Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Alice,imi place de tine cum faci haz de necaz,niciodata nu te-am auzit sa te plangi de ceva,asa serios. Te admir sa stii pt modul cum iei viata desi esti extrem de tanara.

Victo,tare faza cu mamliga si piaptanul.

Oana,pupam pe Matei sa treaca febra!

Nu v-am spus ce bine m-am simtit sapt trecuta ca am facut ceva altceva:
fiind Toamna Oradeana cam 2-3 sapt de organizare in oras,am avut prilejul sa ascult cateva concerte de muzica jazz la filarmonica,sa vad piese de teatru de calitate,cu sau fara sot,ca el "gusta" alte lucruri.
Ce parere aveti de Maria Raducanu sau Alexandrina Hristov(figuri ale jazz-ului romanesc)?mie mi-au placut enorm! E altceva! Publicul lor e altfel,parca am intrat intr-o alta lume sapt trecuta,participand la astfel de evenimente culturale.L-am vazut pe Horatiu Malaele si pe Fl Piersic Jr,piesele slabute dar actorii au ridicat stafeta.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo
[
nu mi-ati zis nimic de pensiune in zona timpuri noi, sau pe langa-2 maxim 3 statii de metrou.
de la aeroport am mijloc de transport spre oras? un autobuz ceva?nu stiu exact pe care aterizeaza cursele de Cj.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

victo, este expres 783 de la aeroport, circula destul de des si te lasa in centru, sunt statii la piata victoriei, piata romana, de aici poti circula usor cu metroul. capatul e la piata unirii.

aici vorbesc de aeroportul otopeni, cred ca depinde cu ce companie zbori..tarom doar pe otopeni aterizeaza, wizz sau altelelow cost pe baneasa. sigur e ceva autobuz si de la baneasa, dar nu stiu exact ce.

pensiuni...mai eu nu cunosc, dar la timpuri noi e metrou, deci daca gasesti hotel in alta zona,dar aproape de metrou e ok. eu cred ca hotel sa cauti, pensiuni in bucuresti, in oras, iti zic sincer ca eu nu am vazut...or fi, ce stiu eu...

cand vii?

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Pt durerile de gat ( ca nu mi-am adus aminte cand a durut-o si pe crispro, ci acum, cand o doare pe Elise): gargara cu apa sarata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

racusor, da, cu tarom o sa vin. eu nu am mai vazut wizz sa aiba cursa spre Buc.aha..
deci la voi cu pensiunile mai greu.in 4 nov. vin si in 6 plec.deci dupa-amiaza, in 4,5 ..ne putem intalni la un suc care vreti, da sa nu ma puneti sa merg pe nu stiu unde, ca eu stiu zona aia de metrou din centru si atat.izvor-universitate-unirii..am si uitat cum se chema statia de metrou unde coboram cd am stat in Buc- era un capat de linie, intr-o zona industriala cu multi caini si camine de nefamilisti, o carciuma unde stateam cu biaetii la bere si tigari... ioi doamne ce timpuri frumoase..aoleo, ma apuca jelitu'...de la concert mi se trage.:)
o sa ma apuce nostalgiile cd voi veni in Buc..simt mirosul ala specific de la metrou..forfota aia inimaginabila pt un provincial din Victoriei sau Unirii..Lipscaniul cu terasele..Cismigiul..oooffff...rest. unde mancam la juma de pret- am uitat cum ii zicea..chefurile din camin..vinul fiert din bucatarie.spalatul la masina noaptea, sa prindem suport liber pt rufe..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fete!

a fost ok la petrecere, lume multa, copii, galagie, zapaceala...de stat la povesti nu prea s-a putut pune pb, ca eram mereu dupa copii...ioiii...s-au dus vremurile cand ne intalneam si palavrageam la discretie...

denisa, io las capu jos...nu ma pricep la jazz... dar te felicit pt gusturi...ca veni vorba de culturalizare...la scurt timp dupa ce l-am cunoscut pe al meu, i-am propus sa mergem la balet, Lacul lebedelor...4 acte...cam 4 ore... al meu bietu a iesit terminat de acolo, e paralel cu baletul si cu tot ce tine de sfera asta... el e rocker din liceu, acu s-a mai calmat ca n-are spor cu mine... dar mergeam si noi la teatru, filme...ioi, ce vremuri.,.fac si io ca Paula...

rodi, mami, nu te necaji...mama ta are cele mai bune intentii...daca nu-ti place ceva, eu zic sa-i spui frumos, fara s-o superi...

oana, cum e Matei? Paula, voi, adica Raul? Crissy, crispro??? sun tbolnaviori printre noi???? (incepe si mie sa mi se infunde nasu, cred ca ma duc pe campii...)

va pup si o noapte linsitita!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

a iesit un colt de premolar
Doamne ajuta sa fi fost asta problema...desi inebunesc daca asa facem de acum cand ne ies dintii...ca pana acum puteam zice ca doar ii descopeream ca au iesit si gata!
iar are 37'8
i-am dat Nurofen si la noapte iar il pazesc

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena
Oana, am patit si noi la incisivul lateral de jos. A facut 39 axial.. Dar ei ii scadea repede. Si eu am refuzat sa cred ca era de la dinti dar la fel, gatul era bine, plamanii la fel, nu muci. Manca bine se juca normal..

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

vad ca si la noi e la fel si mie imi venea greu sa cred ca e vorba doar de un dinte

Citat:
citat din mesajul lui Victo
o sa ma apuce nostalgiile cd voi veni in Buc..simt mirosul ala specific de la metrou..forfota aia inimaginabila pt un provincial din Victoriei sau Unirii..Lipscaniul cu terasele..Cismigiul..oooffff...rest. unde mancam la juma de pret- am uitat cum ii zicea..chefurile din camin..vinul fiert din bucatarie.spalatul la masina noaptea, sa prindem suport liber pt rufe..

ce mi-ai facut!!! exact asa simt/gandesc si eu cand vine vorba de Bucuresti

mi-ar fi placut si mie la Scorpioni, bine ca nu am luat bilete ca uite nu puteam veni daca Matei e asa cum e...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Buna seara!
Nu am citit nimic, am intrat doar sa va spunem noutatile.
La Disney a fost SUPERB, eu zic ca doar avem impresia ca ei (copiii nostri) nu isi dau seama unde sunt....stiu f bine si se vede pe ei. Tot sejurul la Paris a fost f frumos, mai putin vremea.
Am venit acasa cu un canin, asa ca avem 8 dintisori, 4 premolari si un canin. Fara febra, fara maraieli...doar cu niste mucisori.

Am ajuns acasa la 20, Raisa deja face nani, eu am despachetat, am si spalat 2 ture de haine (dup-aia mi-am dat seama ca e duminica) si acum am pregatit hainitele pe dimineata.
Maine e prima noastra zi de cresa!!!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Oana, ma bucur ca e doar dintele. Sper sa aveti o noapte linistita

Denisa, mi-am dat seama ca nu rezolv nimic daca ma stresez. Au altii probleme mai grave ca sa ma plang eu. Voi cum sunteti?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

tu mamici, eu pierd sirul discutiilor cu voi, adica tot citesc si am impresia ca si scriu, apoi vad ca nu si nu mai stiu ce vroiam sa spun

am fost la gratar toata ziua, m-am si bronzat cu bretele, ca tractoristii , dar a fost fain tare, am ajuns doar seara acasa. ce-i drept, de odihnit nu m-am odihnit deloc, ca apoi am avut ceva musafiri (ca sa vedeti si voi, Florin a primit o cerere de prietenie de la una care are acelasi nume cu al meu, e dintr-un sat vecin de aici, iar in Ro la fel e dintr-un sat de langa Bistrita - are un frate pe care il cheama ca pe Florin si ceva unchi cu nume identice, doar ca nu sunt aceleasi persoane. plus ca pe patronii la care lucreaza ea si eu ii cheama la fel, sunt si firmele invecinate, bla bla, deci azi au venit in vizita...). Isa a dormit doar o ora si nici nu da semne de somn, dar eu pic deja cu ochii pe tastatura, cred ca ori o iau cu forta, ori o las cu mama pana i se face somn si o aduce in dormitor...

noapte buna, delfinariu, si o saptamana minunata sa aveti, va las cateva poze de azi

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Salutare mamici!

MAURICE Sa fii sanatosa iubita si fericita!
Scuze de intarziere!

Nu am mai intrat de ceva vreme dar sunt pusa pe recuperat

OANA, felicitari pt primii pasi!!!
Sa stii ca nu esti singura care tine usile de la baie inchise Daca e liniste in casa inseamna ca R a prins usa deschisa la o baie, cu mana in vasul de wc si "amesteca" apaAcum nu prea ii mai merge ca lasam capacul in jos si inchidem si usa.

MYCYA, felicitari pt vestile bune, de la doctor!

CRISSY, multa bafta pe 12 oct!

ADRAIANA, felicitari pt fetita! Sa fiti sanatosi cu totii!

RODIKA, felicitari pt noul job!

PAULA, daca ai avea drum la Cluj, la C&A gasesti f multe lucruri de calitate si la preturi bune. Noi am facut un drum special la Buzau(e cel mai aproape magazin C&A de noi) I-am luat lui R niste hainute f frumoase si la preturi bune, iar calitatea e super. De cunoaste neamtu'!

Noi suntem bine, un pic mai relaxati, pt ca ieri am implinit 6 ani de casatorie, am iesit in oras si ne-am simtit tare bine cu nasii si fratele meu. Pe R l-am adormit eu si dupa a dormit o cumnata de-a mea cu el pana la ora 3 cand am ajuns acasa, iar la 4.30 s-a dat jos din pat sa o caute prin casa. I-am facut 8 masuri de lp si a adormit la loc.

Sunt fericita ca maine, mergem sa semnam ipoteca la notar si pana seara cica avem banutzii.
Tot de maine incep meseriasii de la ap. sa ne puna gresia si faianta in bai deja sunt mai optimista ca poate 1 niv, vom fi mutati la casa noastra.
Fetelor, imi doresc sa ajung cat mai repede la casa mea si sa stau ca o nesimtitaaaaa, o sapt in dezordine si haos, dar sa stiu ca e casa mea

M-am plictisit si eu de stat acasa si am inceput sa-mi caut de munca, partea nasoala e ca n-am experienta ca ing agronom, chiar daca am fost angajata la ferma socrului, am fost incadrata cu salariu min. pe economie(secretara) ca sa nu platim taxe mari.....iar acum nici vb sa ma intorc la ferma pt ca m-as plafona in continuare

Noapte buna delfinariu!

Mergi la inceput