Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(120)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

'neata fetele!
trebuie sa ma "laud" : de 24 ore nu i-am mai dat puiului LP. M-am chinuit cu alaptatul, cu mameloanele de silicon si am reusit !!! (mi-au murrit laudatorii )

Bujo, bb meu a avut din maternitate o iritatie la fundulet urata rau de tot. (nesim.. de asistente desi le duceam pampers la fiecare alaptat, uitau sa schumbe bb). Eu am folosit unguentul cu galbenele. In 2-3 zile de folosire intensiva i-a trecut si nu a reaparut.

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

La noi e mai complicat. Am schimbat o gramada de creme pana acum. E eritem micotic si pana nu scapam de ciuperca asta nu trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Felicitari unboticutz

Felicitari alayna

La Multi Ani maria

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

intrebare

copiilor vostri a inceput sa le coaca vaccinul facut in spital ?
este normal sa coaca ?

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Felicitari Alayna!!!!!!!!!
Felicitari Unboticutz!
La multi ani Maria!!!!!!!!

Jade mie mi-au spus ca e normal sa coaca vaccinul din spital, sa nu ma panichez si sa nu umblu la el sub nicio forma.

Camady ajuta-ma si pe mine te rog cu numele unui pediatru bun din braila, sunt nevoita sa merg acolo vreo 2 sapt si as vrea sa stiu un medic ok la care sa merg cu pitica in caz de ceva..

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna fetelor

mi sa facut dor de voi dupa o absenta motivata zic eu.....
nu am timp sa intru nicimacar sa citesc, fetita mea nu ma lase nici la WC sa merg, e foarte dependenta de mine, inca nu am scapat de colici, am avut citeva zile mai lights si credeam ca gata am scapat.....dar nu inca sunt si uneori au o intensitate mai mare de mie mila si pling linga cind o vad cum se chinuie......dar crestem noi mari

i-am luat Grape Baby Water dar cind am vazut pe prospect ca contine parabeni de tot felul sintetici.....nu iam dat si nu ii dau...continui cu sab simplexu si cu mincarea mea dietica...

Fetita mea uneori face asa ca si cum s-ar opinti de greata...nustiu ce e, apoi mai mesteca ceva prin gurita de parca ar avea ceva.....am ajuns sai spal libuta des ca mii frica sa aiba ceva scame....de dormit nu prea, doar epureste, eu sunt SINGURA sotul nu ma ajuta e la servici toata ziua, si seara cind vine imi zice ca el nu o ia ca la el nu tace, plinge...etc....sunt nebuna de cap, am ajuns sa ma ascund si sa pling...mii greu dar cred ca depasi perioada asta...
noi am scapat de iritem cu o crema de la ISIS Pharma, care se numeste Lanoderm baby care, e fr buna, eu ma chinuiam ca proasta cu tot felul de chestii ascultate de la altii insa, cind am vazut ca treaba se ingroasa am cautat ceva natural, cu ulei de mindale, ulei de susan si glicerina vegetala si asa am scapat ....e cam scumpa 75 ml 10 euro si iti ajunge pe putin dar asta e...ce nu facem noi pentru copilasii nostri.
noi pe 23 oct avem botezul...sunt fr ocupata cu pregatirile, aranjamentele, invitati, meniu, cadouri etc...am emotii mari ca sa nu imi raceasca puiu sa o pot boteza
eu am ft racita rau 2 saptamini de credeam ca nu mai scap...am stat cu masca mereu pe fata ca sa nu o afectetze si pe Valeria....

fug ca sa trezit puiu, citesc din urma si raspund cum pot, ma iertati ca nu intervin la fiecare, sper sa ma amenajezi si eu curind sa am timp liber macar sa respir

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Felicitari Alayna!
Felicitari Unboticutz!
La multi ani Maria!

Lena - de Maia

Bebe Maia - 8 oct 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lena cum te simti?
ai o papusica frummoassa .. sa ii dea DD tot ce e mai frumos in viata

Marryan..imi pare rau ca va luptati si voi cu colicile..tu cat mai stai acasa?

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui MARINAENACHE

ola de unde l.ai comandata? da.mi si mie un link...ms pup

Mami de Luca Alexandru & Mathias Valentin Unde.s 2 puterea creste
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

a fost camady mai prompta. :D oricum repet, w w w . w r a p . ro fara spatii.inca nu mi-a ajuns coletul...

sei cateodata ma socheaza asemanarile dintre piticele noastre. :)))
eu am sac de dormit dar mi se pare f mare pt ea deocamdata. scrie pe el 3-18 luni deci nici nu a fost gandit pt bebici f mici. eu am o patura maricica pe care o impaturesc pana ramane un dreptunghi cam cat o perna de-a noastra de mare. cum e impaturita asa dau la o parte un colt nu stiu cum sa explic si o bag acolo ca intr-un plic. :D .are patura si dedesubt si deasupra, iese aproape ca un sac de dormit. ii pun o pelincuta inauntru ca sa nu doarma direct pe patura. noi avem noaptea 22-23-24 grade...

may felicitari pt alaptat. tine-te pe pozitie!! eu zic sa bagi pompa aia in cutie la loc si sa o sigilezi cu banda adeziva. de ce esti curioasa sa vezi ce si cat iese? :))

marryan si fetita mea isi face greata cand ii vine inapoi branzica din stomac. asta mesteca ea acolo.nu cred ca sunt scame. de unde sa fie? a mea face urat se inneaca f des, tuseste din toti rarunchii de nici nu stiu cum Dumnezeu poate un copil sa tuseasca asa, regurgiteaza destul de des. azi la 4 mergem la pediatru si va povestesc.

si noi avem un eritem groaznic, nu mai scapam vad...

va pupic, revenim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

jade, mie pediatra mi-a zis ca este normal ca coaca vaccinul si sa-i dau cu rivanol si apoi cu baneocin unguent.

Ce grupa si Rh are T?

Marrian si eu sunt singura stiu7 ce inseamna.ai grija sa nu-i transmiti starea ta bebelusei.

Lore te asteptam cu vesti de la pediatru.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput