Pufi de ian - feb 2010 (45) - LMA Evyme!
Raspunsuri - Pagina 12
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
La multi ani si sa fii sanatoasa. Vad ca ti-ai facut un cadou frumos anul acesta. Stiu ce inseamna sa ai totul in cutii. Dar vin si restul pe parcurs si probabil ca vei ajunge si la faza sa vrei sa mai arunci din mobila. Imi pare rau pentru gradi. Poate te-ai grabit cu decizia, iar despre cei cu capra vecinului ce sa mai zic. E normal ca Sebi sa vrea in brate la tine, dar cu timpul se obisnuia cu ideea ca mai iei si alti copii in brate. Am colege invatatoare care au ca elevi proprii copii, si nu are nimeni nimic de comentat. Nu puteai sa ramai tu, daca era un job bun, si sa gasesti alta varinata pentru Sebi? Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Subscriu la tot!
La multi ani! Si Multa Fericire la noua casuta!
Exact la fel ma gandeam si eu ,c a si Tomaca, nu poti ramane si sa il dai pe Sebi altundeva? daca asta era problema? Daca ti-au facut contract nu te pot da afara asa usor. Daca nu semnezi demisia treb sa-ti faca ancheta etc, nu e usor sa dai un om afara.
de Yannis
alexutzzza spune:
Sorry de absenta, va mai citesc, dar nu am timp sa raspund. Sotul meu nu mai lucreaza din luna sept, nu a mai prelungit contractul pe care il avea pentru ca daca adunai eofrt, stress, ore petrecute la serviciu si toate problemele de sanatate create de stres versus banii luati ne dadea cu minus. Trecem printr-o per mai grea, multe decizii de luat, 5000 de planuri de discutat, mergem la intalniri si eu si sotul, iesim cu lume care poate stie, poate aude ceva de vreun job. La mine e greu ca nu pot sa astept sf lui ianuarie sa-mi caut job ca e o perioada cam moarta ptr joburi, dar nici nu ma pot duce pe un salar mai mic decat indemnizatia (si se pare ca in cei aproape 2 ani pe care i-am stat acasa lumea nu mai e dispusa sa plateasca la fel ca inainte ptr pozitia mea). La el e si mai greu, posturi ca ale lui nu se gasesc pe toate drumurile, plus ca nu stie romana, plus ca vrea numai in multinationala, altfel ar face un pas inapoi, plus ca e expat si altfel se discuta pachetul . Incercam sa ne gasim ceva aici pentru ca in Grecia situatia este si mai rea.
Imi pare rau ca nu reusesc sa raspund personalizat am citit tot, am admirat toate cra-urile, ma bucur sa aud ca nu mai sunt chiar asa multi pufuleti bolnavi cum erau in vara, si ma bucur sa vad cum cresc toti .
Ruxita eu sunt convinsa ca nu e dracul chiar asa de negru. Am dat de prea multi medici romani care te baga in sperieti numa ca sa para ei doctori buni incat mi-e greu sa mai cred o singura opinie.
Yannis e bine, e a duoa saptamana de gradinita la el, merge numai pana la 2. Deja a invatat sa manance singur, nu mai mananca pasat, repeta din ce in ce mai multe cuvinte dupa mine, e mult mai interesat de jucarii, sta locului sa ii citesc o carte si sa ii explic acolo, imi danseaza a ram zam zam tot timpul, plus e tare incanctat cand aude cantece de copii, multe le recunoaste si danseaza pe ele, avem deja o mapa plina cu creatiile lui, coloreaza la gradi, picteaza cu degetul, etc asteptam cu interes serbarea de Halloween! ce sa mai zic, alt copil de cand cu gradi! il influenteaza f mult in bine. aaaa, a invatat si engleza, daca il intrebi "how are you?" iti zice guuuu (good) si face cu mana semnul de "ok" numai ca in loc sa lase numai degetul mare afara din stransoarea pumnului , Yannis face si cu degetul mare si cu cel aratator. Si toate astea in nici 2 saptamani! si nu sta program complet! N-as fi crezut.
Aaaaaaa! acum invata legumele si fructele ca deh, e sezonul si ieri, la supermarket, in fata raionului cu sucuri a inceput intr-o verva sa bodogane pe limba lui si-mi arata fructele de pe ambalaj
Long story short:
Intalnirea?
Data: Marti 18 Oct 2011
Ora???? Astept sugestii, as prefera pe la un 16...17? vine cineva direct de la munca? ma gandesc sa nu fie nici prea seara dar nici complet in timul zilei ca poate vor sa vina si fete care lucreaza.
Locatia: va rog sa-mi cereti pe PM cele care vreti sa veniti.
soryy ca dau buzna asa brutal, dar se apropie ziua...ti tac, tic tac!
Merita sa faceti un efort, dupa cum zicea si Mirela, avem un invitat surpriza!!! Si deja s-au anuntat sa participe alte 5 fete active
de Yannis
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Intalnirea? Data: Marti 18 Oct 2011 Ora???? Astept sugestii, as prefera pe la un 16...17? vine cineva direct de la munca? ma gandesc sa nu fie nici prea seara dar nici complet in timul zilei ca poate vor sa vina si fete care lucreaza. Locatia: va rog sa-mi cereti pe PM cele care vreti sa veniti. soryy ca dau buzna asa brutal, dar se apropie ziua...ti tac, tic tac! Merita sa faceti un efort, dupa cum zicea si Mirela, avem un invitat surpriza!!! Si deja s-au anuntat sa participe alte 5 fete active de Yannis |
eu voi veni direct de la munca.
ora 16-17 e ok.
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
eu voi veni direct de la munca. ora 16-17 e ok. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
eu la Viena in acea zi. Sorry.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
eu la Viena in acea zi. Sorry. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
chiar speram sa vii, offf, musai altadata! Mai stii poate prind fetele gustul de intalneli
de Yannis
tomaca spune:
citat din mesajul lui alexutzzza chiar speram sa vii, offf, musai altadata! Mai stii poate prind fetele gustul de intalneli de Yannis |
Si mie imi pare rau. Dar fix in acea zi nu sunt in Bucuresti. Plec dimineata si vin seara tarziu.
Povestea unui Dor
tomaca spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Sorry de absenta, va mai citesc, dar nu am timp sa raspund. Sotul meu nu mai lucreaza din luna sept, nu a mai prelungit contractul pe care il avea pentru ca daca adunai eofrt, stress, ore petrecute la serviciu si toate problemele de sanatate create de stres versus banii luati ne dadea cu minus. Trecem printr-o per mai grea, multe decizii de luat, 5000 de planuri de discutat, mergem la intalniri si eu si sotul, iesim cu lume care poate stie, poate aude ceva de vreun job. La mine e greu ca nu pot sa astept sf lui ianuarie sa-mi caut job ca e o perioada cam moarta ptr joburi, dar nici nu ma pot duce pe un salar mai mic decat indemnizatia (si se pare ca in cei aproape 2 ani pe care i-am stat acasa lumea nu mai e dispusa sa plateasca la fel ca inainte ptr pozitia mea). La el e si mai greu, posturi ca ale lui nu se gasesc pe toate drumurile, plus ca nu stie romana, plus ca vrea numai in multinationala, altfel ar face un pas inapoi, plus ca e expat si altfel se discuta pachetul . Incercam sa ne gasim ceva aici pentru ca in Grecia situatia este si mai rea. Yannis e bine, e a duoa saptamana de gradinita la el, merge numai pana la 2. Deja a invatat sa manance singur, nu mai mananca pasat, repeta din ce in ce mai multe cuvinte dupa mine, e mult mai interesat de jucarii, sta locului sa ii citesc o carte si sa ii explic acolo, imi danseaza a ram zam zam tot timpul, plus e tare incanctat cand aude cantece de copii, multe le recunoaste si danseaza pe ele, avem deja o mapa plina cu creatiile lui, coloreaza la gradi, picteaza cu degetul, etc asteptam cu interes serbarea de Halloween! ce sa mai zic, alt copil de cand cu gradi! il influenteaza f mult in bine. aaaa, a invatat si engleza, daca il intrebi "how are you?" iti zice guuuu (good) si face cu mana semnul de "ok" numai ca in loc sa lase numai degetul mare afara din stransoarea pumnului , Yannis face si cu degetul mare si cu cel aratator. Si toate astea in nici 2 saptamani! si nu sta program complet! N-as fi crezut. Aaaaaaa! acum invata legumele si fructele ca deh, e sezonul si ieri, la supermarket, in fata raionului cu sucuri a inceput intr-o verva sa bodogane pe limba lui si-mi arata fructele de pe ambalaj Long story short: Intalnirea? Data: Marti 18 Oct 2011 Ora???? Astept sugestii, as prefera pe la un 16...17? vine cineva direct de la munca? ma gandesc sa nu fie nici prea seara dar nici complet in timul zilei ca poate vor sa vina si fete care lucreaza. Locatia: va rog sa-mi cereti pe PM cele care vreti sa veniti. soryy ca dau buzna asa brutal, dar se apropie ziua...ti tac, tic tac! Merita sa faceti un efort, dupa cum zicea si Mirela, avem un invitat surpriza!!! Si deja s-au anuntat sa participe alte 5 fete active de Yannis |
Imi pare rau ca treceti prin asta. Dar poate gasiti ceva rapid.
Imi faci pofta cand povestesti de Yannis si gradinita. Eu l-am inscris pe Tudor dar planul era sa-l duc din aprilie. Ma gandeam sa-l mai duc asa o zi doua sa-l pregatesc sufleteste si sa-i fac si lui pofta.
Povestea unui Dor
lalitica2000 spune:
hai ca apar si eu..recunosc nu prea am mai intrat de vreo 2 saptamani, dar se pare ca am picat la tanc cu intalnirea....vin si eu vin si eu ...ora 17 e bine ca asa vin si eu de la birou si pot sa stau pana pe la 6 jumate. daca intalnirea e prin cartier, pe undeva e si mai bine....astept detaliile cu locatia...
noi am trecut prin aproape 2 saptamani de chin, mare chin. eu nu mai zic niciodata ca david nu mananca. am aflat cum e sa nu manance....si toate astea din cauza unei viroze cu rosu in gat, candida in gat si giardia...oferta de 3 in 1...a slabit david intr-o saptamana 850gr...am crezut ca mor....analize peste analize, de mersul la doctori nu mai zic cate vizite am facut....fiecare cu parerea lui...eh,a trecut...a fost greu, dar am supravietuit cu totii...acum am revenit la programul normal, david mananca bine, chiar f bine, a inceput sa recupreze usor din greutate.
si eu l-am programat pe david la ortoped...tot la thiery...auzisem numa de bine de el, plus cabinetul e aproape de casa....evident ca a durat programarea si abia pe 10 nov mergem acolo...vreau si eu o parere avizata despre mersul lui david, pentru ca pica destul de des. stiu ca el si-a dat drumul la mers tarziu, dar totusi intr-o luna jumate si-a spart buza de vreo 5 ori....nu de fiecare data grav, dar orisicum, nu stiu daca este normal, chit ca niciodata nu a fost caz de mers la spital...om vedea...
a inceput si david sa mai bage cate un cuvintel, dar timid rau...cel mai tare pe mine ma distreaza cum zice el wow de fiecare data cand face ceva ce lui i se pare super tare sau cand vede un lucru nou pe care nu l-a mai vazut pana atunci. In rest e lipit de mine, cum am intrat in casa nu mai conteaza restul persoanelor din casa atata timp cat sunt acolo.
evyme, felicitari pentru marea realizare cu casa. sa o stapaniti sanatosi. Lucrurile se aduna cu timpul. Bafta in cautarea jobului.
alex, sper sa gasiti si voi solutia salvatoare si sa iesiti din impas. la fel ca si Tomaca cand citeam de cum s-a schimbat Yannis ti se face pofta sa duci copilul la gradi. In mod normal, daca David nu ar fi avut problemele pe care le are l-as fi dus si eu dar asa am zis ca astept sa faca 3 ani, sa vorbeasca bine sa fie la varsta la care sa iteleaga mai bine trairile prin care trece, in caz ca i se face rau sau pateste alte cele din cauza glicemiei.
cam atat ca acum am vazut ca e 6 asa ca fug acasa...
decenuela spune:
neatza....cofeeeeeee
am recuperat totul aseara...dar acu..
am retinut doar de intalneala....oare ca era mai pe ultima pag???
in principiu incerc sa vin...miercuri plecam la caransebes...are JM intalneala de 150 de ani de timisoara de la terminarea facultatii...sau ma rog ceva de gen...si mai avem si pomenirea de juma de an...siniste acte de rezolvat..etc....si marti cam pe la4-5 ar trebui sa ajunga mama in bucuresti...sa stea cu jiji ( iAar ma leg la cap fara sa ma doara)...dar cum speranta moare ultima....
oricum, imi doresc f mult sa ne vedm...asa ca vad cum fac sa vn si eu...macar asa sa va salut...( din nefericire si cu vecina mea si cu mire ma vad din hasti in pasti....)
azi e sarbatoare, nu m duc la munca k tanti e plecata la iasi...etc...
vadoresc o zi super si...LA MULTI ANI CELOR CARE SERBATI ACEST NUME...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
tomaca spune:
Buna dimineata,
O cafea placuta sa aveti. Multumiri Dece.
Povestea unui Dor