Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(120)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hayat_Kh
Asta cu umiditatea nu stiu care e valoarea buna si sanatoasa pentru ambient. Oare sa mai pun si un vas cu apa in incapere? Ar ajuta?

nu strica faza cu oala.eu am umidificator cu abur rece, dar inca nu-i nevoie. Ceea ce mai faceam cu Dani era: dadeam drumul la apa calda in baia mica si cand era plina de aburi ne bagam acolo 5 minute. Il desfunda automat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza...

Noi ieri nu am dormit de la 7 dimineata la 22 .. 2 ore in total , formate din atipeli de cate 5-10 minute , azi noapte a durut-o burtica si se scremea constant..

Ionela..
ceai baut de mine evident.... Am incercat sa imi reduc mancarea, pt ca eu deja am luat proportii, insa am avut sanii storsi, lapte f putin.. pitica lasa sanul din gura si facea niste ochii mari , se ita fix in ochii mei zicandu-mi parca "mami fa ceva ca ma speriu" .. ce sa fac? lichide beau in disperare.. o sa incerc sa mananc mai multa carne , si sa renunt la fainoase...
Blogul de tatic e super, eu sunt asa putin dezamagita de a meu.. se implica, o iubeste insa nu ca o mama.. visam sa fie altfel, sa ne certam pe cine o schimba sau o ia in brate , lui inca ii e frica sa o tina in brate, e crispat cand fetita plange, la schimbat sta numai alaturi de mine , singur imi zice ca e frica...

Camady.. ce frumos ca ati gasit o solutie .. wrapul..eu nu cred ca e un timp limita, numai ca dupa 4-5 h s-ar putea sa incepi sa iti simti spatele greu..nu dureri insa greu..

MAy..
iupiii.. sa o pup de falcoasa desteapta.. LAsa acum s-a indragostit de titi , nu o sa fie mereu asa .. acu lasa fata si titi sa povesteasca in voie..

Andreea.. si eu zic ca de vina sunt stresul si oboseala ta, am observat ca agitatia, supararea, stresul meu.. o fac pe ea agitata si plangacioasa.. Cand vine tati acasa, lasa-l pe el sa stea cu bebe in brate 1-2 h sa dormi putin , sa faci un dus cald si relaxant.. sa stai cat mai mult cu tine, asta pana te pui pe picioare..

LAli... laptele e si pt noi bau bau , de fapt pt mine bau bau e cam orice alimentatie sanatoasa, in fiecare zi imi promit ca incerc o rosie, o salata ceva.. inca nu am inceput.. Oare apa minerala ii provoaca colici?
Eu inca nu stiu daca gangureste sau nu.. mama zice ca incepe , nu scoate sunete cand "povesteste " cu noi , miscand gurita, insa am observat ca are mai nou in vocabular o serie de tipet de reactie/sunete noi.. ma abtin cu greu sa nu rad cand o aud..
Tu nu o schimbi pe Teodora noaptea deloc? Eu o schimb....

Pinkisor.. si tu incearca sa te relaxezi cat demult, sa dormi , dusuri relaxante, cate o tura de shoping .. ceva ce te relaxeaza...

HAYAT
.., imi pare rau pt ca aveti problemute.. si Elena are muci , insa nu ii aspir tot timpul ,ii mai bag ser in nas si o las pe ea sa ii traga, insa pompita din cand in cand deoarece am auzit ca aspirarea desa a nasucului duce la secretii mai multe..

Lena .. imi pare rau ca ai ajuns la ceza, dar imi pare bine ca sunteti bine .. Din cate stiu e normal sa te doara sanii la primul alaptat ..oricum bafta si rabdare multa in continuare, primele zile alaptatul e mai nasol, insa apoi devine o placere.. citeam uneva cand am fost gravida urmatoarele cuvinte, cu care sunt de acord : "nici un orgasm nu se compara cu sentimentul cand alaptezi " ..

Bunny.. lapte zici hm.... tu ma intrebai de iaurt/ branza.. la astea cum reactionati? eu am mai mancat azi o sana.. sa vedem care pe care..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Ionela si eu am mers cu amandoi la baie.

Fetelor cat putem tine bebeii in wrap ? Ca a mea numai aici ar dormi.Si mananca si la 3ore asa.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

ce frumossss! si ce rau imi pare ca nu l-am cumparat mai devreme!!! nu mai am rabdare pana maine sa vina si al meu !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neata fetele
s-a schimbat vremea de ieri, ploua continuu, si nu am mai scos baiatul afara, si s-a simtit, ieri nu prea a dormit, marait...dar imi e drag de el si cand plange,ati mai pomenit? sunt o distrusa? aidk nu il las sa planga,dar vreau sa spun ca pana ce si glasutul lui cand plange mi-e asa drag,si imi vien sa rad de el

Lali, pai nu o sa il botezam,adik el ramane in religia lui ( lucru e care pe mine nu ma deranjeaza deloc, eu am vrut doar copil sanatos sia tat, restul nu conteaza, tot un singur Dumnezeu e,,,si il inteleg si pe el, dupa ce ca e singur cuc aici ), dar vrem sa facem botez in sensul petrecerii, insa nimeni nu stie ca nu o sa il botezam,adik ma refer la familie,sis unt convinsa ca iar os a fie un scandal pe tema assta din partea lor,cum ca vai..iar fac ce zice indi ,ca aici suntem in Romania si copilul tre sa fie ca noi,si tot asa, nu situ cum o sa o soct la cpaat cu asta,dar vedem

Lena, stiu foate bine cum e sa teci prin travaliu,si apoi sa ajungi la ceza,dar asta este, tot ce conteaza este copilul,sa fie bine, o sa vezi ca o sa te recuperezi usor

Sei, eu zic sa incerci tu cu sotul sa il ajuti sa capete incredere,sa scape de teama asta, probaibl ca ii e teama s a nu ii faca vreun rau fetitei din cazua ca nu stie ce sa ii faca..india,cand i-a dat rpima oara s apape cu bibe, tot ma striga pe mine tipand ca se ineaca,ca uite....acum nu mai are nici o problema,a invatat tot tot, si nu mai are nici o teama

Va pup fetele, la noi in casa s-a facut foarte frig:(, in camera la bebe sunt 22 grade, sper sa fie bine pt el, daca nu,dau mai mult,da rnu vrem sa il invatam asa cu calduri, am fost ieri al nist erpeiteni,care au o feita de 3 ani,si in casa erau peste 30 de grade....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Mersic la toate de raspuns si incurajari

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Salutare burtici si mamici!
May felicitari pentru reusita!!

Hayat eu stiu ca umiditatea optima in camera bebelusului este de 60- 65%, cam asa, in orice caz nu trebuie sa scada sub 50, posibil de aceea sa fornaie. Fina mea avea umiditatea scazuta in camera copilasului si si-a cumparat umidificator. Gasesti ieftine pe Okazii si daca esti atenta la calificativele celor care vand, poti cumpara unul foarte ok de acolo. Eu am problema cu umiditatea prea mare in camera si am cumparat dezumidifacator .

Lena trebuie s aincerci sa te mobilizezi si sa iti iei copilasul langa tine sa il poti alapta. Eu am fost operata marti la pranz, seara deja m-au pus sa ma ridic din pat si sa merg la baie (tinuta de infirmiera), a doua zi dimi m-au mutat la rezerva, la pranz am urcat singura un etaj sa imi vad fata, m-am certat cu asistentele de la copii si imediat mi-au adus-o si nu a mai plecat de langa mine. De atunci am tinut-o numai la san, am aruncat LP-ul si am plecat din maternitate cu bebe alaptat numai la san (caz rar in maternitatea noastra) si care deja incepuse sa ia in greutate. De aceea spun, indiferent de dureri, ridica-te din pat si pune pe bebe la san, daca poti , roaga pe cineva din familie sa stea noaptea cu tine sa iti dea copilul la san eventual ( cu mine a stat sotul ziua si mama noaptea).

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Lali cum alaptezi culcata? Eu n-am facut asta nici la baiat nici la fata si e asa greu sa stau in fund s-o alaptez noaptea........motai de somn.Plus ca nici nu adoarme imediat ce o alaptez ca eu ii scot si aerul.Apropo de scos aerul...........i-l mai scoti daca spui ca o alaptezi culcata ? As incerca si eu desi nu stiu cum trebuie sa fie pozitia ei, a mea.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput

Camady si eu am alaptat culcata, la inceput, cand nu o puteam tine in brate din cauza operatiei. ma lungeam langa ea pe o parte, pe ea o tineam tot pe o parte, sprijinita de o paturica si ii bagam sanul in gura (bine, eu acum am niste sani care imi ajung la buric). Din fericire a mea cam ragaie singura de multe ori, daca nu o face, o ridic eu si o mai bat, insa de cele mai multe ori nu ragaie decat cand o dau jos de pe umar, ragaie cand vrea ea...,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Camady.. si eu tot culcata o alaptez, o pun pe p parte cu capul fie pe o perna , fie in deschizatura cotului meu, eu pe o parte si titi in gurita www. utile copii .ro /articole/bebelusi/pozitii-recomandate-pentru-alaptare/6811/ (fara spatii) .. mie imi e greu in alta pozitie..

Zubi .. stiu ce zici, incerc si asta..insa poate visez prea mult..pana si serviciul lui ma enerveaza

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

sei eu chiar inteleg ce spui tu de sot, al meu ce sa mai zic, e plecat si acum pe santierele lui si vine doar in weekend, ma tot paseaza la soacra-mea. Nu spun ca femeia nu ma ajuta insa m-am saturat, vreau sa raman singura, cu copilul meu si cu sotul meu, cand vine la mine, din prea multa dorinta de a ma ajuta aproape ca nu mai apuc sa ma apropii de copil, noroc cu alptatul, ea o schimba, ea o spala, ea schimba pampersul, nu spun ca i-a facut si baita si a urlat copilul de numa, la mine nu plange deloc. Ba o mai si infasa si ma scoate din minti ca spune...vezi ce doarme infasata? de parca copilul meu nu mai dormise pana la infasatul ei

Mergi la inceput