Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

annesi sa stii ca poza asta mi-am facut-o de dimineata
deci asa arata burtica mea la 23+ saptamani.
pana acum 2 saptamani nici nu se vedea, iar acum parca a explodat

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

ellenii, nu stiu daca un caz poate fi considerat o generalitate. E tragic pentru parintii acelui copil. Din pacate, tot ce pot face e sa solicite totii banutii platitii catre CBC plus dobanda la ei, si eventual daune materiale. Mai mult...

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt
22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

elenii mi se pare revoltator ce i s-a intamplat. nu stiu cum as fi reactionat daca eram in locul lor.
exact de asta ma temeam referitor la atatea firme aparute din palarie care recolteaza celule stem. nu poti avea incredere in ei.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

alice nu m-am suparat de asta am si expus aici numele astea rare ca sa vad reactiile altor mamici.

Mie intotdeauna mi-a placut cezar mi se pare un nume puternic ,insa am vista intr-o seara ca pe pe bebelul nodtru in boteza un arhiepiscop cu barba lunga si zicea ca se boteaza robul lui dumnezeu Rafael-Ioan dupa care s-a oprit din slujba si le explica celor din biserica ce insemnatate au aceste 2 nume.

va dati seama ca m-a pus pe ganduri ,plus ca m-am uitat pe internet sa vad ce semnificatie are numele rafael si imi place ce scrie.

Acum poate a fost un simplu vis sau poate asa trebuie sa fie ,voi ce a-ti face?

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Annesi, asa cum zicea si bulinuta, fie totul este ridicat la alt nivel, fie dedici foarte mult timp instruind copilul ca ‘nu e voie’, dar trebuie sa fii perseverenta si sa stai dupa el. Eu am pus unele lucruri mai sus pe mobila, insa am avut flori pe parchet pe care nu aveam unde sa le mut, asa ca atunci cand copilul se plimba cu premergatorul stateam langa el si cum incerca sa puna mana spuneam ‘nu-i voie’, spuneam si de 10 ori, am ajuns pana acolo incat i-am asociat cuvantul ‘nu’ cu o simpla palmuta peste manuta lui si in cateva zile a invatat sa nu mai puna mana, asa ca florile mele au rezistat mult si bine acolo.. Dar a trebuit rabdare!
Bulinuta, eu cred ca uneori fara o palmuta la fund nu o scoti la capat, dar aia nu trebuie data la nervi si copilul trebuie sa inteleaga foarte clar pt ce a primit-o. In plus, consider ca mai bine ia el o palmuta si se linisteste, decat sa-mi intinda mie nervii la maxim, sa ajung sa urlu sau sa-mi vars frustrarea verbal pe el.. Cred ca cea din urma atitudine e mult mai grava, decat o palma data unde trebuie si in momentul potrivit.
Fetelor, dar ce burtici vizibile aveti! Si a mea e destul de mare, bine ca sunt doi, insa la voi se vede chiar bine! Cred ca e perioada in care burta arata cel mai bine, ca o minge, rotunda si delicata.
Altesa, cand visezi numele copilului cred ca pare sa fie predestinat sa-l poarte! Eu i-as pune numele visat, indiferent de reactia celor din jur, dar acuma tu decizi…

Ana, mami de Darius (2005), de Sara (2007) si de gemeni 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Altesa, cred ca ar trebui sa faci cum simti. Eu nu sunt forte bisericoasa asa ca ...

Ana, nici eu nu m-qm gandit la asemanarea mara/marius. Pe sotul meu il cheama marius.. Iar dupa ce am scris numele am vazut si asemanarea cu sara/darius :))

Eu inca nu am nume pe lista pt copil..

Adriana, ma bucur ca ai primit vesti bune. Va pup pe toate 3

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Adriana, Nicole Felicitari pt fetitze!!!

Bulinutza, Sper ca ati descoperit cauza starii de rau a lui Rares. Sanatate multa!!!

Noi azi ne-am plimbat mult pe jos, Sara cu trotineta, apoi am dus-o la cofetarie, iar acum doarme dusa Eu sunt treaza de la 6, dar nu am putut adormi cum cu ea...

Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Cand avea Sara cateva luni, am pregatit acest montaj. Am si acum ochii plini de lacrimi de emotie
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7572136" target="_blank">AICI

Alina 25+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

da anna asa ne gandeam si noi desii nici eu nu sunt bisericoasa insa ma gandesc ca e un semn.

rafael oricum imi pleace dar nu si combinatia de Rafael-ioan parca imi placea ma mult rafael stefan

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Ce-mi place ca vorbiti despre nume de copii!... Daca bibicul meu ar fi fost baiat, alesesem o singura varianta: Peter. imi place rau de tot. Dar cum purtam o fetica, ne dam cu capetele de pereti. Mie imi place mult Simina - sotul meu nici nu vrea sa auda. Mai am pe lista Ava, Sabina, Malina, Petra si Ileana. Cu Ileana m-a dezumflat soacra-mea care a fost entuziasmata "O, ce frumos! N-am cum sa uit numele ca avem in sat o gramada de Ilene: Ileana a lui Tzatzae, Ileana a lui Pocitu'..." . dar nu ma iau dupa ea, doar m-am dezumflat putin. Vreau sa-i pun piscoatei 2 nume (unul de sfant), sa le "aliniez" frumos intre ele si cu numele de familie sa formeze cantecelul ei personal . Asa ca mai lucram....ne hotaram, ne razgandim, si tot asa...Ana, imi dau si eu cu parerea Codrin/Codruta, Peter/Petra si...preferatul meu Adam/Ava (nu Eva ) - sa nu radeti, daca imi reusea FIV-ul cu 2 embrio, asta era alegerea.Felicitari fetelor cu rezultate bune la eco! . Eu mai am o saptamana si ceva pana la eco si mi-e inima in calcaie. Multa sanatate celor care se lupta cu raceala!!! Si preventiv, inca se mai gaseste catina in piete, eu am pus la frigider cu miere si am facut si suc de catina pentru pitici ca vad ca se stramba la "lingurita zilnica".O seara frumoasa tuturor!MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput