Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

oana, da tu mami, ai fost super tare ca ai facut fac la Buc.cum de nu ai venit la cj? eu doar un an am stat in Buc, de aceea nici nu cunosc atat de mult. am si studiat destul de mult, ca nu mergea cu chiuluri ca in facultate.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

mi s-a parut mai interesant sa merg la Bucuresti, Clujul il cunosteam bine...dar au fost si dezavantaje, departe de casa, pachete nu primeam ca era greu...la Cluj as fi fost la bunica si mi-ar fi mers ca-n Rai
in Agronomie l-am cunoscut pe Marius, eu imi facusem rost de camera acolo iar el statea in Regie ...ce vremuri
si da Victo se putea chiuli, ca altfel nu mai avea acelasi farmec cu siguranta

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

desi acum bona sta pana la 6 si ma gandeam ca poate reusesc sa ajung mai repede acasa, tot alergand intru pe usa, la 6 fix sau chiar si cateva minute oricum, acum cand citesc programul Rodicai ma gandesc ca la mine e mai bine...mai ales ca daca nu termin ce am de facut, mai intru de acasa si lucrez si il trimit pe tati jumate de ora afara cu andrei...si dimineata plec dupa 9, asa ca apuc sa ii dau micul dejun,sa ne jucam....bine, se si scoala cu noaptea-n cap copilul meu

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

asa si eu, mereu ma gandesc sa ajung putin mai devreme, sa plec din timp.... si mereu circul ca nebuna si de la masina fug pana in casa, gafaind ajung la fix sau chiar mai tarziu....

eu inca incerc sa o tin pana la 5 ca ma gandesc ca daca ii fac pana la 6 tot asa voi ajunge....
dar nu cred ca mai rezist mult.

cand am citit pobesteai rodicai, ma gadeam cat ii e de greu

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Oana, nu mai stiu exact. Parca 2 zile si o noapte. Dar stiu ca apoi i-am mai dat 2 zile nurofen la 8 ore, chiar daca nu mai facea febra

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+

Mergi la inceput

Hai ca am recuperat repede, vad ca nu ati scris mult. Acum sa vad ce am retinut

crispo, m-am bucurat cand in sfarsit ti-am citit cuvintele "sunt fericita". imi pare bine ca ai avut o zi frumoasa.

Tina, spor la treaba cu apartamentul si cu actele, notari...... Raducu ce mai face cu eczema aia., a mers tratamentul?

Ooana, Maurice, sa va treaca racelile si durerile de dinti

Racusor, felicitari pentru promovare

Rodyka, cel mai bine ii zici deschis in fata mamei tale ce vrei - exact, cu detalii, hotarat dar in acelasi timp lauda si pe ea cu ceva....., incurajeaz-o. Nu uita, ca mamele sunt mame, si lor le putem zice totul. Mai ales daca tu ai o relatie buna cu ea, nu cred ca se va supara ca ii zici exact ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata gagici!

uf, eu nu mai stiu cum e sa dormi noaptea asa, ca tot omu'...ca asta micu miorlaie sau plange de cateva ori pe noapte...tind sa cred ca-s dintii, altceva nu stiu ce-ar putea fi... oricum, inca n-am scapat de tot de muci... si ma dispera....acu a inceput Eric iar cu nasu infundat de dimi...si moooorrrrrrrrrr.... lui Filip inca nu i-am facut infarixul de 1 an pe motiv de raceli...

Oana, si Filip a avut cateva zilede febra, fara alte simptome...a tinut cam 3-4 zile, parca...am pe Matei sa treaca repede, orice ar fi...

Paula, sanatate si lui Raul...

Victo, m-ai distrat la faza cu piaptanu... ioiiiiiiiiiii, si socru meu e la fel...adica Eric il joaca cum vrea...si evident ca bunicu ii face toate poftele...ce ma enerveaza...

Tina, doamne ajuta...sa ne trimiti cat de curand poze din casa noua...Oana, la fel si tu...

bumble, ioi, mi-ai adus aminte ca tre sa ajung si eu la stoma...mai am ceva restanta de anul trecut...

deja a venit frigul...ne-am bagat in haine groase...urasc asta...si pana imbrac doi copii ma iau trasnpiratiile...

va tzuc! revin!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Am avut cel mai frumos w/end, doar noi doua fetele. Am facut de toate, nici nu stiu ce ma apucase asa spor si energie: ordine prin dulapuri, scos si bagat haine, joaca, dansat, desene, mancat impreuna toate mesele, pupat, plimbat pe afara si prin magazine, shopping si dat in masinute, evident......A dormit cuminte, nu am mai avut probleme. Doar ieri la pranz a dormit foarte putin, nici o ora si apoi nu a mai vrut. Cred ca de la un dinte, mi s-a parut mie ca vad caninul de sus imflamat.

Am stat si la Starbucks noi 2, eu cu un caramel machiato si un tort de ciocolata si ea cu gustarea de la 6 si apa, si ne uitam la lume

Stati jos, sa nu cadeti, i-am si gatit copilului, ca doar nu era sa o las sa moara de foame, pe principiul ca suntem numai noi 2 acasa. Paul mi-a zis sa nu ii otravesc copilul in lipsa lui
Daa, am avut emotii la masa de pranz, ca am zis ca daca nu mananca, ma impusc
O mancare sofisticata tare: supa de pui cu taietei, dar i-am dat si carnita de pui si morcovi.

Doamne, sunt atat de dulci copii la varsta asta, nici nu stiu sa povestec cate minunatii face.... Ma topesc de dragul ei!

Mergi la inceput

parte din logoreea mea din aceasta dimineata se datoreaza si fricii....

mai bine zis am stomacul ghemotoc de frica, pentru ca ma duc la dentist - cea mai mare temere a mea. nici nu ma mai pot concentra la nimic, offf ce ma enerveaza, sunt ca un copil

am o masea problema rau tare, care a dat de cap tuturor dentistilor la care am fost cu ea, toti se minunau si analizau, veneau cate 5 sa se uite in gura mea
cu o infectie acolo de acum 2 ani, daca va vine sa credeti. exact cand se studia problema, am ramas gravida, asa ca nu i-am mai facut nimic, pt ca orice interventie presupunea anestezii, tratamente...etc.

acum probabil o scoatem dar cica dupa aia urmeaza aventura mare, ca nu se stie cum poate sa imi faca vreo lucrare acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

buna fetelor...mai scriu si eu un pic sa nu ma dati disparuta.
de citit ...mai pe diagonala si din 2 in 2.
e destul de haos la mine,probleme cu serviciul si in curand imi va fi dor de probleme ca n-o sa mai fie servici(din martie).Incerc sa imi controlez un inceput de depresie,dar e tare greu...cum ma opesc din ce fac ma apuca o panica oribila.In contextul asta economic nu se mai prea construieste asa ca sansele sa gasesc proiecte si sa lucrez pe firma mea sunt infime.Inca nu stam foarte rau,adica la limita ne descurcam din salariul sotului(dar limita limitei), mai e si indemnizatia pt bubu pana in august...dupa aia nu stiu ce o sa mai fie. Macar sa fim sanatosi.
Bubu e ok,ieri cu ploaia nu l-am scos din casa si ne-am suit cu totii pe pereti. Dinti bifam tot ce se poate bifa,canini,premolari...16 bucati cu totul. Caninii au fost oribili,urlete,febra,diaree...tot tacamul(au si iesit cate doi deodata).Analizele i-au iesit foarte bine in ciuda faptului ca mananca putin si foarte selectiv.eu am studiat intensiv despre nutritie in ultima vreme(una dintre putinele chestii care ma mai relaxeaza oarecum), sotul rade ca dau in tot felul de manii. Am decis ca daca bubu nu mananca carne sa nu mai mananc nici eu,o sti piticul ceva.Si tot studiand pe tema asta am ajuns la concluzia ca nu-i asa rau sa nu mananci carne(o sa gatesc carne ocazional,tati nu vrea sa renunte si vreau sa-i mai ofer si lui bubu in caz ca se razgandeste).Asa ca experimentez cu soia,nuci si diverse seminte,salate si sucuri. Vestea buna e ca am slabit ceva,inca mai am de dat jos cateva kg ca sa intru in hainele de iarna dar deja pare posibil :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Salutare fetelor,stiu ca am absentat mult dar si motivat.Am avut o saptamana crunta cu raceli si nopti nedormite si culmea eram singura cu fata(tati era plecat) si fiind si eu racita rau(frisoane,febra) am dormit pe apucate cand dormea si fata.Nu sunt la zi cu cititul(undeva pe la cap 9 am ramas) dar vreau sa va zic o noutate :fii-mea merge,dar merge bine nu asa ca betivii.A inceput pe 27 sept cand m-a strigat sa fiu atenta la ea si de atunci nu mai sta jos.Chiar si afara merge singura ,nu ma lasa s-o tin de mana,guler ,nimic.Ea stia cum merge treaba dar era o fricoasa de prima mana.
Aha ,si paula sa stii ca si fii-mea turuie mult rau ,dar nu-mi fac probleme:o da intr-una cu to-to-to,ade-de du-du-du, iiiiiiii(copii),pe langa cunoscutele mama,tata bebe,usa,apa,ate,etc.Mai nou la noi kk este pfuuu dar numai dupa ce termina si nu inainte.

O sa incerc ca ajung la zi cu cititul i si revin daca am ceva de zis mai pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ziua buna din Ardeal!

M-am uitat la neveste disperate, episodul difuzat aseara. Ce bine imi face serialul asta!

Rodi, noi nu mai avem calelul, ca era deja cam raut, sarea tare pe copii si ii speria. Asa ca l-a dus cumnatul meu la o casa de-a lui, sta de paza.

Rodi, imi pare rau ca nu e cum ar trebui cu munca, cu timpul tau. Cred ca e greu. Cel mai bine zic sa ii spui mamei exact ce si cum sa faca cu Isa, macar asa pe partea asta sa nu mai fi ingrijorata. E bine totusi ca o ai acolo, ca te ajuta si is convinsa ca va face cum ii zici. ca ea sigur face cum crede ca e mai bine, poate nu stie cum ai vrea tu.

mami meu pleaca maine.

M-am distrat si eu cu piaptanul si mamaliga.

Puiutz, cum stai cu durerea de cap? Si pe mine m-a durut aseara rau, am luat un Ketorol, dar pe la 2 noaptea am mai luat unul.

Copilul meu e matinal, se trezeste la 7 si are 2 ture de somn pe zi, din nou...

Oana, pupam pe Matei cu febra. of, nu stiu ce sa zic, o fi de la dinti??? asa febra mare?? Mai nou, pediatrii zic ca febra nu e de la dinti. Cei care zic ca totusi poate fi din cauza dintilor, se refera la febra cat de cat moderata (pana in 38). Ce bine ca mergi azi la dr, poate te lamureste.

Denisa, ma bucur ca ai iesit un pic in lume, te mai deconectezi nitel.

Crissy, cum mai e Elise? O mai doare gatul?

Al meu inca e cu muci, urla la aspirat. Alte simptome nu.

Suntem fara suzi, de vreo 4 zile!!!

Ramonavlas, cum a fost la cresa???

Inca nu e rau, Rodi, daca mai puteti face un gratar afara! E boierie! Eu am trecut azi la palton.

Tina, ne era dor de tine! La multi ani fericiti impreuna!!! Sunteti o familie tare frumoasa! Sa va iubiti o viata intreaga!

Paula, hihi, iti trebuie un pic de nervi sa te lasi de tigari... tin pumnii, sa reusesti!

Ochidut, ce mi-a placut cum ai povestit de weekendul in 2!! Tu si minunea mica!

Pufescu, si voi tot 16 bucati in gurita. Hai, mai 4 bucati si gata!

Rubia, felicitari pt Tania ca si-a dat bine drumul!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput