Fulgusorii se pregatesc de sarbatoare {17*}
Raspunsuri - Pagina 18
gabitza35 spune:
pishko sfat nu am altul-decat rabdare,ce vreau sa spun e ca stiu exact la ce te referi. Am strabatut si noi perioada de grava (aproape) totala a foamei,cand in afara lapelui de dimi si seara nimik nu era bun. Erau zile cand abia mancau amandoi,impreuna,un iaurt mic toata ziua. Ne-am chinuit asa aproape 2 luni.Nu am avut "curiozitatea" sa-i urc pe cantar, dar efectul e vizibil 
.Greva a trecut de la sine (ajutata cu picaturi de vitamina C),au urmat vreo 2 raceli,apoi niste enterocolita....Acum se pare ca ne-am revenit.Cei de la gradi zic ca mananca... cat,ei stiu...eu le mai ofer si acasa inainte de somn cate ceva, uneri accepta,alteori nu...
vara asta :)
My_Lady0091 spune:
ce de vesti bune!!!!!!!!
Busy

Ragapie.yupiiiiiiiii.....casa noua

multumesc, ADY
Noi de bibe am scapat la un an si de suzeta la un an si 2-4 luni.
Vias..sper sa iti revina optimismul!
Gabitza...pupam mucosii...si uitasem sa-ti zic..ador parul Evei...ce as vrea si eu o motata cu par ondulat!!!
Magda...de ziua Rebeccai voi presta o "smart praji"![]()

Miha..love u si te sustin cu muuuulte majorete!!
Viva Emma cea viteaza si para malaiata!
Lauraaaaaaaaaaaaa.....Laurelooooooooor!
24+cu
Mikaela Christinne Annalia si
Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009)| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
pishko spune:
lady cum ii dai laptele seara?
si dimineata?
emma nici ea nu e departe ca mi-a facut figura si ieri si azi ca n-a mai vrut si pace cu lingurita... asa ca m-am bucurat cam prematur!
Doamne, abia astept sa creasca si ei mai maricei sa stiu o treaba ca nu mai pot cu 2 mofturosi... parca ma lupt cu morile de vant... mereu am dubii poate gresesc eu pe undeva, poate nu sunt destul de insistenta, poate sunt prea insistenta, poate nu le ofer prea diversificat, si cand fac altceva ma tem ca poate nu e bine si ma refuza si asa... offf asa am obosit
... ma obosesc toate gandurile astea si practic toata lupta asta asa de una singura
si ce ma doare e ca de fiecare data, clar, se arata cu degetul spre mama care parca ar avea niste puteri supranaturale si nu ar vrea sa le foloseasca...
Puiutii mei iubiti
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
My_Lady0091 spune:
Miha..dimineatza:
-din cana normala sau cu cioc
-sub forma de lapte cu cereale, cu lingura, din castron
seara,nu bea intotdeauna, de vreo luna, mai rar seara...insa il beia deobicei, in loc de apa...dupa cina!
putereeeeeeeee....iti doresc...urmez si io acus...
24+cu
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
pishko spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Miha..dimineatza: -din cana normala sau cu cioc -sub forma de lapte cu cereale, cu lingura, din castron seara,nu bea intotdeauna, de vreo luna, mai rar seara...insa il beia deobicei, in loc de apa...dupa cina! putereeeeeeeee....iti doresc...urmez si io acus... ![]() 24+cu Mikaela Christinne Annalia si Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009)
|
Aha, pai la micul dejun si el bea mult lapte din cana... inseamna ca nu mai e nevoie de laptele de la 6 dimineata?
Seara nu stiu cum as putea sa i-l dau altfel ca el mananca in ultima vreme cina tarziu pe la 8 si biberonul i-l dau pe la 11 in somn, ca altfel nici nu bea mare lucru... de fapt cred ca eu vroiam sa intreb cate mese ar trebui sa aiba... sunt varza... ma scuzati...
Puiutii mei iubiti
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
magdaz_ina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pishko ce ma doare e ca de fiecare data, clar, se arata cu degetul spre mama care parca ar avea niste puteri supranaturale si nu ar vrea sa le foloseasca... |

Rares - clipe si zambete
My_Lady0091 spune:
trei mese
24+cu
My_Lady0091 spune:
schimba-i orarul.
Rebecca de la opt luni pana la un an si ceva avea 4 mese.acum are trei.mai sunt copii care au si patru mese, la aceasta varsta.
24+cu
My_Lady0091 spune:
Miha, dar Emmei i-ai dat zeama de legume?daca nu..incearca asa...cu zeama..apoi cu supa strecurata de legume..incepe progresiv...1-2 linguri si cresti cantitatea...poate vrea.Pui un litru apa..morcov, rad patrunjel, telina, pastarnac(ultimele doua le adaugi mai tarziu...)acum daca ar papa doar morcov ar fi super.e bine ca legumele sa fie adaugate treptat..iar pastarnacul si telina...ceva mai tarziu..cam pe la 8-9 luni, in cazul tau, ea fiind alaptata exclusiv.
Intr-un litru de apa fierbe 2-3 rondele morcov...la foc mic..pana scade..aprox.o ora!
Succes!
24+cu
pishko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitza35 pishko sfat nu am altul-decat rabdare,ce vreau sa spun e ca stiu exact la ce te referi. Am strabatut si noi perioada de grava (aproape) totala a foamei,cand in afara lapelui de dimi si seara nimik nu era bun. Erau zile cand abia mancau amandoi,impreuna,un iaurt mic toata ziua. Ne-am chinuit asa aproape 2 luni.Nu am avut "curiozitatea" sa-i urc pe cantar, dar efectul e vizibil ![]() .Greva a trecut de la sine (ajutata cu picaturi de vitamina C),au urmat vreo 2 raceli,apoi niste enterocolita....Acum se pare ca ne-am revenit.Cei de la gradi zic ca mananca... cat,ei stiu...eu le mai ofer si acasa inainte de somn cate ceva, uneri accepta,alteori nu...mami de gemenasi vara asta :) |
Offf, greu trebuie sa fie si cu doi de-un fel... ca te gandesti cand sunt doi se indeamna unul cu altul si s epun pe mancat, dar uite exemplu aici ca ei se indeamna la figuri la nemancat... nu stiu ce sa zic, dar greu e cand il vezi ca face greva foamei... si pe bune ca nu are nimic, doar figuri... ca i-am dat in seara asta cutia cu sare (goala) sa se joace si asa a acceptat... ma tem ca a cam inceput sa ma joace si ma scoate din sarite gandul asta... ca ii lasi ca asa scrie la carte si ei prind smecheria si fac numai ce au chef...
Puiutii mei iubiti
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)

de gemenasi