Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Va multumesc fetelor pentru felicitari. Recunosc ca pentru mami si tati ar fi fost frumos sa fie un baietel, dar pentru Rebeca e mai bine ca e fetita; altfel se fac legaturile intre frati de acelasi sex, mai ales ca o sa fie foarte apropiate ca varsta. Oricum, cel mai important lucru e ca e sanatoasa.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt
22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

matza nu e foarte bine..la 4 jumate l-am programat la dr

noi am ajuns la 2 nume: Matei Andrei si Toma Andrei...nu stiuce sa aleg

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Bulinuta, si mama mea a facut acum ceva timp ( 7-8 ani) ceva asemanator. Basicutele se spargeau si avea multe si in palme. I-au trecut cu ceai de pelin si unse cu crema de galbenele. A fost tot o alergie foarte puternica.

Doamne ajuta sa fie totul in regula sa scape puiul mic de probleme.
Imi pare rau ca esti ingrijorata si suparata. Sa ne ti la curent.

+23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Bubbles - cred ca te referi la pagina asta

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165277&whichpage=9&nm=Bulgarasi-de-ianuarie-februarie-2012-(8)-pag-9.

Si eu vreau sa imi iau pt bebe un wrap sau o sa-mi fac singura.
Bafta !!!

gravidutza 24+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Matza, dupa cum au spus si celelalte mamici, asculta-le ca sunt prietenele tale, dar retine si aplica numai ce ti se potriveste. fiecare copil e diferit, unii au nevoi mai speciale, altii sunt niste ingerasi si inteleg totul cu binisorul, iar noi trebuie sa ne adaptam dupa ei. in jurul meu au fost doar copii cuminti tot timpul iar cand am dat de o fetita care facea scandal in magazin daca nu i se cumpara ce vroia ea, am sarit cu concluziile pripite la adresa mamei ei, care imi este si o ruda apropiata si draga. cand colo, problema era la bunici care au dezmierdat fetita cum se putea mai mult si de fiecare data cand mama ei vroia sa o atentioneze cu o palmuta peste fund, era certata ca "de ce bati copilul!" (si nu era nici pe departe cazul). astfel, mamica a ajuns in ochii copilului o "scorpie" (si i-o si zicea in fata) iar cei care ii faceau ei toate mofturile erau personajele pozitive.
poate nu e cel mai potrivit exemplu...
oricum si eu am fost crescuta fara dezmierdari si mofturi, chiar daca sunt singura la parinti, dar am stiut ca atunci cand mi se spune "nu-i voie" sa nu ma mai ating de obiectul respectiv.
acum ne vin musafiri in casa cu copii mici si imi iau la rand toate decoratiunile care sunt la nivelul lor si sunt obiecte perisabile dar nu le zice nimeni "nu-i voie" sau "pune la loc". dupa ce pleaca imi petrec restul zilei strangand dupa ei si reasezand totul in ordine.

Anne 25+ de

Mergi la inceput

annesi obisnuieste-te cu ideea ca tot ce e la nivelul lor trebuie luat sau pus mai sus ei vor sa cunoasca tot, sa bage in gurita, sa simta etc pentru ca totul e ceva nou

eu nu sunt de accord cu palmute la fund etc, exista si alte metode...e adevarat ca mai reuseste sa ma scoata din minti si urlu ca o isterica, ceea ce iar e aiurea, dar asta mi se intampla cand sunt super obosita si nu stiu cum sa iau situatia...

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

plec spre casa...se agraveaza starea lui piti...face si febra si voma si diaree si petele iar se inmultesc

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Intr-adevar, ce e la nivelul lor trebuie sa dispara sau sa fie inlocuit cu jucarele
Bulinutza nici eu nu sunt de acord cu bataia, mie imi tot povesteste mama ca mie nu a trebuit niciodata sa imi aplice un astfel de tratament pt ca eu intelegeam cand mi se explica frumos. dar daca prostiuta se repeta si nu intelege altfel, o palmuta peste fund nu e nici dureroasa (mai mult in orgoliu) nici nu are cum sa-i faca prea mult rau. poate asa intelege ca daca mai repeta greseala respectiva, va fi tratat la fel si nu-i place, asa ca nu o mai face.

Anne 25+ de

Mergi la inceput

of Bulinutza, sper sa nu fie nimic grav. mergeti cu el la medic. poate e o toxinfectie alimentara sau ceva de genul.
eu si va dorim multa sanatate!

Anne 25+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Salutare!

Nicole si Adriana sa va traiasca fetitele! ce de-a fetite se anunta...

despre nume... Eu o sa pun un singur nume. Si eu si sotul meu si toti cei din familiile noastre pana la rudele de gr4 avem cate un nume. As putea sa zic ca e deja o traditie. Si toate sunt nume romanesti, caci si numele de familie sunt romanesti si ar merge ca naiba pe langa Mario, Alessia, Antonio si mai stiu eu ce. Asa ca raman la Miruna si Tudor. Deocamdata stim ca e fetita. Cine stie daca pana la nastere nu se mai schimba ceva.

Despre celule... e greu sa iau o decizie. Sotul zice da, eu ma mai gandesc.

Cunosc, din pacate un caz pe cat de real, pe atat de dramatic. Copilul are aproape 2 ani si in urma cu 4-5 luni a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. Mama era linistita caci avea celule recoltate de CBC, pentru care primise ok - erau numa bune de pastrat pana ce copilul ajungea la nu mai stiu ce greutate. A scos de la banca caseta si surpriza!!! Cei de la clinica de oncologie au spus ca erau contaminate de la recoltare cu sange fetal si nu puteau fi folosite. Asa ca totul a fost degeaba. Acum trebuie sa gaseasca 150000 de euro pentru operatie de transplant de maduva...

Intrebare intrebatoare - de ce a platit aceasta mama stocarea celulelor aproape doi ani, daca nu erau ok si nu le putea folosi? Ce fel de analize au facut ei la inceput, inainte de a trimite acea scrisoare prin care ti se aduce la cunostinta ca probele recoltate sunt bune de stocat?

Sper din suflet sa nu fie cazul niciodata pentru nimeni sa treaca prin asa ceva.

21+

Mergi la inceput