Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 am fost si avansata intr-un fel, ceea ce inseamna multe alte responsabilitati....dar gata despre munca ![]() ![]() |
FELICITARI!!!

Te rog, spune-mi si mie cat ii dai bonei pt 10 ore? Noi vrem sa aducem o bona din Bucuresti (e din Br si face naveta) si castiga undeva la 1200 lei+ii deconteaza drumul de 2 ori pe luna= 1400 lei....v-a veni numai daca i-as oferi un salariu bunicel pt Br. + ca ar fi si acasa, langa sot, etc
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui Victo asa e cu mamele..si a mea ma dispera uneori. aseara spre ex, l-a lasat pe stefan...tineti-va bine..sa isi taie mamaliga cu piaptanul!!!!ca, de, sa nu se supere copilu- care stiti ca e un urlacios si jumatate.(am descoperit dimineata, cd l-am pieptanat pe mihai si l-am umplut de mamaliga uscata) |

Scuze, stiu ca nu-i de ras, dar nu m-am putut abtine. Cam asta o sa ne astepte si pe noi

tina_80 spune:
| citat din mesajul lui ramonavlas Maine e prima noastra zi de cresa!!! |
Multa bafta!
Abia astept sa ne povesteti!
Nu-mi vine sa cred ca delfinasii nostrii au crescut asa mari
...parca ieri vb de cum o sa nastem si acum vb de cresa. Ce repede trece timpul.....
bumblebee spune:
Neata!
Delfinasul Raul iubeste din nou apa!
Rody, am vazut pozicile, sunteti ff frumoase!
Poate totusi e mai usor sa iti schmbi locul de munca din momentul asta. 
Oana, ma bucur ca i-a scazut febra lui Matei, dar vorba ta, sa nu pateasca asa la fiecare dintisor! 
Ramona, bine ati revenit! Sa va fie de bine concediul! Ce fain ca v-ati simtit bine, si piticii de asemeni!
Bafta la cresa!! 
Tina, felicitari pt incheierea cu succes a tranzactiei!
Sa mearga si renovarile repede-repejor!! 
Noi am fost la o nunta de zi, in Piatra Neamt, sambata, a venit socrela la noi si a stat cu piticul, s-au inteles f bine. Ieri am lenevit, am mai fost la o plimbarica scurta in mall, i-am luat 2 salopetele de noapte lui V de la Piciul. Geaca i-am luat anul trecut, la reducere, mai am niste cosmonauti, vad cum ne-om impaca cu hainutele astea, dar eu zic ca va fi ok.
Ma doare o masea, m-a durut toata noaptea. faza de kko e ca in vara mi-am lucrat-o
. Tb sa ajung iar la stomatolog, off, eu merg la dentist fara probleme, dar daca iar incep cu cotizatiile
.
paula_m spune:
Buna dimineata
Alina, nu stiam unde ai disparut tot week-end-ul!! La distractie!! Pacatoase sunt durerile de masele!! La cati bani dam dentistilor ar tb sa ne dea perioada de garantie...vb serios...
Ramona, bine ati revenit!! Ma bucur ca v-ati simtit bine...cu somnul cum a fost? Deci Raisa face muci cand ii iese ceva prin gurita!! Tot mai bine decat febra...![]()
Oana, ce bine ar fi ca febra sa fie de la dinti!! Acum stii si la urmatorul premolar nu va mai stresati!! Cum a dormit Matei?
Tina, ieri ma gandeam la voi ca nu ai mai intrat de mult!! Si nici pe Fb nu te-am mai vazut...Ce face Raducu? Cum sunteti?
Raul tot tuseste si muci. Macar nu se mai aude sunetul ala acnd respira. Cand scapam de muci, o sa-mi fie dor de ei
De 3 saptamani , cu o pauza de 5 zile suntem inconjurati de ei. Ce m-am saturat!!!
Sa-mi tineti pumnii!! Vreau sa ma las din nou de tigari!! Nu fumam extraordinar de mult, dar incerc sa nu fumez deloc, dar deja e greu
. Ma invart prin casa si incerc sa-mi ocup mintea cu altceva cand imi tb tigara...Cand eram insarcinata era mai usor, ca ma gandeam la copil, dar acum nu prea am cu ce sa prostesc![]()
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
Victo spune:
neata.
dau cafeaua. nu stau decat un minut, ca ma bag la studiu.
paula, la mine e f simplu. eu sunt o panicoasa si jumatate. frica de boli incurabile, simplul gand ca daca nu voi ajunge sa imi vad baietii mari e suficient sa ma faca sa nu mai pun gura pe tigari never ever, veci!
bine, vreau sa schimb un pic si alimentatia, dar dureaza pana imi gasesc furnizori- gen- lapte de casa, oua de casa,legume de casa carne de casa.
tina, cam ce preturi ar fi in braila la bone? eu ma gandesc sa iau pt mihai bona din ianuarie(dc soacra nu va putea veni-e incert) si ma gandesc sa ii dau pt 7 ore 8 mil+un abonament(50 lei).
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
bumblebee spune:
Paula, pai daca vrei, eu pot fi sponosorul tau
, cand iti vine sa bagi tigara in gura, ma suni pe mine, si eu incep sa-ti insir motivele! In orice caz, felicitari pt initiativa! M-as bucura sa va puteti lasa de fumat, ar fi fff bine si pt Raul, chiar daca nu fumati in casa, in haine tot se imprima mirosul, plus ca el creste si va prelua intocmai exemplul (stiu ca exista si copiii care resping ideea de fumat tocmai pt ca s-au saturat de fumat), si atunci chiar nu tine vrajeala sa-i spui dezavantajele fumatului (exista macar 1 avantaj al fumatului? in afara iluziei ca socializezi mai mult in jurul unei tigari
, ca la fel de bine se poate socializa la o cafea/ceai, sau cealalta vrajeala, cica ar calma
, la fel de bine energia negativa se poate rasfrange intr-o alta activitate, asculti muzica, faci cateva minute de miscare/plimbare, demonstrat este faptul ca tigara prin faptul ca priveaza creierul de oxigen creeaza o dificultate in concentrare s.a.).
Bafta muuuulta!!!!!
Victo, si eu am ras cand am citit ca a pieptanat mamaliga
.. Bine totusi ca nu cere tigari, ca vad ca bunicile tare usor mai cedeaza
. 
Victo spune:
oana, da tu mami, ai fost super tare ca ai facut fac la Buc.cum de nu ai venit la cj? eu doar un an am stat in Buc, de aceea nici nu cunosc atat de mult. am si studiat destul de mult, ca nu mergea cu chiuluri ca in facultate.![]()
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
paula_m spune:
Victo, treci la studiu!!!
Alina,
. Ma tin tare deocamdata, pt ca nu am tigari in casa si nici bani sa ma duc sa-mi iau. ![]()
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
ooana spune:
Azi noapte la ora 4 iar a facut 39'
eu inebunesc...i-am dat Panadol si Novocalmin dupa care a scazut...a readormit dimineata la ora 6 iar eu am mai reusit sa dorm o ora 
acum imi beau cafeaua si astept sa se trezeasca sa mergem totusi pana la medic...
eu tot nu sunt lamurita, si daca este de la premolar...totusi cat persista ferba asta? e normal sa stam asa? eu ii dau antiinflamatoare si ii scade febra rapid dar apoi dupa cateva ore revine...pana cand? pana ies toti coltisorii???
| citat din mesajul lui Alice_Elena Oana, ma bucur ca e doar dintele. Sper sa aveti o noapte linistita |
Alice la voi cate zile a durat febra?
| citat din mesajul lui tina_80 Fetelor, imi doresc sa ajung cat mai repede la casa mea si sa stau ca o nesimtitaaaaa, o sapt in dezordine si haos , dar sa stiu ca e casa mea |
ai reusit sa ma faci sa zambesc
te invit la mine
nu e haos dar unele camere sunt goale si pline cu cutii pline - cutii pe care le rascolesc de fiecare data cand caut ceva 
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip