatoasa !!! ma bucur mult cand aud de reusite si mai ales de nasteri prin Fiv...
pe mine ma intereseaza cum a decurs procedura la FET ?
daca poti sa detaliezi un pic cum a decurs cand ai tu timp ti-as fii tare recunoscatoare
cati embrionasi ai avut congelati? trebuyie ceva pregatiri inainte de fet si dupa aceea se asteapta daca rezista decongelarii sau cum decurge...
merci

"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"

Mergi la inceput

Buna viitoare mamici
Evanescence multumim din suflet pt urari!!!
Sa inteleg ca urmeaza sa faci si tu FET?Oricum noi iti uram sa se lase cu ochisori
Pai din cate imi aduc eu aminte am fost la dr in ziua 2 de menstruatie iar din ziua 3 am inceput sa iau femoston 2/10 2/zi si utrogestan 200 ,3/zi,apoi am fost nu mai stiu in ce zi la dr sa vada endometrul iar in ziua 14 transferam cei 3 omuleti de gheata, congelati deci am avut 3 embrioni congelati,dar,dr a zis ca unu nu prea se incadreaza in standarde dupa decongelare si ii punem pe toti 3....iar din unu a aparut minunea mica pe care o vezi...
Dezghetul dureaza vre-o 10 15 min si se face atunci cand esti tu acolo si te pregatesti de transfer...pt ca nu-i mai tin si ii transfera imediat.Ca pregatire inainte de FET eu am luat(nu indicate de dr.)femibion 1,omega3 ,acid folic ,MAGNE B6 cam cu o luna inainte de FET .
Cam asta a fost tot!
te pupam si asteptam vesti bun e de la voi,sa curga reusitele la Sibiu....ca toamna se numara bobocii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

maria unde esti? hai ca-i noiembrie.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

maria unde esti? hai ca-i noiembrie.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Si noua ne este dor de tineMaria,te asteptam cu vesti bune
Aristica

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

crudiutalida multumesc frumos,din cate vad e foarte simplu...eu momentan am 2 embrionasi transferati si astept sa fac testul beta pe data de 10.11,si mai am 2 blastociti congelati la Polisano
acum normal ca sper din tot sufletul sa reusesc din prima si sa se prinda,dar daca Doamne fereste nu o sa fie atunci toata sansa o pun in FET ,de cand am aflat ca o sa avem ce congela mi-a cazut o piatra de pe inima,pt ca pt noi acesta a fost primul si ultimul Fiv ,si mai avem o sansa cu FET macar pt al doilea

Stiam pe vremuri o talida pe forum esti tu cumva ?

multa sanatate va doresc

Mult succes tiutror care vor face FIV sa fie cu ochisori !!!

"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"

Mergi la inceput