Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Mai, ce-i cu linistea asta aici?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

nu ai ce citi ? ti-e dor de un roman de-al meu ?

eu acum am intrat in casa, inghetata bocna, batu`-mi mai lipsesti ca as fi inghetata pe batz

m-a pus ala... sa ies iar si azi numai cu cardigan si bluza si pe seara s-a lasat un friggggggg si mandra mi-a adormit in carut cand mai aveam 100m pana in casa si a trebuit sa o invart in cartier la deal, la vale, o ora mi-au inghetat toate alea ca a plecat si soarele la culcare si vantul parca era mai rece, deh...vant de la polu` lu` mos craciun gata, mi-am invatat lectia, sper sa nu racescm, deja am stranutat de cateva ori, o sa bag un ceai cald cu lamaie si un paracetamol si sper sa ma trezesc fresh ca o zambiluta maine dimineata

ma duc sa ma dezghet, de cum am intrat in casa cum am dat drumul la centrala la maxim sa se incalzeasca, numa 17.8 grade erau in casace repede s-a racit

revinm dupa ce mai scap de tzurturi

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ai vostri copilasi "trasnesc" din dinti???

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

da

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Yvyana, cu legumele incerca mai multe combinatii poate pana la urma reusesti combinatia care sa-i placa. Poti pune o lingurita de smantana inainte sa-i dai sa pape, sau poti schimba cant de legume din ea mai mult/mai putin morcov sau cartof sau ce-i mai faci tu acolo. La Cristi a inceput sa-i placa cand i-am bagat prazul si am pus o lingurita de smanatana. Sau poate ca-i va place dupa ce bagi carnita.Incearca sa lucrezi si la consistenta mai tare/mai moale..Catalinei ii place sa fie mai densa, cand i-am dat doar supa o scotea pe toata afara, dupa ce am bagat legume pasate a inceput sa manance bine. Tu ii pui telina in supa? ..ca telina are un gust puternic si nu e acceptata de toti copilasii.
hai ca se va da ea pe brazda

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

madutuleam gasit si eu fff multe site-uri cu fff multe info...eu am nevoie de pareri de la fete care au incercat sau incearca

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

incearca sa bagi un ochi la buburuze, mamicile dinaintea noastra. La un moment dat la ele citisem ceva de asta, dar nu mai stiu daca au data asa pana la urma

Poze

Mergi la inceput

miki, ma bucur ca Vlad s-a acomodat. Cred ca acel yelou, este hello

sa-mi zici si mie ce ti-a spus dr pt Andra ca nici la Cata nu vor mucisorii sa cedeze. Cristi parca e ceva mai bine..trag speranta ca luni ne va da dr avizul iar marti vom merge la gradi ...

Poze

Mergi la inceput

Citat:

stefy sa aveti un botez reusit!!!

a inceput si fiu miu sa ecaladeze patutul, caruciorul, tot ce prinde.....tre sa il las un nivel si mai jos la patut....ca e in stare sa sara peste

si noi am facut mutarea in seara asta. Ma tot rugam de sot de vre-o 2 sapt si abia acuma reusit

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Miki O idee foarte buna cu mersul in alta camera si dat cu capul de pereti...
Mi-a fost teama sa o pun in patut si sa o las singura ca stiu cat ar fi urlat de rau, am zis ca mai bine stau langa ea sa nu creada ca o abandonez, dar mai rau am facut ca m-a apucat plansul si ea s-a speriat si mai tare si sa vezi urlete atunci ... degeaba m-am recules eu instant cand am vazut-o asa speriata ca a urlat vreo ora jumatate de nu mai stia de ea, plangea cu lacrimi ce se prelingeau pe amandoi obrajorii si se umezise body-ul si aveam si eu lacrimi in ochi ca realizasem ce rau facusem ramanand langa ea... Offf... Data viitoare plec si ma descarc apoi revin la ea.

.

cantecele i-ai pus? cand era Cristi mai agitat ii puneam cutiuta muzicala data destul de tare pana se linistea si apoi o lasam incet si revenea la sentimente mai bune

Poze

Mergi la inceput

Citat:

mada, ce branzica spuneai ca ii dau catalinei?? fagaras?? e cu smantana sau fara??
ma gandeam sa ii fac la junior la m,asa de la ora 18-19 paste cus-cus cu branzica (cumparata!)

da e cu smanatana, foarte gustoasa

Poze

Mergi la inceput

acum ca am umplut aproape o pagina cu raspunsurile mele, sa va spun si de Cata: azi a mancat banana nepasata a muscat de la mine din mana, si lasa cate 2 dare de la dintisorii de sus . Mi-a fost teama sa nu muste prea mult, sa nu se innece...nimic a fost super atenta si super incantata Bineinteles ca nu a mancat mult ca era dupa masa ei de fructe dar ne-a vazut pe mine si Cristi cu banana si a vrut si ea . a mncat cam un sfert de banana

Poze

Mergi la inceput

yasmi, pup un Lucas frumos foc si mandru de statul in patut in picioare

strumph, te-ai dezghetat? De maine vine si la noi frigul ..ma duc sa bag niste inghetata cat inca mai e cald

Poze

Mergi la inceput