Pufi de ian - feb 2010 (45) - LMA Evyme!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Buna dimineata

Dece de cafelutza, buna ca de obicei; Cartile nu le-am luat de pe site, au un fel de stand in galeriile car4, dar vad ca Larisel le-a luat de la o librarie;
Mire, deci deja dermatograf , baietii o curteaza... ai fata mare, ce mai, sorry pentru bubitza
Haircut niste pozici cu printesa ta cand ne mai pui? ca tare frumoase mai erau ; cum mai este tatal tau?
Nyny grabita tare... sa fie cu folos alergatura
Larisel ne-am uitat la poze amandoua superbe!!! din toate punctele de vedere- si frumoase si poznase; cand a vazut-o A. pe Naty, a zis "Uia"- Iuria, dar i-am spus ca nu e Iuria si acum le stie ca sunt "Naty si Ana" - Alena
Evyme felicitari pentru casuta , e bine ca nu ai multe lucruri acum, ca o sa va luati noi, cateodata asa as mai vrea sa arunc din casa, dar ma cam doare sufletul
Lali imi pare rau de David ca a fost asa de necajit, bine ca a trecut si i-a revenit pofta
Lorex,esti ocupata, mergi la gradi?
Sorina... ne lipsesti!

A. nu prea vrea mancare, doar rontaieli, sticks, pufuleti, ba char si paine goala, numai mancare gatita nu, doar cateva guri; am zis ca nu mai cumpar nici un biscuite nimic, ca inconstient mai pun si eu mana, sper sa fie perioada asta cu caninii si sa-si revina; oricum a slabit foarte mult, n-am cantarit-o dar nu mai are piciorusele alea grosute si pufoase de bebe...

O zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

evyme Felicitari pt casutza! Sa o stapanitzi sanatoshi! Felicitari si pt progresele pufului! El a ramas la aceeashi gradi sau atzi renuntzat amandoi?
Si noi cu finanztele stam cam ca si voi... ca sa tzinem fetele la privat 1 an vom folosi nishte carduri de credit, apoi vedem ce va mai fi. Poate e o idee si pt voi.

haircut,bf, tomaca Mersi pt info despre Thiery. Imi putetzi da si un nr de telefon pe pm, poate ajung si eu "vreodata" la el?

alexutzza Super ca lui Yannis ii prieshte bine gradi. Imi pare rau de pb financiare... poate totushi alege sotzul un job mai "nashpa" acum pe criza si continua cautarile in acelashi timp.

lalitica Bine ca atzi scapat de crocobauri. Noi la ultima tura nici nu am mai aflat ce a fost (nu am ajuns la dr), ca am prins debutul duminica si apoi a evoluat rapid spre bine.

danas Promisesei un filmuletz cu A. L-ai incarcat pe vreundeva?
Nici ale mele nu mai mananca mai nimic (permis), asha ca la interzise am renuntzat complet. Le bag la foame 2 zile si poate or vrea. Eu ash da vina si pe fitze, nu numai pe dintzi ... la gemanutze ma refer binentzeles.

Vad ca voi (unele) cumparatzi cizme de cauciuc pt ploaie? Ieshitzi cu pufii in ploaie si noroi? Gemanutzele si daca vad o unica balta in cartier cad (din gresheala evident ) in ea, asha ca cizmele ar salva picioarele, dar restul? Eu anul asta nu iau.

Noi? Le-am luat ieri de la Selgros www.intrasavezi.ro/galeata_cu_100_piese_lemn/1556.htm" target="_blank">cuburile de lemn de care va spuneam mai demult. Suntem incantate si eu si ele. Azi le-am dat si mingiutzele de cauciuc de la tonomat si nu cred ca le-am vazut sa se bucure mai mult la vreo jucrie. Doar cand vad ciocolata mai chiuie asha.
Azi ne-am certat la masa si acuma dorm. Vroiam sa le duc la un loc de joaca dar sa vedem cand s-or trezi, cum or manca. Daca nu, bagam iar shopping... ca vine iarna, gradi si nu avem tot ce ne trebuie.

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

'neata

Larisel de cafea
Lorex , puzzle-ul e luat de la magazinul cu jucarii de langa locul de joaca din car4, au multe jucarii din lemn acolo si mie imi plac foarte mult, am ochit un aragaz frumos, mai maricel, poate la Craciun...; cred ca poti sa-i dai sa guste si ea lapte de soia, mai ales ca e facut de tine in casa, unde ai gasit goji, ca am dat si eu o cautare pe net si mi se par super?
Noi am gasit o super sursa de lapte, cumparam de la manastirea de langa noi cate 5 litri de 2 ori pe saptamana, si pot sa spun ca am asigurat necesarul de smantana, branza, iaurt si lapte, nu mai am nevoie sa cumpar din magazine; se cunoaste diferenta intre un lapte adevarat , nu se compara nici cu cel bio integral din cutie, imi pare rau ca nu am cumparat mai devreme;
Spuneti-mi si mie niste retete probate de crema de branza, as vrea sa-i inlocuiesc almetele cu ceva facut in casa de mine, sau cum mananca puii vostri branzica de vaci;
o zi buna sa aveti

pui mic

Apropo de shtrampi...noi le zicem hamletzi, de la Hamlet
eu am luat vreo 10 perechi, de super calitate, cu 3 lei perechea, de la SH si sunt noi nouti!
cica au defecte de fabricatie dar nu seobserva nik, inclusiv din aia flaushati pe interior! bumbac si nu plastic cum sunt prin magazine!
cand i-am vazut ce faini sunt si ca-s noi i-am luat pe toti!
mi-am facut plinul pe iarna asta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

buna!
noi venim cu vesti proaste de la ortoped... avem plat valg, o chestie care nu se corecteaza, doar se accentueaza, nu-i sunt afectate inca gleznele... va trebui sa purtam incaltaminte ortopedica pana la majorat... presupun ca Casa deconteaza o singura pereche, de restul cred ca se cheltuie parintii, cizme de iarna, papuci de toamna-primavara, sandale de vara... si piciorul va creste repede deci pe an o caruta de bani doar pe incaltaminte si asta e doar partea financiara cu care cred ca ne vom descurca onorabil... sa ma bucur ca totusi va putea merge pe picioarele lui? si ca uneori va mai putea si alerga (ca un ratzoi)?

of...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

lasa nu mai ofta ca o sa fie bine! eu ma gandesc ca o sa fie mai greu de procurat incaltamintea asta..
Kay compenseaza pe alte parti. Ce daca o sa fuga ca un ratzoi?! dar macar e frumos si destept!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza!

Zic si eu
La Multi Ani Evyme!

Lorex eu i le dadeam asa cum sunt, le spalam si i le lasam pe masa sa se serveasca.
Cum faci siropul/sucul de catina?

Larisel si eu merg la confiscate de cate ori ajung in Cta, am gasit mereu cate o jucarioara interesanta. Mai e si cofetaria/laboratorul de langa, unde au mereu praji proaspete si f ieftine (cam la 1/2 de pret fata de Buc).

Eu in bucatarie am niste scaune f inguste dar inalte, se catara Mara pe ele intr-o veselie. La inceput mi-era teama sa o las singura in bucatarie, pe scaun. Acum se urca singura chiar si pe intuneric.

Dana super jucarioarele A, sa le stapaneasca sanatoasa!

Bea sper sa scapi cat mai repede de mancarimi . Cum mai e palatul, creste?

Ale1212xa cum mai e Dragos?

Mandra mea a suferit un accident cand am fost la Cta, si-a scapat pe picior o scrumiera f grea si a ramas cu o unghiuta vanata. Acum ma distreaza, vine toata ziua si-mi da unghiuta sa i-o suflu si sa i-o pup. Aseara eram la usa sa iesim afara si si-a scos incaltarea sa-i suflu "bubitza". Si face si o fatza de amarata, poate ii plange si ei cineva de mila. Tot aseara mi-a prins dermatograful si si-a tras o codita la ochiul stang.

De intalnire vad ca nu zice nimeni nimic, nu aveti chef sau nu aveti timp?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Simpatica foc Marutza!

Cum adica ii lasai Goji pe masa si se servea? Ca Dr.Oz spunea ca ptadulcti doza e 4-5 buc pe zi! A mea mananca stafide, dar Goji e mai tare si il scoate din gura si-l arunca zicand "papi ham-ham" :)))
cred ca bunica-sa a invatzat-o!

Apropo, DANASOR, Goji am luat din Plafarul de la iulius mall parter, langa farmacie! sunt fan

ASa...sucul de catina:
spal putin catina, apoi o dau de 3 ori prin storcator (adica scot din rezervorul pt deseuri ce cade acolo si mai dau de 2 ori ca mai iese mult suc). Apoi il amestec cu miere de albine; la o masura catina cel putin 2 masuri miere altfel fermenteaza (reteta e cu 1:3);
ce scot din rezervor pun la uscat pe hartie de copt si dupa ce s-a uscat dau prin masina de macinat cafea si apoi amestec cu sucul.
fac asta pe ca defapt semintele acelea sunt pretioase si trebuie macinate ca sa se absoarba bine.
se pastreaza la frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel
Vad ca voi (unele) cumparatzi cizme de cauciuc pt ploaie? Ieshitzi cu pufii in ploaie si noroi? Gemanutzele si daca vad o unica balta in cartier cad (din gresheala evident ) in ea, asha ca cizmele ar salva picioarele, dar restul? Eu anul asta nu iau.

Larisel, eu i-am luat din piata niste cizme de cauciuc de 15 lei , pentru ca al meu vrea afara indiferent de vreme, noi stam la curte si indiferent de cum e iarba (uda-uscata), el alearga prin ea. So...e musai cizme de cauciuc. Si pe strada mai intra prin balti. Topaie efectiv in balti. Il las, apoi il bag in casa la schimbat hainele (toate ).
Tot din acelasi registru, are vreo 6 bluze de trening, pt ca le stropeste/uda/murdareste intr-un ritm infernal. Si unele sunt mai groase, altele mai subtiri, in f de vreme. E alta viata la curte. Murdareste 3 schimburi pe zi. El se joaca f mult in garaj, acolo e mai curat, dar nu e farmacie. Si tot il schimb cand intra in casa.
Apropo de cuburi si jucarii....n-am vazut copil mai fericit ca al meu cand are treaba cu aspiratorul. Mama imi zicea azi la telefon ca taraie aspiratorul dupa el in curte si rade de fericire singur. No...deci nici masinute, nici cuburi....ii dau un apirator si l-am fericit.

By the way, am fost azi la prezentarea FTK. Nu am fost extraordinar de impresionata. Mergem sapt viitoare la lectia gratuita, daca el se manifesta mai bine, daca e entuziasmat, il inscriu. Altfel....nu stiu, poate clasele mai mari, de Tots, sa fie mai ...bune, mai complexe, clasa unde ar intra el, de Signing, mi se pare prea simplista si foarte buna pt copiii mici, de 6-8 luni. El deja stie multe si articuleaza destule (nu pe cat as vrea eu, dar nu despre asta e vb acum). Deci sunt oarecum in expectativa. Va tin la curent sapt viitoare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Neatza!
Vreau si eu filmulete cu Bobi! lorex, am crezut ca sunt abonata din oficiu... plz si la mine un pm!

haircut, iti multumesc pt ca impartasesti experienta cu noi, ma duc sa citesc...

si la noi frig... Ela a trecut pe pilota de iarna (6+ de la ikea), sotul patura de lana, eu plapuma groasa... Kay ciuciu... nu suporta niciun fel de invelitoare, oricat de subtire ar fi ea... si mai nou am un somn ca vai de el ca tre sa-l invelesc pe domnu fierbinte ca se sloieste...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

tie ti-am trimis prima PM...cum adica? il am in outbox, nu inteleg cum nu l-ai primit!

in fine...si la noi e frig, pe mine ma ia, tremuriciul spre dimineatza.
nici mandra mea nu sta invelta dar, la fel ca si voi insist, ma trezesc noaptea de cateva ori s-o invelesc si parca in ultimul timp nu mai sare ca arsa! poate se obisnuieste pana la urma!

cine zicea de sac de dormit? nu imi amintesc desi am citit acu 3 minute...eu nu am incercat dar pot sa jur ca ar face crize de isterie ca nu-si poate scoate picioarele de acolo...

Mergi la inceput

Am uitat ce vroiam sa spun...

Mergi la inceput

a!

ruxita, ma sterge din mesajele private poate ai casuta plina si de asta nu mai primesti!

eu o culc pe bobi cu maieu si pijamale , uneori ii pun si sosete!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Cat despre noi, cel mai important e ca am facut testele de alergie. Toate bune pe sus pana jos (nimic pisica, nimic mucegai). Deci respiratul mai suierat nu era de la asa ceva. Probabil ca are deviatie de sept (tinand cont ca s-a nascut cu fata asimetrica si nasul intro parte, nu e exclus). L-au cam chinuit la recoltat si am reprosat niste lucruri asa ca intro zi s-au scos si rezultatele (era posibil ca proba de sange sa nu fi fost suficienta). Oricum eu vorbisem la laborator sa aiba grija de ea, dar si ei au trimis-o cu cod rosu. ii astept peste 2 saptamani la renegociere contract.

Tudor mai adauga cuvinte in vocabular. Nu are multe, dar a inceput sa le foloseasca in propozitii. Nu prea repeta dupa noi cand ii cerem. Doar rar, cand are el chef si se amuza. Oricum este un perfectionist. Pana nu-i este perfect nu trece la urmatorul . A inceput cu bapa, apoi apa, apoi apa (cu a"). Si pe principiul ca 99% contine apa si face parte din familia dicotiledonatelor, multe lucruri se asociaza cuvantului apa (inclusiv suzeta, copacii, cerul etc). Eficienta maxima.
Daca se pot asocia lucrurile de ce nu? De ex mama ii da paine, de ce nu s-ar numi si painea tot mama? Asa ca zice mama atunci cand vede/ vrea paine.
Am auzit o doctorita de specialitate la TV ca baietii vorbesc mai greu, iar baietii stangaci vorbesc cel mai tarziu. Cum el da semne de stangacie, ma imbarbatez.
Oricum, in urma acestor "investigatii", am inteles de ce barbatilor li se pare ca femeile vorbesc mult. De fapt sunt ei mai intarziati si tot timpul trebuie sa recupereze terenul pierdut de la momentul startului, si prin urmare sa depuna efort mai mare, ceva cam prea mult pentru ei.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Esti foarte foarte simpatica!

Si da, barbatii sunt cam misogini in general pt casunt cam frustrati ca noi femeile ii cam depasim in toate cele

acum sper sa nu se supere mamicile de baieti!

cum te duci la viena de dimineatza si te intorci in aceeasi zi? cum e posibil?

Mergi la inceput