fiv dr dragos albu 44
Raspunsuri - Pagina 10
alilumi spune:
tinuta, draga de tine!
sa dea Domnul la toata lumea!
si pentru ca aseara am revazut "Pacala", bineanteles cu intentia de a ma amuza... va impartasesc experienta lacrimogena (spre surprinderea mea si a sotului) cu scena in care mama isi cheama fiul sa vina pe lume... eu am interpretat-o desigur ca si cand mi-as chema pruncul de la Doamne, Doamne (bine, bine, nu radeti de mine! nu l-om primi noi tocmai pe Pacala, desi, am trecut de stadiul pretentiilor, si nici macar nu ne gandim anume la baiat sau fata)...
Vino, vino!
...
Nani, nani, puiul mamii,
Sa fii oaches si frumos,
Ca un soare luminos,
Sa te bata vanturile,
Sa te ninga iernile,
Sa te faci mare, voinic,
Sa iesi noaptea la colind,
Fara par, fara nimic,
Fara pusca si pistoale,
Numai cu mainile goale,
Fetele sa te-ndrageasca,
Flori in calea ta sa creasca
...
Vin, mama!
QiaoBing spune:
alilumi poate te "aude" si vine !
ma alatur si eu grupei "A" (angeliga, alexa) in asteptarea cm. trebuie sa incep schema si uite ca tocmai luna asta, cand stiu sigur ziua ovulatiei si am calculat ziua cand ar trebui sa vina, imi face fitze.
intrebare: Albu mi-a zis ca prima zi se considera cea in care vezi rosu in fata ochilor, dar daca e dupa ora 16 deja se numara ziua urmatoare ca Z1. in cazul in care trebuie sa incep AC si le iau seara, sa iau prima pastiluta chiar daca a venit cm dupa ora 16 sau de a 2-a zi ?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
alilumi spune:
qiao,
sa auda toti cati sunt chemati si doriti pe aici!
cat despre cm, banuiesc ca doar daca te apropii de miezul noptii se considera prima zi, ziua urmatoare. stiu ca de problema asta m-am lovit si eu la un moment dat, numai ca atunci se intamplase pe la 23:00... si s-a calculat desigur de a doua zi. de ex. eu am luat ac-urile la ora 22:00. ai putea sa ii trimiti email d-nei Lucia, sa te lamuresti... zic si eu... sau ce pareri mai au si fetele pe aici...
adipapazi spune:
bccami, congratulations! big good news!
asteptam closca aristicoasa fara cm.care closca bag de seama ca has an obsession cu embrionii si cu calitatea.ma, tu n-auzi ca nici ai mei nu fura de calitatea aia cea mai cea? adicatalea la pk se da cu cifre, de la 1 (cei mai slabi) la 4, cei mai tari. ai mei fura de nr.3 si se prinsera.ce mai vrei, bataie de-a dreptul? n-ai destule vanatai de la clexane?
stai acolo pe cuibar si relax la creieri!
tinuta78 spune:
Grupa "A", ce-ar fi sa-i faceti toate cate o surpriza placuta Doctorasului sa-l lasati fara cotizante la FIV. Oricum, chiar daca n-am reusit prin FIV, eu ma consider tot reusita lui, pentru ca m-a incurajat sa prestez, iar organismul meu probabil a fost inca sub influenta stimularii.
bccami spune:
Am repetat beta si creste, astazi este 156,96...deci creste si bebitul meu bataios
Nici nu-mi vine sa cred, parca visez . M-am programat pt eco de 6 saptamani pe 27 octombrie.
Va doresc la toate doar beta mare, mare.
Aveti incredere si veti reusi
loretta76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bccami Am repetat beta si creste, astazi este 156,96...deci creste si bebitul meu bataios Nici nu-mi vine sa cred, parca visez . M-am programat pt eco de 6 saptamani pe 27 octombrie. Va doresc la toate doar beta mare, mare. Aveti incredere si veti reusi - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote |
Felicitari Cami, sarcina usoara si un bebic puternic si sanatos!!!
QiaoBing spune:
tinuta ar fi frumos, dar eu ies din cauza, luna asta am fost pe partea fara trompa si nu imi fac iluzii ca iese chiar o minune de genul "captare laterala", plus ca nu am excelat nici la capitolul prestatii artistice in perioada X
in schimb m-am pricopsit cu o duda. Mr White mi-a dat sa repet numai secretiile, dar eu m-am dus si m-am scobit pe toate partile si iete ca la urocultura mi-a iesit un balaur de care nu am auzit in viata mea: KLEBSIELLA. Eu am simtit ca am facut iar infectie urinara, am luat ca de obicei urinal, dar, na, ca balaria asta e tot acolo.
Acum ma paste unul din antibioticele iesite la antibiograma. miercuri ma duc oricum la dr care mi-a recomandat analiza, dar ma gandesc ca tb sa ii zic si lui A. Ufff, asta imi mai lipsea acum din decembrie am luat la antibiotice cat in ultimii 10 ani.
Bineinteles ca ma bate gandul sa o repet si la alt laborator si sa il analizez si pe sot Ca mi se pare ciudat ca mie imi apare si dispare E Colli din urina mai ceva ca Hudini, fara tratament cu antibiotic si acum asta ... hmmm ... Toma necredinciosul am ajuns.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
aristica spune:
samira eu nici n-am stiut ca pot aparea ganglioni d-astia si pe burta. Credeam ca ies doar in dos.
ali foarte tare faza cu pacala
mama de sfinti ai vazut tu repede temerea mea din mesajul ala...pai daca pana acum cand am avut the best of the best n-a fost sa fie, ma intreb si eu, ce-o iesi acum cu d-astia, nu chiar best?...vorba lui ali vreun pacala
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
QiaoBing spune:
aristica nimic nu se repeta identic. ai vazut si tu ca de data asta nu te-a mai durut piciorul, asa ca fii ZEN in continuare si ai incredere in puiutii vostri.