Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Hello mamici!

Noi sintem mai bine azi ca e si tati disponibil si am mai luat o pauza... adica am gatit, facut cumparaturi, putina curatenie, spalat, calcat si acum stau la TV si tati adoarme pitica si vad ca reuseste mai bine decat mine Ai dreptate Somleac, uneori e vital sa luam o pauza.

Madutza da, i-am pus telina, am fiert-o cu legumele, nu am blenduit-o, dar tot are un gust puternic si data viitoare ma gandeam sa nu mai pun, ca acum i-am pregatit pentru 3 zile; carnita i-am pus de la inceput; azi i-am pus putin unt si a papat mai bine, vreo 70ml si nu s-a mai strambat asa la lingurita si nu s-a mai scuturat cu tot corpul ca asa facea. Sincera sa fiu nici mie nu-mi place ce gust are , oricum mie nu-mi plac radacinoasele, morcovul fiert BLEAH .... trebuie sa incerc mai multe combinatii si sa-mi iasa ceva mai gustos

Pisuc Lari s-a constipat foarte tare de cand am inlocuit complet masa de fructe, de vreo saptamana o ajut mereu scaunul este ca al unui om mare ca si consistenta, dar inca verzuliu asa (eu nu i-am blenduit prea mult morcov in pireu).

Pup toate mamicile.
Ma duc sa profit de ora mea de TV si sa mai vizionez niste tampenii

incearca sa faci papici care sa-ti plac si tie la gustos, ceva ce sa aiba gustul la ce mancati voi...in mod normal...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

si eu ii dau Anastasiei covrig, mar in manute si le molfaie ea acolo, din covrig mai si papa ca se inmoaie....
a inceput careva sa dea produse cu gluten? cam de cand se dadea, de la 8 luni?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

de la 6 luni se poate da gluten

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

ally asa e, ei nu obosesc niciodata..si tot timpul dorinta de cunostere e mai mare decat oboseala.. cat despre solicitare, o sa fie din ce in ce mai mare..
strumph frumoasa motata ta
pisuc, ma dau si eu cu parerea..dar de ce nu-i dai san la cerere dupa mese ? e inca la inceput de drum si oricum daca ii mai e foame va papa san, daca nu o sa refuze sanul..treptat isi va regla singur mesele...
yviana dar de la fructe ar fi trebuit sa o ajute sa iasa afara..a mea dupa masa de fructe face moale..doar dupa legume face tare. acum depinde si ce fvructe ii dai, daca mergi pe mar copt s-ar putea sa o constipe..dar daca ii dai para, piersica sigur o va ajuta..a mea e fan para, ar manca nonstop..iar la legume, nici eu nu-i pun telina mereu..mizez pe radacina de patrunje pt ca spre deosebire de pastarnac nu are aroma puternica dar in schimb da multa dulceata la piureu..putin morcov, dovlecel mai mult, ardei capia care iar e dulce..putina smantana sau unt da gust bun..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

andra a spus ieri primul cuvintel...ta-ta e topita dupa tacsu'
si am avut succes maxim azi cu iaurtul..combinat cu banana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

andra a spus ieri primul cuvintel...ta-ta e topita dupa tacsu'
si am avut succes maxim azi cu iaurtul..combinat cu banana

mami de 2 prichindei

felicitari..pentru ambele reusite

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

deea, a pus poze si nu a zis nimic? ..sau nu am citit eu zilele trecute?

Anna e asa schimbata, e o adevarata domnisoara aproape sa nu o recunosc

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hellpp...
am nevoie de o parere.
poate ati trecut si voi prin asta vreodata...
povesteAM zilele trecute ca nu mi-a venit...
eiii..astazi sunt z 38 si tot nimic. am facut 2 teste la interval de 2 zile intre ele si au iesit negative.
bun dar de ce nu vine??????
azi zic ia sa imi iau eu TB sa vad cat o fi...surpriza dimi la prima ora 37,2
din ce cauze poate intarziua menstra si din ce cauze poate fi marita temperatura bazala????
ultimele 2 saptamani au fost foarte, dar foarte agitate si stresante ..poate fi o cauza??? ca ma gandesc ca daca am facut test in z 35 si z37 si au fost negative nu o fi vb de sarcina.....

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

helou helou
mada asa e. am pus poze si nu am zis nmic...nu am apucat. dimineata cand credeam ca pot sta si eu un pic la calculici ...dupa ce mi-am incantat okii pe picasa, am zis sa pun si eu 1-2 poze mai recente.... cand sa ma loghez hop vine stefy cu sorasa in brate..nu era decat 7 si un picsi gata linistea mea
nu stiu cum de reusiti voi sa mai scrieti...eu sunt zombi de tot..off pana ne spar si noua dintii cred ca ma termina..noaptea avem cateva treziri...dar nu deschide okii ,insa plange si automat ma ridic si ma duc la ea....ba ii bag ..ba ii fac sssstttt....
nu cred ca am mai intrat de la ziua mea....
am mai citit doar intr-o zi
Roxy se mai accepta acum tortul si sampania sau e prea tarziu

azi dimi dupa ce am facut un ceai si m-am pus la calculator sincer nu stiam unde sa intru mai repede aici sa va citesc sau pe picasa
am ales picasa...doamne ce mi-au vazut okisorii..ce minunatii schimate total..zici tu mada ca nu o recunosteai pe anna dar eu ce uimita am ramasa ,mai ales dupa vreo 2s si ceva incare nu am intrat deloc pe picasa
cum arata cata, lucas,raducu,sonia si sergiu,anastasia, gabi mireasa, edy....si nu mai nominalizez ca parca nu imi vin in minte numele dar imaginea cu coperta picasa inca nu o am stersa de pe retina si nu imi vine sa cred ca au trecut deja 6-7l .....dar am luat tot albumul la vizionat..deci sunt cu okiu pe voi intr-un cuvant

hai sa va zic pe scurt despre noi...
-e o nazdravana si jumatate....inca nu i-am dat voie pe jos prin casa ,doar pe covor in living dar putiun asa si m-a terminat ca nu mai stiu cum sa o tin doar in canapea cand coboram la parter
-nu avem dintuci....insa daca nervii si trezirile noaptea sunt simptomelele lor, pai suntem campioane
-mamanca tot ce ii dau...suntem cred ca devreo saptama poate si mai bine pe iaurt la ora 18 si deja papa 200ml
-am trecut pe milumil 2 ca nan2 nu cred ca ne placea..scazuse la 250 ml /zi..120 dimineata si 120-130seara..ziiua dupa fructe sau legume nici nu se punea problema sa mai vrea....vad ca azi milumil mi-a baut si dupa 1h de la fructe....imi iesise o portie cam mica de mar putin oparit +para si o lingura de cereale
-nu zicem nici mama nici ta ta
apropo de asta..felicitari andra de miki...si vladut te-am admirat in pozici cum mergi tu la gradi

eu sunt tare obosita si cred ca daca ziua ar avea si 48h tot nu as reusi sa imi revin..cred ca nici eu nu stiu sa imi dozez timpul cum trebuie si cand doarme fata nui stiu ce sa fac mi repede..aopi intru-n panica si uneori asa ma invart cand sus cand jos si constat ca nu fac nimic
stefy mititica vine si e de la scoala si mai are si ea nevoie de ajutorul meu....doamne au niste pretentii profesorii astia de la ei...desi din ce vad ca le preda nu prea se pupa cu ce le cere ca tema..
nu mai stiu ce vreau sa va mai zic

pup bolnaviorii mici ...cata, andra , cristinel si sper ca doar atatia sunteti
lui cristi sa se acomodeze si el repede la gradi

si acum 1000 dede la anna....sunt cam cu balute dar o scz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

wau Yasmi sa inteleg ca o data cu casuta mai mare creste si familia
mai sincer nu stiu ce sa zic,..poate o raceala..tu tot ai mers acum pe sfarsitul sezonului pe la strand..plus strsul..pune si tu in seara asta o buiota sau o sticla cu apa calda pe burtica bea un vin rosu...dar dupa el stai cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deea familia sigur nu se mareste.... suntem formula completa acum :)
ce scumpica si mare este anna (olala)
revin
culc juniorul acum

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput