Pufi de ian - feb 2010 (45) - LMA Evyme!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

alexutza,

si la bobitza la grupa baby se invata legumele si fructele.
le aratain peisaj pictat apoi realmente.
aduc cosuri cu fructe/legume i le dau sa le pipaie, miroase,guste,etc
am inghetzat cand am vazut cum ii lasa sa manance singuri...si eu inca mai blenduiesc

lalitica,
fac si eu ca Dav..WoW!!! 3in1 chiar...bine ca a trecut!
eu nu m-as ingrijora ca mai cade..asa e la copiii mici..pana se stabilizeaza ei. Au talpa mult prea mica deocamdata ca sa-si poata controla perfect echilibrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

lorex, zici de sac de dormit. eu il folosesc cu mult succes si sunt f multumita, altfel se dezveleste. dupa ce adoarme il pun in sac, bineinteles, altfel nu cred ca s-ar putea. si e destul de larg la picioare ca are loc sa stea cracanat, cu genunchii in sus. merita sa incerci.

eu o sa fiu si mai rara avis, ca mi s-a stricat laptopul, adica bateria, pur si simplu nu sta deschis mai mult de 2-3 minute...asta e cam nasol, ca imi permitea o flexibilitate pe care cu clasicul PC nu o am, plus internetul wireless oriunde in casa, la asta obisnuit nu prind wireless-ul, ca n-are nu stiu ce....in fine, nu-s astea probleme.

ruxi, pana in decembrie cand va vede thiery (mai, tre sa ma duc si eu la el pana nu-l iau francezii)cauta sa fii optimista. el e mic si e bine ca s-a descoperit de pe acum, se poate corecta banuiesc pana aproape de normal.

haircut, mersi ca intrebashi, stefan e f f bine si cu mancarea, si cu somnul, probabil a trecut la program de iarna. doarme peste zi, cam 1-1.5 h, adica normal, plus ca seara pana in 10 se culca fara proteste, chiar am impresia ca imi cere sa inchid veioza

alex, f frumos creste yannis, intr-adevar gradinita ii ajuta f mult, asa l-as da si eu, dar.....poate la anu vor fi vremuri mai bune
mult succes la vanatoarea de job-uri! sunt sigura ca o sa gasiti.

asa as veni la intalnire si eu, dar mi-e putin peste mana. cu piticii la purtator, sau cum?...oricum, astept sa povestiti voi si sa vad si poze. incerc sa-mi imaginez cine e invitatul surpriza. cam banuiesc, dar nu spun...

tomaca, fain la viena, pacat ca doar o zi. pai daca avionul face 2 ore cu tot tambalaul de la aeroport, e posibil sa faci o viena in doar o zi

evyme, la multi ani cu intarziere!! sa va bucurati de casuta voastra si sa fiti f fericiti in ea!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g
tomaca, fain la viena, pacat ca doar o zi. pai daca avionul face 2 ore cu tot tambalaul de la aeroport, e posibil sa faci o viena in doar o zi

_

da, plec la 8 dimineata si ma intorc la 22. Plec cu munca, nu de placere. N-am vrut sa dorm o noapte pe acolo. Pierd timpul prin hoteluri.

Lali - cum se prind belelele de voi? Bine ca ati scapat, dar suna urat ce scriai tu acolo.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

alexutza,

si la bobitza la grupa baby se invata legumele si fructele.
le aratain peisaj pictat apoi realmente.
aduc cosuri cu fructe/legume i le dau sa le pipaie, miroase,guste,etc
am inghetzat cand am vazut cum ii lasa sa manance singuri...si eu inca mai blenduiesc

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

Da, asta fac si eu prin casa cu Tudor. Am avut si o carte cu fructe si legume (s-a rupt de atata citit ), una pe pagina. Sa vezi cum ia Tudor merele de pe masa si musca direct din ele...Si "proceseaza" coaja, dupa care o scoate stravezie.
Nu la fel si cu piureul de la pranz. Daca nu e pasat, nu vrea.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

ruxi, pana in decembrie cand va vede thiery (mai, tre sa ma duc si eu la el pana nu-l iau francezii)cauta sa fii optimista. el e mic si e bine ca s-a descoperit de pe acum, se poate corecta banuiesc pana aproape de normal.

_

gata, m-am optimizat! azi am stat de vorba cu o mamica care are o fetita cu o problema similara... ce e curios, ca eu ma intalnesc zilnic cu aceasta mamica si ne tot conversam, dar n-am stiut ca au aceasta problema, pe mine m-ar fi stiut probabil tot cartierul "mamica cu baietelul cu plat valg", pe cand de ea n-am stiut nimic...

si am vazut si ghetutele ortopedice, arata ok... si coincidenta sau nu ea a fost la doctorita la care am fost si noi, atat ca ea nu stia nici cum se numea doctorita si nici diagnosticul (cand am pomenit eu de plat valg mi-a zis ca da, si la ei e plat asa)... in fine, mi-a zis ca de cand poarta ghetutele se vad imbunatatiri si ca i-a facut mai multe ghetute de atunci (de un an)... asta vara am vazut ca fetita sta cu picioarele usor in X nu am stiut ca ar fi o problema cu piciorusele, am zis ca poate asa au picioarele unii copii (fara a fi asta o problema)... mai pe scurt tuta (eu).

si sotul si-s schimbat parerea ieri a zis ca nu facem ghetute pana nu ajungem la Thiery, azi a zis ca trebuie sa le facem oricum si sa folosim formularul pana nu expira...

am citit si reteta... ghete ortopedice cu caramb inalt si tare si inaltare plantara de 6 mm marimea > 23,5... hm nu i-a facut niciun fel de masuratori, de unde a dedus ca are nevoie de o inaltare plantara de 6 mm si de marime mai mare de...??? nici nu m-a intrebat ce marime poarta, o avea ochiometrul atat de bun?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

ana_g, cum reusesti tu sa-l bagi in sac??? ca as vrea si eu dar se trezeste urgent, de fapt nici n-am incercat, dar presupun ca trebuie ridicat un pic popoul, un pic spatele... nu?

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

'neata

Larisel de cafea
Lorex , puzzle-ul e luat de la magazinul cu jucarii de langa locul de joaca din car4, au multe jucarii din lemn acolo si mie imi plac foarte mult, am ochit un aragaz frumos, mai maricel, poate la Craciun...; cred ca poti sa-i dai sa guste si ea lapte de soia, mai ales ca e facut de tine in casa, unde ai gasit goji, ca am dat si eu o cautare pe net si mi se par super?
Noi am gasit o super sursa de lapte, cumparam de la manastirea de langa noi cate 5 litri de 2 ori pe saptamana, si pot sa spun ca am asigurat necesarul de smantana, branza, iaurt si lapte, nu mai am nevoie sa cumpar din magazine; se cunoaste diferenta intre un lapte adevarat , nu se compara nici cu cel bio integral din cutie, imi pare rau ca nu am cumparat mai devreme;
Spuneti-mi si mie niste retete probate de crema de branza, as vrea sa-i inlocuiesc almetele cu ceva facut in casa de mine, sau cum mananca puii vostri branzica de vaci;
o zi buna sa aveti

pui mic

Apropo de shtrampi...noi le zicem hamletzi, de la Hamlet
eu am luat vreo 10 perechi, de super calitate, cu 3 lei perechea, de la SH si sunt noi nouti!
cica au defecte de fabricatie dar nu seobserva nik, inclusiv din aia flaushati pe interior! bumbac si nu plastic cum sunt prin magazine!
cand i-am vazut ce faini sunt si ca-s noi i-am luat pe toti!
mi-am facut plinul pe iarna asta

_

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

super tare hamletzii! de ce nu ludovici?

trebuie sa intru si eu intr-un SH sa vad daca gasesc ceva bun... ultima data mi-am luat de la SH o rochie tare mishto cu 45 lei (scump pt un SH) de la LA REDOUTE cu tot cu etichete, avea o gaurica doar...

si noi strampetzi ca izoleaza cel mai bine si ciorap de lana peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

ana_g, cum reusesti tu sa-l bagi in sac??? ca as vrea si eu dar se trezeste urgent, de fapt nici n-am incercat, dar presupun ca trebuie ridicat un pic popoul, un pic spatele... nu?

pai cam dupa 15 minute dupa ce adoarme e ca ursu din harap-alb, sa tai si lemne pe el, e carpa, il pot manevra cum vreau intind bine sacul deschis pe pat, pun copilul peste si pur si simplu il imbrac in sac. eu am din www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/90130078/" target="_blank">asta.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Noi? Le-am luat ieri de la Selgros www.intrasavezi.ro/galeata_cu_100_piese_lemn/1556.htm" target="_blank">cuburile de lemn de care va spuneam mai demult. Suntem incantate si eu si ele. Azi le-am dat si mingiutzele de cauciuc de la tonomat si nu cred ca le-am vazut sa se bucure mai mult la vreo jucrie. Doar cand vad ciocolata mai chiuie asha.
Azi ne-am certat la masa si acuma dorm. Vroiam sa le duc la un loc de joaca dar sa vedem cand s-or trezi, cum or manca. Daca nu, bagam iar shopping... ca vine iarna, gradi si nu avem tot ce ne trebuie.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

demult ma uit la cuburile alea ... ma gandeam ca e prea devreme pentru ei, dar daca zici ca sunteti asa de entuziamate, am sa incerc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

'neata

Larisel de cafea
Lorex , puzzle-ul e luat de la magazinul cu jucarii de langa locul de joaca din car4, au multe jucarii din lemn acolo si mie imi plac foarte mult, am ochit un aragaz frumos, mai maricel, poate la Craciun...; cred ca poti sa-i dai sa guste si ea lapte de soia, mai ales ca e facut de tine in casa, unde ai gasit goji, ca am dat si eu o cautare pe net si mi se par super?
Noi am gasit o super sursa de lapte, cumparam de la manastirea de langa noi cate 5 litri de 2 ori pe saptamana, si pot sa spun ca am asigurat necesarul de smantana, branza, iaurt si lapte, nu mai am nevoie sa cumpar din magazine; se cunoaste diferenta intre un lapte adevarat , nu se compara nici cu cel bio integral din cutie, imi pare rau ca nu am cumparat mai devreme;
Spuneti-mi si mie niste retete probate de crema de branza, as vrea sa-i inlocuiesc almetele cu ceva facut in casa de mine, sau cum mananca puii vostri branzica de vaci;
o zi buna sa aveti

Apropo de shtrampi...noi le zicem hamletzi, de la Hamlet
eu am luat vreo 10 perechi, de super calitate, cu 3 lei perechea, de la SH si sunt noi nouti!
cica au defecte de fabricatie dar nu seobserva nik, inclusiv din aia flaushati pe interior! bumbac si nu plastic cum sunt prin magazine!
cand i-am vazut ce faini sunt si ca-s noi i-am luat pe toti!
mi-am facut plinul pe iarna asta

_

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Daaa. am uitat ca se mai zice si asa, deci avem o intreaga lista de sinonime:
SHTRAMPI=HAMLETZEI=DRES=CIORAPI CU TOTUL

pai bine,chiar pe toti ...

Mergi la inceput