fiv dr dragos albu 44
Raspunsuri - Pagina 9
roxana33 spune:
Felicitari,Cami,o sarcina usoara si un bebelus sanatos iti doresc si eu
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota
aristica spune:
ali deci te stimulezi! Stai linistita cu injectiile, ca si la mine se pare ca a uitat consortul cum sa ma injecteze. De la et mi-a umplut burta de vanatai de la clexane. Am facut chiar si-un mic ganglion pe burta si se simte la mana, asa ca in zona lui, ma colorez cu un pix, ca sa vada si consortul unde sa NU faca alta injectie
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Ralu_mv spune:
Felicitari Cami ! eu acum m-am intors din weekend si eram sigura de vesti bune de la tine !
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
samira33 spune:
cami,felicitari!!
sarcina usoara si bebe la termen.
aristico si eu am facut un ganglion ca o bobita de la Clexane.
dar mi-a trecut in timp.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
alilumi spune:
ari, mamica closca, saru'mana!
si eu data trecuta, am avut niste vanatai de toata frumusetea... deocamdata nu s-au ivit dar... le astept, ca-s inevitabile...
deci clexanele sunt responsabile ptr. ele!
cel mai mult ma voi bosumfla cand mi se va umfla burta si mi se va inegri buricul, desi mai sunt ceva zile pana atunci. eh, dar pentru un beta satisfacator soldat cu sanatos... ce mai conteaza?!
toate doamnele si numai vesti bune sa auzim! Doamne-ajuta!
maria81 spune:
bccami felicitari pt bebe
alexa sarut mana Doamne ajuta sa fie bine
lumimar din pacate nu ajung pe la tine, si eu as vrea sa te vad impreuna cu printesa ta sa nu ma uiti cu pozele
aristicasi bebeii
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
tinuta78 spune:
neatza fetelor,
asa da inceput de saptamana,bravo cami Am stat cu sufletul la gura tot weekendul. Din experienta, te sfatuiesc sa stai linistita cu graficele si beta la 48 de ore. Asta este doar inca un motiv de stres. Mai bine stai cumintica si asteapta eco de 6 saptamani.
Cat m-am stresat eu in aprilie, oricum tot voia Celui de Sus se face.
cu curaj si incredere pana la capat
ari, ali, voi urmati, capitolul asta nu se termina pana nu veniti si voi cu vesti bune
angelica28 spune:
Bcami sar in 2 picioare pt reusita ta ,bv mami ,sa ai sarcina sanatoasa pina la capat!
Mie nu mi-a venit ciclul nici acum ,am facut un test vineri seara tirziu ,negativ ,dar nici ciclul nu a venit ,inca sunt in asteptare.................!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
alexa1986 spune:
Buna dimineata,
Oau ce de vesti bune, felicitari din suflet Cami, asteptam si celelalte fete cu rezultate ca ale tale. Cat despre mine, dupa 3 luni in care menstruatia a venit ceas, astazi este prima zi de intarziere, trebuia sa vina ieri, de bb nu cred sa fie vb deoarece nu prea am prestat luna asta, sotul fiind obosit si bolnav, asa ca sunt si eu in asteptare ca si tine Angelica.
D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.