Pufi de ian - feb 2010 (45) - LMA Evyme!
Raspunsuri - Pagina 15
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
Simpatica foc Marutza! Cum adica ii lasai Goji pe masa si se servea? Ca Dr.Oz spunea ca ptadulcti doza e 4-5 buc pe zi! A mea mananca stafide, dar Goji e mai tare si il scoate din gura si-l arunca zicand "papi ham-ham" :))) cred ca bunica-sa a invatzat-o! Apropo, DANASOR, Goji am luat din Plafarul de la iulius mall parter, langa farmacie! sunt fan ASa...sucul de catina: spal putin catina, apoi o dau de 3 ori prin storcator (adica scot din rezervorul pt deseuri ce cade acolo si mai dau de 2 ori ca mai iese mult suc). Apoi il amestec cu miere de albine; la o masura catina cel putin 2 masuri miere altfel fermenteaza (reteta e cu 1:3); ce scot din rezervor pun la uscat pe hartie de copt si dupa ce s-a uscat dau prin masina de macinat cafea si apoi amestec cu sucul. fac asta pe ca defapt semintele acelea sunt pretioase si trebuie macinate ca sa se absoarba bine. se pastreaza la frigider. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
mama nu stiu cum face...dar vedem bobitele...n-am pus gura niciodata...desi stiam mult prea bine calitatiele amestecului...
am o sugestie dupa ce am citit cum prepari....n-ar fi mai simplu sa folosesti blenedrul pana se fac alea pasta? si apoi sa amesteci cu mierea?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Ruxita spune:
tie ti-am trimis prima PM...cum adica? il am in outbox, nu inteleg cum nu l-ai primit! in fine...si la noi e frig, pe mine ma ia, tremuriciul spre dimineatza. nici mandra mea nu sta invelta dar, la fel ca si voi insist, ma trezesc noaptea de cateva ori s-o invelesc si parca in ultimul timp nu mai sare ca arsa! poate se obisnuieste pana la urma! cine zicea de sac de dormit? nu imi amintesc desi am citit acu 3 minute...eu nu am incercat dar pot sa jur ca ar face crize de isterie ca nu-si poate scoate picioarele de acolo... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
l-am primit mersi!
a fost haioasa cu norocul cu coada pisicii! (si la voi se spune ca dai noroc? credeam ca e moldovenism, ca noi zicem in loc de salut sau buna, noroc! acu chiar mi se pare amuzant).
si cu numaratul foarte delicioasa Bobi! chiar sa ne tii la curent cu ce invata nou la gradi... Kay stie fructele si cateva legume... in afara de faptul ca le arata cum arata si ii invata sa le recunoasca, ce mai trebuie stiut? ca de numit deja fiecare cum poate... chiar, daca copilul inca nu vorbeste este implicat in activitati de grup?
mie mi-i sa nu-mi puna copilul frumos de-o parte pe covoras sa se joace cu copii mutulici si avansatii sa faca activitati...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
Esti foarte foarte simpatica! Si da, barbatii sunt cam misogini in general pt casunt cam frustrati ca noi femeile ii cam depasim in toate cele acum sper sa nu se supere mamicile de baieti! cum te duci la viena de dimineatza si te intorci in aceeasi zi? cum e posibil? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
apropo de barbati femei e de privit un filmulet cu Allan Pease "de ce barbatii nu asculta si femeile nu stiu sa se uite pe harta"... da, e mai greu cu vorbitul la barbati, dar de multe ori ma surprind gandind despre barbati intr-un fel si despre fiu-meu in alt sens (adicatelea invers)... e si el barbat (scrie in certificat sex barbatesc) dar totusi altfel...
aaaa, si alta chestie, am mai surprins femei gandind si simtind ca fiul lor e adevarata dragoste sau cea mai mare dragoste sau ... cum zice Ela ca frate-su e singurul baiat pe care l-a iubit cu adevarat vreodata...
da, dragostea si barbatii e grele...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
larisel spune:
citat din mesajul lui danasor
demult ma uit la cuburile alea ... ma gandeam ca e prea devreme pentru ei, dar daca zici ca sunteti asa de entuziamate, am sa incerc si eu pui mic |
Scrie 1+ pe cutie. Totushi fetele nu se omoara cu construitul, dar le arunca pe jos si zangane tare (ca piesele de remmy daca shtii), apoi le pun inapoi in galeata sau pe masa, mai fac si un turn... dar eu una am amintiri frumoase din copilarie cu cuburile astea... tzin minte ca mereu nu-mi ajungeau... Ele mai aveau nishte cuburi de genul dar dintr-un fel de burete si nu erau stabile la construit. Mai util cred ca ar fi lego... avem si din ala dar tot de proasta calitate si se desfac piesele prea ushor. Il avem si pe ala pe lista, dar cred ca intra luna viitoare la plata .
Sondaj de sezon
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita daca copilul inca nu vorbeste este implicat in activitati de grup? mie mi-i sa nu-mi puna copilul frumos de-o parte pe covoras sa se joace cu copii mutulici si avansatii sa faca activitati... |
Noi inca nu am inceput gradi, dar ni s-a zis ca fiecare va fi lasat sa faca ce vrea... unul sa deseneze, altul cu papushile, altul cu mingile... si vor insista in functzie de copil pe ce nu prea shtie. Adica nu totzi la cantat, apoi totzi la desenat samd. Ramane sa vad daca se aplica si practic aceasta metoda (asha-zisa "britanica").
Sondaj de sezon
larisel spune:
Noi am bagat un shopping pe seara tare nereushit... urlete & co din cauza de foame de gemanutze, care acasa nu au vrut sa manance mai nimic toata ziua. Cand am ajuns acasa, dupa cina (legume hawaii cu unt si lamaie) aproape au ras o cutie de almette cu linguritza... ce paine? Iar in real bagau boabe de fasole cruda in gura
Sa mai bag si eu un cra... Cand face Alena vreo chestie ne-permisa (gen deschis dulapul cu haine) Naty ii striga: "Nuuu Nuuu". E super serioasa si haioasa... Binentzeles ca Alena nu da 2 bani nici pe ce zice sora-sa nici pe ce zicem noi .
Sondaj de sezon
alexutzzza spune:
Simpatica foc Marutza! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Mirela evita sa precizeze de ce anume si-a tras Mara o codita la ochi cu dermatograful , nu asa...fara motiv
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui lorex alexutza, si la bobitza la grupa baby se invata legumele si fructele. le aratain peisaj pictat apoi realmente. aduc cosuri cu fructe/legume i le dau sa le pipaie, miroase,guste,etc am inghetzat cand am vazut cum ii lasa sa manance singuri...si eu inca mai blenduiesc _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Dap !!! I know the feeling! Si despre Yannis mi-au spus ca a mancat materialul didactic adica marul. Adica a muscat dintr-un mar intreg!! nu gen felii sa rontzaie el. Si si eu inca ii blenduiesc acasa. Azi deja nici acasa nu m-a mai lasat sa ii dau de mancare, a mancat singur crema de carne cu legume cu lingurita chiar onorabil!!! (acum 2 saptamani nici nu stia ca poate duce mana la linguritza!).
A! si azi a pland cand L_AM LUAT DE LA GRADINITA! asta dupa ce a alergat de 6 ori inapoi si mi l-au adus educatoarele, ca el nu vroia sa plece.
E normal sa faca in linii mari aceleasi lucruri pentru ca trebuie sa respecte programa Ministerului Educatiei (Yannis merge la o gradi particulara acreditata).
de Yannis
alexutzzza spune:
lorex merci de recipe-ul ptr sucul de catina, chiar ma intrebam ce si cum se da catina! am citit si adaogirea vecinei, e ok? ar fi mai simplu...sau trebuie musai sa se usuce cojile?
lali offff 3 in 1 si la David, nu la oricine, cred ca a fost groaznic! Nu mai vreau sa stiu cum e cu copilu bolnav...numa pe alergatura, vii de la un doctor, fugi la farmacie, te duci la alt doctor, alta farmacie, mai niste analize ...plus calvarul administrarii medicamentelor
ana si bateria mea pica din senin, poa sa pice in 20 de minute sau instant dupa deconectarea de la cablul de alimentare si nu ma indur sa iau alta ca e scumpa, am problema asta de vreo 4-5 luni, dar stau cu el conectat la priza mereu...m-am obisnuit asa...
de urari
Larisel wow! carduri ptr gradi, uff felicitari ca investiti in educatia lor! nu o sa va para rau desi acum e mai greu. O sa se mai astampere la gradi si o sa mai rasufli si tu!
de Yannis
larisel spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Larisel wow! carduri ptr gradi, uff felicitari ca investiti in educatia lor! nu o sa va para rau desi acum e mai greu. O sa se mai astampere la gradi si o sa mai rasufli si tu! |
Da' de unde? Ca incep serviciul... cu program 8.30-18... si cu salariu taiat; practic o sa primesc mai putzini bani decat cand stateam acasa pe indemnizatzie . Si nu lucrez la stat... iar pitaza muncii in Ctza e pe minus. De asta zicam ca poate alegetzi si voi o solutzie de compromis pe termen scurt, dar poate in Buc situatzia nu e chiar atat de rea ca la noi.
Eu practic am o luna la dispozitzie pt "rasuflat"... si asta doar daca fetele nu se imbolnavesc si se adapteza rapid ... ceea ce sper sa se si intample, ca sa pot baga maxim la job-ul part-time (la care acum merg doar cateodata cate 4 ore) si sa-mi fac curatzenia de iarna.
Las si cafelutza de rigoare...
Sondaj de sezon