Fulgusorii se pregatesc de sarbatoare {17*}
Raspunsuri - Pagina 19
pishko spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Miha, dar Emmei i-ai dat zeama de legume?daca nu..incearca asa...cu zeama..apoi cu supa strecurata de legume..incepe progresiv...1-2 linguri si cresti cantitatea...poate vrea.Pui un litru apa..morcov, rad patrunjel, telina, pastarnac(ultimele doua le adaugi mai tarziu...)acum daca ar papa doar morcov ar fi super.e bine ca legumele sa fie adaugate treptat..iar pastarnacul si telina...ceva mai tarziu..cam pe la 8-9 luni, in cazul tau, ea fiind alaptata exclusiv. Intr-un litru de apa fierbe 2-3 rondele morcov...la foc mic..pana scade..aprox.o ora! Succes! ![]() 24+cu Mikaela Christinne Annalia si Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009)
|
Am facut exact cum ai spus tu, si i-am dat numai zeama si a facut urat de tot, apoi am incercat si cu putin cartof cu morcov pisat si era super gustos ca am incercat si eu si tot asa a icnit sa-si scoata din ea si laptele din ziua precedenta... mai eu tot insist, ce sa fac, ca asta-i datoria mea, nu ca mi-ar placea s-o vad cum o chinui dar nu vad alta solutie... off v-am innebunit de cap cu prostiile mele, ce sa fac... acum am alta dambla, ca are niste portiuni de piele uscata pe umeri si pe manute si ma gandesc ce-o fi... poate e o eczema normala de bebelus de la lapte... eu am si o alergie la carne rosie si m-a mancat undeva si am mancat niste chestii cu carne de vita si mi-au iesit niste eczeme si parca vad si la ea ceva asemanator, oare se transmit alergiile prin laptele matern?
Puiutii mei iubiti
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
My_Lady0091 spune:
Miha...dar pe altcineva sa-i dea, ai lasat?pune-l de proba pe sotul tau!poate de la el accepta!incearca, sa vezi
pe bune ca nu mai am sfaturi
24+cu
Mikaela Christinne Annalia si
Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009)| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui pishko
Am facut exact cum ai spus tu, si i-am dat numai zeama si a facut urat de tot, apoi am incercat si cu putin cartof cu morcov pisat si era super gustos ca am incercat si eu si tot asa a icnit sa-si scoata din ea si laptele din ziua precedenta... mai eu tot insist, ce sa fac, ca asta-i datoria mea, nu ca mi-ar placea s-o vad cum o chinui dar nu vad alta solutie... off v-am innebunit de cap cu prostiile mele, ce sa fac... acum am alta dambla, ca are niste portiuni de piele uscata pe umeri si pe manute si ma gandesc ce-o fi... poate e o eczema normala de bebelus de la lapte... eu am si o alergie la carne rosie si m-a mancat undeva si am mancat niste chestii cu carne de vita si mi-au iesit niste eczeme si parca vad si la ea ceva asemanator, oare se transmit alergiile prin laptele matern? Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011) |
cu eczemele nu ma pricep.totusi ar fi ok sa mergi la un dermatolog cu ea si bineinteles si tu..pentru a vedea exact care-i cauza

24+cu
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
si o alta idee care mi-a trecut prin capul meu sec.. nu ar fi mai bine sa scrii si la odiseea din care ar fi trebuit sa faca parte EMMA?.acolo sunt mamici cu bebici de-o seama si poate ar avea mai multe sfaturi pentru tine!
caut link si pun...poate te vor ajuta!
24+cu
My_Lady0091 spune:
link:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167668&whichpage=20
eu chiar insist sa scrii acolo.cu siguranta ti se va schimba starea de spirit!

24+cu
sunshine2009 spune:
Buna dimineata la toate fetele,
e gata, calda, aburinda, aromata...si pt gravidute...ceai de frunze dr zmeur...![]()
revin dupa o perioada destul de agitata acasa, multe de rezolvat...totul pe capul meu, ca de obicei.
Lady, referitor la "chestia" ce-i iesise pe obraz la pitic, la controlat doctora si a xis ca nu poate fi alergie, sa nu-l dam cu nimica si sa vefem cum mai evolueaza. Si ca poate dura luni cu vindecatul, si surpriza, de marti pana acuma e aproape complet disparura. Trebuie sa urmarim sa nu reapara, daca da, urgent la dr iara. In schimb a pescuit o raceala sanatoasa, ca nici cum nu-si lasa sapca in cap.
sunshine2009 spune:
Pishko, rabdare multa. Ma repet, la varsta pe care are Emma noi de-abia incepusem diversificarea..si eram f departe de cantitati masurabile in grame. Lasa-l eventual pe sotul sau socrii sa incerce si ei. Si sa incerci sa-i dai la ore cat de cat fixe, nici f flamanda dar nici satula. Apoi sa nu-i mai dai sa suga imediat dupa masa, ca sa nu-ti fava greva ca stie ca oricum primeste lapte.
Mi-am mai adus aminte de ceva, vezi ca in perioada de crestere sau dintat se poate sa retrogradeze de la solide la lichide exclusiv. O etapa de asta am avut de curand si a durat vreo 10 zile (va face 2 ani in dec....) Stiam ca va veni, ca asa se manifesta extrem dintatul la noi si maselele si caninii erau pe iesite. N-am mai fost asa stresata ca alte dati, ca stiam ca trece, si e important sa ia lichide.
_
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
getik1 spune:
neata fetelor
eu sunt zombi de saptamana trecuta ma lupt cu treburile si parca nu le mai termin si colac peste pupaza socramie era sa dea coltu si acu stai si alearga dupa el prin spital a baut 2 saptamani la greu si dupa a facut criza de epilepsie cu o mandrete de sevraj, in fine trec peste ca nu ma prea pasioneaza subiectu absolut deloc da o fac pentru cezar, cu toate ca nu merita nimik.
ary este ok la cresa mananca doarme, si duracel binenteles
.
fug la treaba ca acu trec orele si tre sa iau fata si parca nimik nu se vede

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

.....