Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

lexi,grorgia aveti pm.

sa vina sotul meu sa fac cateva poze la carucior si vi le pun ,el se descurca mai bine cu tehnologia decat mine.

aaa si apropo unde le pun?

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna fetelor!
Ma bucur ca va regasesc vesele, pline de chef de vorba si cu putine inconveniente, care speram sa treaca repede si sa va bucurati de perioada sarcinii, o perioada foarte rar intalnita in viata unei femei, nu? (adica de doua ori sau cel mult trei, cu mici exceptii..)
Voi va plangeti de burta mare, dar eu ce sa mai zic??? M-am ingrasat deja 10 kg si am o burtaaaaaaaa!!!! Am fost la serviciu astazi sa duc concediul medical si colegii mi-au spus ca 'nu-s asa mare', dar probabil au vrut sa fie draguti.. Nici nu indraznesc sa pun poze, sotul meu ma fotografiaza in fiecare sapt, e foarte incantat, zice ca la celelalte sarcini n-am prea facut poze cu burtica si-i pare rau si fiind ultima sarcina, ma surprinde si cand sunt aranjata si cand sunt cu hainele de prin casa...
Si la noi e frig, s-a racit dintr-o data, dar inca facem plimbari prin parc.
Voiam sa intreb daca voi purtati vreuna burtiera. Pe mine m-ar tenta, mai ales ca ma doare spatele si apoi ca sa mai sustina putin burta asta, ca la ritmul in care creste, nu stiu ce-am sa ma fac, o duc in maini... Daca aveti de unde le-ati comandat si cat sunt de utile m-ar interesa. O seara placuta tuturor!

Ana, mami de Darius (2005), de Sara (2007) si de gemeni 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Altesa auzi ce zic fetele astea pe aici,ca in ultimele luni se iau cele mai multe kg,nu are rost sa disperam...noroc ca vine iarna si stam mai mult in casa ca altfel...hai sa gandim pozitiv lasa kg...sa fie bebelusii sanatosi si rotofei
Vai ce filmulete fruuuu, cat de scumpi sunt bebelusii vostrii, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii
Jonesy multa sanatate si sa stati cat mai departe de spitale...hai mai rezista ca mai e asa putin
Olga s-o stapaniti sanatosi si fara evenimente masinuca...
nici eu nu prea inteleg unde se pun kg astea,inca mai port blugii dinainte de sarcina bineinteles fara sa ai inchid, deci sa inteleg ca burta si sanii au inghitit tot????
Cati pofta buna la branzica cu ceapa, eu am visat toata noaptea ca mancam mcdonalds si... a ramas doar in vis...am rezistat tentatiei...

+26 cu

Mergi la inceput

silvi nu ma deranjeaza cat am pus ca tot asa nu se vad,insa ginecologul mi-a spus sa nu depasesc pragul de 14 kg pentru ca am trombofilie si poate fi periculos.

si sa stiti ca ultimele 2 kg le-am pus din cauza ca am scapat la dulciuri si tot din cauza asta mi-a iesit prost si testul de toleranta la glucoza.

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Si mie mi-a zis doctorita sa nu mai iau de acum mai mult de un kg pe luna...la mine e alta buba, eu am plecat in sarcina cu ceva kg in plus,75kg la 170cm....
fetele cum as putea sa vad si eu pozele voastre? am nevoie de ceva parola?unde tre sa intru?

+26 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Silvi, subscriu la ce a spus Cati...ai intrat de multa vreme in 6 luni...Cred ca nu ai calculat tu corect...
Multumesc mult ca ma incurajati, dar am facut niste pulpe...Si burtica creste simtitor...Cat despre rochia de nasa, credeti-ma ca mi-o face un barbat...Si merg pe mana lui pentru ca am mai mers o datasi a iesit exceptional.Mi-a promis ca si acum voi fi la fel de incantata.Deci...astept.M-as bucura sa fie de bun augur faptul ca voi cununa, gravida fiind.Am citit totusi undeva ca nu ar fi indicat, ca dai norocul copilului tau altora...Sper sa fie prostii...O fac din tot sufletul si sper sa ne mearga bine tuturor.
Alinutza si eu te-as convoca la o sesiune de cumparaturi, mai ales ca ne uitam dupa hainute de ocazie...Si sunt tare dornica sa cunosc frumusete de mamica de Scortisoara...
Matza...ne bagam?
Iaura , cu siguranta neplacerile de la sold sunt de la schimbarea centrului de greutate al organismului.Imi pare tare rau ca te chinui...
Copilul meu este foarte activ de cateva zile incoace...Astazi, la serviciu fiind, mi-a tresaltat bluzita de pe mine de vreo trei ori.E asa de amuzant si de emotionant...Tati a inceput sa-l simta si el si...e topit.Cred ca nu gresesc daca afirm cu tarie ca traiesc cea mai frumoasa perioada a casniciei mele...

Mergi la inceput

aerlilian nu gresesti ,si eu simt la fel.

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ileana, sigur ca ne putem vedea. Si eu as vrea sa te cunosc. Tu poti merge dimineata la un mic shopping? Eu ar trebui sa rezolv cu tinuta mea si a Sarei saptamana asta. Si vreau sa merg ori maine, ori miercuri, ca de joi se aglomereaza si nu imi place..
astept raspuns

Eu cu Sara suntem pe canapea, la baut laptic, ea cu cereale, eu cu biscuiti. Apoi mergem la nani ca mi-e soooooomn si nici ea nu a dormit decat o ora azi.

Noapte buna!

Sofia, nu ne-ai mai spus nimic...ce mai faci??

Alina 25+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Buna seara!

Am fost si noi in week-end la parinti si ne-au omorat cu mancarurile felurite. Azi mi-am facut abonament la sala ca nu se mai putea.
Eu am luat sarcina trecuta 18kg din care 7 kg in primele 12 sapt de la tratam cu Duphaston, apoi am luat incetisor si la final nu foarte mult dar din luna a 7-a nu m-am mai dus la job am intrat in concediu si mancam numai tocanite de legume, multe fructe si mers pe jos la greu- cel putin 2 ore. Pana atunci trageam niste mese copioase pe la 21 cand ajungeam flamanda.
Mie mi s-a parut prea mult totusi 18 kg dar nu am avut picioarele umflate decat spre final, in luna a 9-a puneam parchet eram dusa
Acum imi este frica ca va fi frig si stau in casa si ma fac cat o balena.
Din fericire mie mi-a scazut pofta de mancare dar pana acum 2 sapt rontaiam ca un hamster tot ce prindeam.

Vazut filmuletele Alinei,Bulinutei si al lui Lexi cu bebelusii frumusei. Sa va traiasca. Am si eu cu Sara un montaj pe care l-am pus la botez dar cine stie pe unde este.
Aerilian nu se vad kg in poze arati bine.

Olga sa stapanesti sanatoasa masinuta!

Fetele cu neplaceri ale sarcinii Trec repede lunile.

Ma duc sa pregatesc copilul de culcare.

O seara placuta!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 21s+ cu
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Aerlilian – cu siguranta vei fi o nasica tare frumoasa si vesela. Sper sa nu te oboseasca prea tare petrecerea.In ce localitate este nunta ?
Bulinuta – sanatate multa.
Anangel – foarte draguta printesica ta.
Jonesy –of prin ce ai trecut si tu… Sanatate multa
Altesa – vrem poze cu carutul…
Olga – felicitari pentru masina. Sa o stapanesti sanatoasa.

in 22+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput