Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Am revenit si noi dupa un week-end la Deva. Acum ne revenim caci am avut ceva peripetii si la dus si la intors plus ca a racit si David un piculet...

Alina, Bulinuta, Lexi - foarte frumoase filmuletele cu bebeii Am vazut si pozele cu aniversarea printesei Maria, frumusete de fetita

Aerilian esti foarte bine Eu nici nu am curaj sa fac poze...Nici de la sarcina trecuta nu prea am Bineinteles si eu daca mi-as pune poze ati zice ca sunt ok, dar fiecare stie cum a fost inainte si este un pic socant sa treci prin atatea schimbari intr-un timp atat de scurt.

Jonessy multa sanatate. Sa stai departe de spital de-acum incolo

Trebuie sa merg sa-l tund pe fii-miu caci arata exact ca si Tarzan, dar la ce vreme frumoasa este afara, nu-mi vine sa ies nici pana la poarta. Dar am o motivatie, masinuta noua

Olga, mamica lui David iepurasul si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mai fetelor voi vreti sa-mi fac eu poze si sa vi le arat? ...va trece orice gand de obezitate...deci va rog s anu va mai aud

angelexi e stabil acum...sper sa nu inceapa iar cu ceva
am vazut pozele cu Maria...ce printesa frumoasa

olga bine ati revenit

altesa sa il stapanirti sanatosi

annesi ati facut ceva cumparaturi

ma duc intr-o sedinta si sper sa termin repede sa pot si eu sa plec la 6 caci iar am avut o noapte fara somn

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Olga, felicitari pentru noua masina, sa o stapaniti sanatosi, ce te invidiez! Chiar acum vorbeam cu o colega ca de cand cu accidentul nu a trecut noapte in care sa nu am cosmaruri cu accidente rutiere.
Jonesy, multa sanatate!
Altesa, m-ai facut curioasa cu caruciorul, poate poti pune ceva pozici. Aaa, si vroiam demult sa te rog, daca poti, sa-mi trimiti si mie ceva date de contact ale celor care fac mobila pe comanda. Spuneai tu ca stii pe cineva foarte bun si eu chiar caut, caci vreau sa-i fac Mariei mobilierul pt scoala pe comanda in Bucuresti. Multumesc mult.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 25+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

buna fetelor....sa aveti o saptamana buna!!!
- io sunt fara chef....stau mai mult in pat...de doua zile ma doare si spatele...salele...umerii...nu stiu ce sa iau....i=am zis dpctoritei dar nu mi-a zis sa iau ceva pt durerile astea...si am asa o indispozitie...am fost la ecograf sambata...am vazut bebelusha..este foarte bine, are 740 de grame...iar eu...se pare ca voi suferi pana la sfarsit cu varsaturile si greturile...mi-a zis doctorita ca persoanele care au avut Helicobacter Pylori patesc asha......o incurajare f bunaaa......
- bulinutza..sper sa fie bine cu Rares...
- ma buucur fetelor ca sunteti bine..in general.

in 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

bune fetele...raspund si eu la apel
am vazut filmeletele cu bebicii vostri,foarte faine ,sper sa fac si eu unul cu bebelina mea...asadar lexi ,te-ai lasat vazuta in poze,sa nu mai zici niciodata ca ai fi nu stiu cum ,esti foarte draguta si copiii tai la fel vor fi ,maria e deja o dulceata

daca pana acum nu m-am prea plans de neplaceri ale sarcinii,o fac acum, am cam de o luna dureri tot mai accentuate la soldul drept,cred ca articulatia coxofemurala,initial am crezut ca e sciatica ,dar nu iradiaza durerea in picior ,e in loc fix...nu stiu ce sa mai cred ,aseara am plans de durere,ma doare la mers ...nu stiu daca scap de ea pana dupa nastere dar e crunt...sper doar sa nu se agraveze ....nu vreau sa ma plang prea tare ,suport orice pt. bebe ,doar ca e frustrant,merg miercuri la control si o sa-l intreb si pe dr. ce pot face

vad pe aici burtici mari...a mea e mai micuta poate si fiind eu mai inalta ...

aerlilian ,nu se vad kg. nici la tine, si eu am pus vreo 9 ,dar toata lumea imi spune ca nu m-am ingrasat deloc,asa ca nu-mi mai fac prb....ai noroc ca o sa arati bine ca nasa ,nu o sa se vada burtica prea mare daca iti gasesti o rochita ok...

si eu am fost la nunta sambata si am avut o rochita cam larga pt, burta mea dar asta am gasit...am pus poze si pe picasa...app. vrem sa vedem poze si cu celelalte burtici care nu au pus deloc poze,matzaila ,tu nu te arati deloc?

la toate

minunea mea 27+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetelor!

Jonesy Sanatate in continuare! Sa nu mai ai parte de vizite la spital!.
bulinutza, lexi Am vazut filmuletele cu puii vostri Si am vazut si pozele de la aniversarea Mariei
Matza Daca poti sa imi trimiti poza ar fi super! Dar stiu ca tu esti slaba, eu am acum doar..77 kg
Olga Felicitari pt masina!!! Daca nu ne pui poze cu tine, macar pune poze cu micul Tarzan

Eu azi am facut transferul de haine de vara cu haine de iarna (mai am si maine de lucrat la treaba asta), am gatit (supa de ceapa si ciulama de pui cu mamaliguta) si am calcat o gramada de rufe. Deci am fost o albinutza.

bulinutza, pai doctorii ce spun? ce presupun? i-au acut analize? Sananate!

Alina 25+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Mady, tu ai fost ieri la eco. Ce grasunica ai in burtica!! Imi pare rau ca va trebui sa te chinui in continuare cu greturile. Hai ca nu mai e mult

iaura, si eu tot 9 kg am luat, dar toti imi spun ca nu se vede ca m-am ingrasat, decat ca am burta. Dar totusi unde dumnezeu s-au asezat kg astea??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Cati,referitor la varsta sarcinii eu ma gandeam la data de 11 ca implinesc luna, pentru ca ultima menstruatie a fost pe 11 apr.deci luni intregi ar fi 6 , asa am calculat eu pana acum ce sa-i faci
referitor la intalnirea de vineri nu ma pronunt deocamdata...sincer pe vremea asta evit sa ies sa nu raman iar intepenita,dar poate se indreapta vremea...vedem, de fapt despre ce e vorba acolo ca nu am inteles?
Eu nu mai inteleg nimic, am citit acum prospectul la acele supozitoare 'Carpicon',astea sunt bune pentru hemoroizi sau infectii urinare...iar eu stau destul de bine cu astea...adica lipsa totala...or fi bune si pentru dureri de spate????nu mai inteleg nimic

+26 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Jonessy, multa sanatate, Olga, sa stapaniti sanatosi masinuta si sa va duca in cele mai frumoase locuri, Mady, eu am avut 3 infectii cu HP toate diagnosticate cu endoscopie si tratament serios si am avut greturi cam pana in saptamana 15-16 si dupa cateva zile de arsuri dar acum sunt ok, chiar mananc ca disperata si daca ma plangeam inainte ca nu am luat deloc acum cred ca o sa va ajung ba chiar o sa va si intrec
Bulinutza, sa ne ti la curent cu Rares.
Iaura, o prietena a inceput gimnastica cand au coplesit-o durerile de spate si a fost mult mai bine, rezultatele s-au vazut imediat.
Lady, nu am mai primit vesti despre tine.
Alina, eu am acum 58, rochia ma incapea la 53. Dar mai am una rosie ca plan B.Macar ne intalnim ca tot stam /lucram in zona.

Plga, cumva ne vedem ca te-am amanat. Poate punem la cale o intalnire cu toata lumea,a?

+23

Mergi la inceput

Matza, sigur ca mi-ar placea sa ne intalnim. Pai iti trimit PM.

Mergi la inceput