Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(120)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Si eu stiu ca si Ionela, ne-a spus la Scoala Mamei cand am fost la Filip. Iar pe pungile speciale de lapte scrie ca rezista la congelator 6 luni.
Eu, cand vedeam ca se apropie de expirare, ii dadeam o punguta si congelam altul proaspat. Cand am inceput diversificarea ii faceam cu cereale. Nu incercati sa-l faceti branzica, nu se incheaga pentru ca nu e la fel de gras ca cel de vaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Marina linkul este www. wrap. ro fara pauze.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata fetelor

Am inteles de la voi ca trebuie sa scoatem bebelusii afara daca nu este vant, ceata, ploaie.Dar cat timp ii scoatem?

Noaptea cu ce ii acoperiti?Eu am pus o paturica mai grosuta.Ar trebui sa-i cumpar pilota?

In camera am 24 grade.Chiar daca dau caloriferul al maxim tot 24 grade sunt.Ar trebui sa am mai mult?

Camady, ghinduta mea nu scoate tot timpul aerula afara.Si nu are colici sau probleme cu burtica.Daca ea imi adoarme la san nu scoate aerul oricat as tine-o sus.DCand vrea sa-l scoata il scoate si in timp ce suge.
Si ei cand o mai culc ci mine in pat ii bag direct sanul in gurita si ea suge in timp ce doarme.

Andreea t imi pare rau ca treci prin asta. sa te relaxezi cum au zis si fetele si totul o sa fie bine .

May, ce bebelusa mancacioasa ai

Acum si despre noi.Saptamana trecuta am pus doar 100 g dar nu ma sperii astept sa treaca luna si sa fac media cat am pus pe noi.
Ghinduta imi suge la san si ziua mananca la la 3 ore si noaptea chiar la 4 ore.asta inseamna ca se satura nu?

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

maria26,chiar daca a fost ziua ta ieri iti urez si eu un sincer LA MULTI ANI cu multa sanatate, fericire si tot ceeqa ce-ti doresti sa se indeplineasca

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

La multi ani Maria26.Ne scuzi de intarziere

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Maria La multi ani ! sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti

Unboticutz felicitari Bine ai venit Maria Ilinca...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Noi cred ca am gasit un remediu pt atenuarea colicilor.. beau ceai de chimen cu menta.. si pitik mea trage niste parturi de te sperii, nu mai e asa balonata, uneori chiar e cu burtica supla, insa nu stiu daca nu o constipa ceva,, ieri nu a facut caca dect f putin.. mai mult ca un part dar mai putin decat un kk.. Colici inca are dar f suportabile.. am mancat si mere si sana , si sunt la aceleasi kg ca si sapt trecuta

A nascut ALYANA.. vin cu detalii imediat..

Mergi la inceput

de la Alayna :

"dupa un travaliu horror de 2 zile, ieri 09.10.11 a venit pe lume bebe Nourah, de 3710 gr, 55 cm, nastere normala cu epidurala. Pupici pt fetele de la odisee"

BRAVO MAMICA CURAJOASA!!!!!!!!!!!! BINE AI VENIT NOURAH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu daca beau ceai de menta mai am scaun doar cu cezariana Oricum buburuza mea nu are colici, crek i-am dat sirop anticolici de 2 ori de cand s-a nascut. In schimb ne chinuim o gramada cu un eritem fesier inca din maternitate. M-am saturat cate creme am schimbat. Si cu recomandare medicala, nu asa dupa ureche. Si are si pe fata o iritatie nasoala care banuiesc eu ca e micotica. Pentru ca i-am dat 2 zile cu Nidoflor si ii disparusera imediat. Dar ne-a zis dr sa intrerupem si i-au aparut la loc dupa alte 2 zile.
De vreo 2 zile ne confruntam si cu niste muci destul de nasol. Sunt galbui si usor vascosi si foarte multi. Cred ca a luat ceva raceala de la Filip, desi am ferit-o cat am putut. Deocamdata n-are alte simptome si sper sa nu aiba. Ii pun apa de mare si aspir nasucul la greu. Nici nu ma duc inca cu ea la dr ca nu are ce sa-i faca mare lucru.

Mergi la inceput

Rachel.. la noi in casa sunt intre 22,5-23,5 grade.. am acoperit-o de aseara cu o pilota subtire in loc de paturica, nu a fost deloc rece la manute, nasuc, picioruse..

VOi folositi sau intentionati sa folositi sacul de dormit? noi avem 3 insa imi e mila sa o pun in sac...

Mergi la inceput