Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

sa stii ca noi am fost de dimineata de tot, la 8 am fost prezenti acolo ca stiam ca inchid foarte devreme (undeva la 12). era full parcarea, de abia am gasit loc de parcare la ora aia! mie mi-a placut mult calitatea, am luat si de productie turceasca cateva chestii si bumbacul este foarte placut la atingere. sunt chiar si standuri cu articole romanesti, asesti tot ce vrei. mie mi-au luat ochii rochitele de fetite tricotate sau raiate, dar noi cumparam pt baietel . ai de unde alege, oricum. daca ceva nu-ti place, cauti mai departe. sunt foarte multe standuri. articolele pt copii sunt in dragonul nr. 5 si scrie mare si colorat pe el Lumea Copiilor. e undeva in spate, vis-a-vis de hala aia rosie cu etaje in care sunt si restaurantele.
am avut ghinionul ca la ora 9:30 sa se prezinte garda financiara si sa inchida toti, dar am apucat sa luam cam tot pana atunci. atentie ca unii nu vand la bucata, trebuie sa-i intrebi. si preturile difera la en-gros fata de cele la bucata, dar tot e mai convenabil. mai ales daca stai in bucuresti si nu cheltuiesti pe drum cum am facut noi venind de la Sibiu...

Anne 25+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

buna burticute,o saptamana buna sa aveti si fara virusi de raceala sau de alte cele...
noi azi implinim 26 sapt. si 8,5kg....nu ma mai enervez, sunt multumita ca e bebe bine si se dezvolta normal,maine facem 6 luni, trecem in trim3...ce repede trece timpul...
Fetelor azi am fost iar la doctorita(controlul lunar) si i-am zis de durerile mele de spate, de care eu sufeream si inainte de sarcina si mi-a dat niste supozitoare din plante Carpicon se numesc,a zis sa fac un tratament cateva zile cu astea dar le pot folosi si de fiecare data cand am dureri...
pupici si pe mai tarziu...

+25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

am actualizat si poza de profil cu o poza facuta azi

Anne 25+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

giulik - nu am folosit, dar mi-a spus o prietena ca imi da o minge din aia neaparat la travaliu, habar nu am cum se foloseste si ce ofera, dar daca a spus ca trebuie eu accept. Legat de procurat nu te pot ajuta...

Annesi eu zic sa arhivezi cartea ( intreaga nu pe bucati), intri pe www.transfer.ro si trimiti de acolo pe contul comun. Alta solutie nu prea stiu.

Silvi, nu vrei sa iesim vineri la intalnirea mamicilor de bebei din Bv? Mai impartim pareri, mai aflam una alta, pe mine m-a invitat cineva si cred ca ma duc.

Astazi e zi de pofte: paine cu ceapa si telemea...offf

gravidutza 24+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am ajuns si eu in sfarsit in biroul meu (dimineata am avut un curs).
Alina, am vazut si eu montajul, fff frumos si emotionant, si mi-am amintit ca am si eu un filmulet cu Maria pe acelasi site, www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici. Eu am ales ca fundal muzical Sonata Lunii de Beethoven si cei carora le-am aratat filmuletul m-au certat ca am ales o muzica prea trista. Mie imi place... Si aici puteti vedea cateva poze de la ziua fiica-mii de anul asta, daca doriti. Calitatea pozelor nu e grozava, sunt pozele facute de cei de la Mc, noi am facut destul de putine.
Bulinutza, sper ca e mai bine Rares!
Eu de cateva zile incoace am probleme cu ochii, in sensul ca mi se inrosesc tare-tare. Nu am stat in curent, nu mi-a fost frig, nu m-am simtit obosita, si totusi ma supara ochii. Iar azi m-am trezit cu ochiul stang rosu tot, ma ustura si lacrimeaza, cred ca am conjunctivita, cu toate ca e doar ochiul stang, cel drept e bine. Cred ca maine dimineata ma prezint la medicul de familie...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 25+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Noce, felicitari pentru vestile bune si caruciorul roz!
Beatrix a scris la Bucurii, sper sa aiba timp sa intre si aici si sa ne impartaseasca vestile bune!

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonesy spune:

bine v-am regasit! cata activitate!!!

Noi am lipsit cam mult, am fost in spital o saptamana din cauza unei litiaze renale agresive si incapatanate. De cate ori credeam ca cedeaza si opream medicamentele, o lua de la capat.
Nu stiu cat l-o fi stresat pe bebe, sper ca nu. bebe sta de regula in partea stanga si culmea, pe stanga era si buba. Asa ca de cate ori incepeau crizele de durere, bebe se refugia in partea dreapta, cat mai jos si nu mai misca pana a doua zi.

pana la urma a cedat si acum nu mai avem nevoie de niciun medicament. Doar ceai, apa si regim.

Felicitari pentru viitoarea nasa, mereu mi s-a parut ca o nasa insarcinata este de bun augur pentru fini!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Silvi dupa varsta sarcinii pe saptamani convertita in luni postata capitolul trecut, esti deja de ceva vreme in luna 6

gravidutza 25+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Aerlilian, nu stiu unde vezi tu o viitoare mamica obeza ca eu nu am vazut. Arati ffff bine si nici burtica nu mi se pare a fi asa mare cum spui tu. Pai daca tu zici ca esti obeza, eu ce Doamne iarta-ma sa mai spun? of, of, mai, mai...

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetele in sfarsit a sosit carutul lui bebe e superb daca vreti fac poze si va arat mai detaliat.

Am reusit sa dau si comanda de mobila ,maine ma suna sa-mi spuna pretul si in cat timp e gata.

Azi am implinit si noi 27 de saptamani si 9 kg sper sa nu mai iau mai mult de 6 kg in cele 2 luni care mi-au mai ramas.

In 10 zile ma duc sa-l vad pe bebe

26+ cu

Mergi la inceput