Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(120)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Sei si dupa ce o alaptezi culcata, noaptea ma refer nu-i scoti aerul?
Eu sunt obsedata cu scosul aerului. Ma chinuiesc sa-l scoata la fiecare alaptat si o face de fiecare data. Eu persist in asta ca vad ca voi va chinuiti cu balonarea si colicii.Eva nu are asa ceva multumesc lui d-zeu.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Sei si dupa ce o alaptezi culcata, noaptea ma refer nu-i scoti aerul?
Eu sunt obsedata cu scosul aerului. Ma chinuiesc sa-l scoata la fiecare alaptat si o face de fiecare data. Eu persist in asta ca vad ca voi va chinuiti cu balonarea si colicii.Eva nu are asa ceva multumesc lui d-zeu.

camady's baby

Ba da Camady.. intotdeauna o ridic , indiferent de pozitie macar 10 minute, uneori scoate aerul in primul minut ,insa o tin pana la 10 .. uneori eructeaza si de 3 ori , alteori ( mai ales cand doarme) nici o data si atnci in 80 % din cazuri varsa pana dimineata ...

MARRYAN ... ce mai faci mamica?

Oare Didiana si ALayna ce mai fac?

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Din ce am scris a nu se intelege ca puii voatri au colici ca n-au aerul scos.M-am exprimat aiurea rau. Dar incerc sa fac orice numai sa n-o aud cum se chinuieste.Insa imi e greu tare noaptea sa ma ridic in fund s-o alaptez, sa scot aerul ( ceea ce o trezeste de-a binelea)incat as incerca si eu s-a alaptez culcata. Insa ma gandesc ce fac cu inecatul ca a mea se ineaca si cand nu sta la orizontala.

camady's baby

Mergi la inceput

Camady.. am inteles ce ai vrut sa zici.. , si a mea se ineaca insa, deja e fata mare si isi revine singura, rareori e cazul sa o mai ridic
Tu noaptea nu o schimbi?

Mergi la inceput

Sei nu o schimb. Dar a mea mai tarziu de 6.30-7 nu doarme si o schimb atunci.Tu de ce o schimbi? Nu face fata pampersul la urina? Sau tu o schimbi dupa fiecare urina? Oricum am observat ca noaptea face pipilina mai putina decat ziua.
Si apoi cred ca sunt si norocoasa ca nu e sensibila deloc la piele.
Apropo de asta punctele albe de pe fata cand se retrag? Ca la a mea parca s-au inmultit nicidecum ameliorat.

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Ionela, ziceai ca laptele matern rezista o ora la temp cam si 6 la frigider.
astia zic mai mult. cum e pana la urma? scoateti spatiile.

http://www. bebelusi. eu/w/Alimentatie_bebelusi#Cand_si_cum_sa_pompati

merci de felicitari.
tocmai am terminat o masa la tzatzi la mami

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

eu nu vad linkul cu pozitii. si vreau si eu sa vad

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Sei nu o schimb. Dar a mea mai tarziu de 6.30-7 nu doarme si o schimb atunci.Tu de ce o schimbi? Nu face fata pampersul la urina? Sau tu o schimbi dupa fiecare urina? Oricum am observat ca noaptea face pipilina mai putina decat ziua.
Si apoi cred ca sunt si norocoasa ca nu e sensibila deloc la piele.
Apropo de asta punctele albe de pe fata cand se retrag? Ca la a mea parca s-au inmultit nicidecum ameliorat.

camady's baby

Eu m-am oisnuit sa o schimb de cand scapa caca mereu.. acum asa mi-am format reflexul, desi cred ca voi renunta la obiceiul asta pt ca ii deranjez somnul..
Punctele albe.. vb de acnee sau milium? oricum noua dr ne-a zis ca milium dispare pana in 3-4 luni, iar acneea poate sa dispara si sa reapara, insa dupa 3 luni se amelioreaza..

Mergi la inceput

MAY ..mie mi-i se deschide
www .utile copii.ro/articole/bebelusi/pozitii-recomandate-pentru-alaptare/6811/ (fara spatii intre utile si copii si www)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

felicitari noilor mamici si bun venitbebelusilor!

eu nu am cum sa recuperez si probabil nici sa mai citesc o vreme dar vreau sa va anunt ca a venit pe lume si Ilinca Maria, pe4oct, nastere naturala fara epidurala(am reusit!!), 3100kg, 51cm la 40s si 2z. Piticuta e foarte dulce si cuminte, suntem topiti!

Va pupam

mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 39+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput