Pufi de ian - feb 2010 (45) - LMA Evyme!
Raspunsuri - Pagina 11
evyme spune:
Si noi cu centrala data drumul, ca scazuse spre 20 grade temperatura si mi se parea cam rece. Sebi numai cu strampi sta prin casa, pentru ca sosetele nu rezista nici cat sa i-o pun eu pe cealalta Iar pentru noapte salopete intregi si la noi, ca el se fataie mult noaptea si-i ies toate cele din pantaloni, dar trebuie sa aiba inchiderea la spate, ca pe cele cu capse in fata le desface imediat si se dezbraca Trebuie sa trec pe la Kiabi sa-i mai cumpar, ca n-am decat una si-i tare greu asa, numai ca singura n-am curaj si sotul n-are rabdare sa se plimbe dupa mine
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Cat despre noi, cel mai important e ca am facut testele de alergie. Toate bune pe sus pana jos (nimic pisica, nimic mucegai). Deci respiratul mai suierat nu era de la asa ceva. Probabil ca are deviatie de sept (tinand cont ca s-a nascut cu fata asimetrica si nasul intro parte, nu e exclus). L-au cam chinuit la recoltat si am reprosat niste lucruri asa ca intro zi s-au scos si rezultatele (era posibil ca proba de sange sa nu fi fost suficienta). Oricum eu vorbisem la laborator sa aiba grija de ea, dar si ei au trimis-o cu cod rosu. ii astept peste 2 saptamani la renegociere contract. Tudor mai adauga cuvinte in vocabular. Nu are multe, dar a inceput sa le foloseasca in propozitii. Nu prea repeta dupa noi cand ii cerem. Doar rar, cand are el chef si se amuza. Oricum este un perfectionist. Pana nu-i este perfect nu trece la urmatorul . A inceput cu bapa, apoi apa, apoi apa (cu a"). Si pe principiul ca 99% contine apa si face parte din familia dicotiledonatelor, multe lucruri se asociaza cuvantului apa (inclusiv suzeta, copacii, cerul etc). Eficienta maxima. Daca se pot asocia lucrurile de ce nu? De ex mama ii da paine, de ce nu s-ar numi si painea tot mama? Asa ca zice mama atunci cand vede/ vrea paine. Am auzit o doctorita de specialitate la TV ca baietii vorbesc mai greu, iar baietii stangaci vorbesc cel mai tarziu. Cum el da semne de stangacie, ma imbarbatez. Oricum, in urma acestor "investigatii", am inteles de ce barbatilor li se pare ca femeile vorbesc mult. De fapt sunt ei mai intarziati si tot timpul trebuie sa recupereze terenul pierdut de la momentul startului, si prin urmare sa depuna efort mai mare, ceva cam prea mult pentru ei. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Ce, care, cum...alergie? Nu stiam ca ii faci teste de alergie. Unde le-ai facut? Se fac din sange?
Ultima fraza e super buna! Si foarte adevarata! Barbatii se straduie sa ne ajunga din urma...toata viata...pentru ca au ratat startul.
Nu caut dresuri speciale, doar ca nici in Kiabi, nici in C&A nu am gasit nimic de baiat peste 1 an. Si m-am gandit ca poate nu mai sunt facute atat de mari.
Voi cauta in Real cu prima ocazie cand ajung pe acolo, poate si pe online!
tomaca spune:
Livia - sanatate multa. Din ce ai descris tu, poate fi endometrioza. Se punea problema si la mine care aveam galma langa buric. Eu am avut tumora desmoida, care apare la femei dupa nastere (si in timpul) pe fond hormonal. Daca ecograful nu a zis ca doar nu chist, atunci se vede ceva vascularizare, prin urmare trebuie mers la doctor. Si cu cat scoti mai repede ce ai acolo cu atat recuperarea este mai usoara. Vezi poate, totusi, te gandesti si la varianta Bucuresti.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
blue_flower spune:
citat din mesajul lui evyme Si noi cu centrala data drumul, ca scazuse spre 20 grade temperatura si mi se parea cam rece. Sebi numai cu strampi sta prin casa, pentru ca sosetele nu rezista nici cat sa i-o pun eu pe cealalta Iar pentru noapte salopete intregi si la noi, ca el se fataie mult noaptea si-i ies toate cele din pantaloni, dar trebuie sa aiba inchiderea la spate, ca pe cele cu capse in fata le desface imediat si se dezbraca Trebuie sa trec pe la Kiabi sa-i mai cumpar, ca n-am decat una si-i tare greu asa, numai ca singura n-am curaj si sotul n-are rabdare sa se plimbe dupa mine din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT! |
Dani sta in casa in pantaloni de trening si sosete. Iar noaptea are pijama normala, adica pantalon si bluza, mai groase ce-i drept si ii pun si un body cu maneca scurta pe sub bluza. Rar ii pun sosete. Nu sta invelit niciodata. Cand adoarme il acoperim si sotul imi zice ca il acopera toata noaptea, dar se dezveleste imediat.
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
Am vazut postarea ta despre picioare Kay. La cine ai fost la Budimex? Si Tudor le are putin in X, dar Dr Thiery mi-a spus ca se incadreaza in limitele normale de deviatie. Avea 12 din maxim 20, peste medie, dar normal pentru varsta. Lucrurile acestea se corecteaza in timp (si sunt considerate congenitale pana la 4 ani) si in acest moment nu ai cu ce sa intervii. Doar control anual. Cat de rau calca in interior? I-a masurat unghiul cumva? Poti sa pui o poza sa vedem? Tudor e mai greu decat Kay, sunt chiar curioasa. Poate s-a grabit. Edit: am un prieten patit cu ortopezii (fata cea mare - 13 ani a ajuns in Germania pt operatie picioare in X). A avut de ales (ca are si resurse de toate felurile) intre Jianu si Thiery. Si i s-a recomandat (de catre prietenul lui, un doctor) Thiery in Romania, nu mai stiu care era motivatia. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Nu i-a masrat niciun unghi a zis doar "uuu, ce urat" si din asta am dedus ca e nasol... am facut programare la Thiery thnks haircut, sotul insista pe Jianu... dar auzindu-va pe voi... poate pun si poze dar nu cred ca se va vedea mare lucru, eu mi-am dat seama ca ar fi ceva in neregula ... pe la un an si ceva calca asa mai delicat, strangea talpa cam cum isi strang gainile labele cand stau cocotzate pe ceva ingust... apoi ca a mers greu si a inceput sa alerge foate greu... i-am zis pediatrei si l-a pus la primele mele feelinguri sa mearga pe jos si a zis ca e ok, copilul nu are nimic... apoi l-am incaltat la tara cu niste incaltari mai moi si mai flexibile si am vazut ca o deforma, calca mult in interior, cu papucii lui obisnuiti nu-ti dai seama, nu deforma nimic ca sunt incaltarile mai rigide...
acum sa vedem... doctorita la care am fost a zis asa: ca trebuie sa purtam incaltaminte ortopedica pana in 12 ani si ca nu ne va ajuta kineto sau masajul sa vedem ce verdict ne da dr. Thiery... avem programare pe 8 decembrie...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui evyme Tomaca, asa cred si eu ca m-am cam grabit, ca poate trebuia sa mai incerc, dar acum asta e... Ideea e ca nu puteam ramane doar eu si pe Sebi sa-l duc in alta parte, pentru ca salariul ar fi fost acelasi si nu as fi avut cum sa platesc o alta gradi De fapt, asta e un mare stres pt mine, ce-o sa fac din februarie, pentru ca preturile sunt destul de piperate la privat, iar la stat nu sunt locuri... La noi e greu, ca mare parte din salariul sotului se duce pe rate, iar din rest + ce castig eu trebuie sa ajunga si pentru celelalte dari si pentru mancare, si atunci pt gradi nu mai ramane mare lucru Asta e, om vedea ce om face.. Intre timp eu imi caut de lucru, ca inca imi permit sa refuz locurile cu salarii necorespunzatoare din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT! |
si eu cred ca ai renuntat prea usor... dupa cat 2 saptamani??? eu nu plecam de-acolo nici daca ma somau... le explicam le ceream un termen de adaptare, faceam pe dracu in patru... iesiri la alte ore, in alta parte gaseam solutii...
sper sa gasesti altceva si mai bun in alta parte... cu ratele si cutiile te inteleg perfect... e motivul pentru care prietena mea nu vrea casa... ii este bine cu chirie sta intr-un apartament luxos isi permite vacante in strainatate shoppinguri interesante master (am mai povestit de masterul ei), plus economii babane - e inteligenta practica intruchipata o admir cum reuseste sa-si gestionez foarte bine bugetul are bani pentru absolut orice plus economii de cateva mii pe an si schmeheria e ca nu castiga cumulat mai bine decat noi... mai stiu si eu niste colegi de munca care dupa ce si-au luat casa nu mai aveau bani de nimic, ca totul pompau in casa ca trebuia renovat schimbat, s.a.m.d. ... dar eu tot vreau casa mea....
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
blue_flower spune:
citat din mesajul lui Ruxita Nu i-a masrat niciun unghi a zis doar "uuu, ce urat" si din asta am dedus ca e nasol... am facut programare la Thiery thnks haircut, sotul insista pe Jianu... dar auzindu-va pe voi... poate pun si poze dar nu cred ca se va vedea mare lucru, eu mi-am dat seama ca ar fi ceva in neregula ... pe la un an si ceva calca asa mai delicat, strangea talpa cam cum isi strang gainile labele cand stau cocotzate pe ceva ingust... apoi ca a mers greu si a inceput sa alerge foate greu... i-am zis pediatrei si l-a pus la primele mele feelinguri sa mearga pe jos si a zis ca e ok, copilul nu are nimic... apoi l-am incaltat la tara cu niste incaltari mai moi si mai flexibile si am vazut ca o deforma, calca mult in interior, cu papucii lui obisnuiti nu-ti dai seama, nu deforma nimic ca sunt incaltarile mai rigide... acum sa vedem... doctorita la care am fost a zis asa: ca trebuie sa purtam incaltaminte ortopedica pana in 12 ani si ca nu ne va ajuta kineto sau masajul sa vedem ce verdict ne da dr. Thiery... avem programare pe 8 decembrie... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Thierry s-a uitat prima data la incaltari. Sa vada daca le deformeaza. Avea niste sandale mai pe glezna asa, si le-a cercetat bine si a zis ca nu le deformeaza. Mi-am amintit acum ca ai zis de deformat incaltarea.
Eu zic sa vezi ce zice Thierry, nu pediatrul!!! Bine ca ai facut programare la el. Despre Jianu si eu am auzit multe. Am incercat sa fac o programare la o clinica privata unde avea consultatii, dar dupa cate ca m-au programat tot asa peste 2-3 luni (nu mai tin exact minte, ca era vara trecuta), m-au sunat cu o zi inainte de consultatie ca s-a contramandat totul si ca doc a plecat in strainatate. Acu'nu stiu daca a plecat de tot sau nu.
Apropo, doc. Ciotlos Daniela, cea care l-a avut in grija pe Dani de la 7 zile cu picioarele lui, cu toate ghipsurile si atelele...a plecat definitiv in Franta.
Si cand i-am zis lui Thierry a zis ca si el ar pleca urgent, dar e implicat in nu stiu ce proiect international, ca il urmareste pe un nene operat cu ghips schimbat saptamanal, ca are de dat raportari nu stiu carui comitet....dar ca ar pleca si maine....nu pt bani, a zis ca are destui bani, ci pentru ca aici nu isi poate face operatiile cum trebuie, nu sunt materiale, conditii, nimic.
tomaca spune:
citat din mesajul lui Ruxita Nu i-a masrat niciun unghi a zis doar "uuu, ce urat" si din asta am dedus ca e nasol... am facut programare la Thiery thnks haircut, sotul insista pe Jianu... dar auzindu-va pe voi... poate pun si poze dar nu cred ca se va vedea mare lucru, eu mi-am dat seama ca ar fi ceva in neregula ... pe la un an si ceva calca asa mai delicat, strangea talpa cam cum isi strang gainile labele cand stau cocotzate pe ceva ingust... apoi ca a mers greu si a inceput sa alerge foate greu... i-am zis pediatrei si l-a pus la primele mele feelinguri sa mearga pe jos si a zis ca e ok, copilul nu are nimic... apoi l-am incaltat la tara cu niste incaltari mai moi si mai flexibile si am vazut ca o deforma, calca mult in interior, cu papucii lui obisnuiti nu-ti dai seama, nu deforma nimic ca sunt incaltarile mai rigide... acum sa vedem... doctorita la care am fost a zis asa: ca trebuie sa purtam incaltaminte ortopedica pana in 12 ani si ca nu ne va ajuta kineto sau masajul sa vedem ce verdict ne da dr. Thiery... avem programare pe 8 decembrie... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ori este ea f experimentata si nu mai are nevoie de nimic, ori arata sa de rau x lui Kay (?), dar cred ca pana nu verifici, nu cred ca poti sa dai un astfel de verdict. Urat si pana la nu stiu ce varsta, nu stiu ce va face. Eu am trecut pe la doctori destul de buni, recunoscuti profesionali, si niciunul nu s-a aruncat in asa diagnostice, pana nu au verificat, cu probe pe toate partile.
Dar stiu ca in vara ziceai ca te duci la Thiery. N-ai mai fost?
Povestea unui Dor
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Dani sta in casa in pantaloni de trening si sosete. Iar noaptea are pijama normala, adica pantalon si bluza, mai groase ce-i drept si ii pun si un body cu maneca scurta pe sub bluza. Rar ii pun sosete. Nu sta invelit niciodata. Cand adoarme il acoperim si sotul imi zice ca il acopera toata noaptea, dar se dezveleste imediat. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
daca le tine in picioare esti norocoasa. Nu-ti trebuie multi strampi. Iti trimit un link cu strampi pe email.
Povestea unui Dor
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Eu am cautat dresuri pt Dani si nu am mai gasit. Sunt numai pt fete I-am cumparat in uichend de la C&A o salopeta de zapada cu 99ron. Aveau si geci la acelasi pret, dar e mai avantajos salopeta. Stiu sigur ca nu ii intra zapada pe la spate/burta. Si ne gandeam ca sub salopeta ar merge dresuri, parca pantalon ar fi prea gros sa ii pun. Dar....se pare ca baietii nu mai poarta dresuri Trebuie sa ii mai luam cizme. Dar astept sa vina zapada. Noi asa suntem....vine frigul, hai sa luam geci, haine, etc...ca nu stiu cat mai creste pana atunci . Salopeta e marimea 92 (adica 92cm) si ii vine numai bine, desi el are 87cm. Asa...deci de unde iau dresuri de baiat? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
BF la C&A e plin de dresuri de baieti, tocmai i-am luat si eu lui Yannis un set de 2 perechi si alt set de 3 perechi. Bleumarin, gri, albastrii, gri cu masinute, cu Bob the Builder si orice vrei. Ma mir ca nu le-ai gasit. Sunt in alta parte decat dresurile de fete. Sunt de fapt in 2 locuri, undeva au mai mari (ptr Yannis de la mai mari i-am luat ceva pe la 100cm , inca nu i le-am dat pe alea) si altundeva au incepand de la 56 de cm (eu i0am luat ceva cu 86-92cm parca). Din Sun Plaza i-am luat (C&A). Cum mergi spre bebei au si pe stanga si pe dreapta, mai ales pe dreapta spre caciuli si etc.
de Yannis