fiv dr dragos albu 44

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

bccami, a mai ramas colega ta de fiv, cu o zi dupa tine, salexa.
Salexa, tu cum esti ?

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

qiao,dificultatile astea trec, problemele trebuie rezolvate, pe rand cu rabdare... stii si tu. mai bine ne verificam si tratam inainte, ca sa intram "cu dreptul" in stimulare. tin pumnii sa fie totul ok., pentru ca stiu din proprie experienta ce e in mintea si sufletul tau: sa ajungi cat mai aproape de momentul visului implinit (imi venea sa zic "Pacala", doamne, incep sa am o obsesie cu filmul asta. ari, nu ma incuraja! parca vad ca daca imi iese vreun biet baiet o sa-l alint: pacala a lu' mama!).
si subscriu la rapunsul pentru tinuta: nici la mine minuni de-astea nu se pot intampla cu ambele trompitze obturate complet. dar are dreptate draga de ea, cand spune ca i-a ajutat tratamentul cu al nostru doctor. pentru ca la monitorizarea de vineri, ovarele mele erau asa frumos inpodobite cu foliculi, cum nu i-am mai vazut nicicand de cand ma caut (asa in anovulatie cum erau inainte de fiv1, cu cel drept, bietul de el, operat de chist cu ani in urma etc. etc.)... e-heei, daca aveam trompe, ce mai burtica naturala imi trageam si io, maica!

toate doamnele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

ali, adi, nu-i bai cu trompele, minunea se infaptuieste in cazul vostru cu ajutorul manutelor binecuvantate ale doctorasului nostru drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Salexa are astazi 214 - asa ca avem o mama de gemenasi - manca-oar mama de fata

Au mai fost fete care au facut fiv odata cu mine. In 2 zile am fost 7 fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Aristica, nu mai analiza atata embrionii aia. Depinde si calitatea, dar chiar daca nu sunt de cea mai buna calitate, asta nu inseamna ca nu se pot prinde.
Eu am avut 12 embrionbi toti de calitatea cea mai buna si totusi nu s-au prins cei pe care i-am pus, 3 la numar. Sa speram ca la FET o sa fie si lipiciosi.
Nu mai cauta nod in papura. daca nu e sa fie, nu cred ca din cauza embrionilor va fi, la fel si daca va fi pozitiv (trebuie sa fie pozitiv de data asta)
si stai linistita nu te mai stresa.

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

salexa felicitari !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Bravo Salexa!

Cel putin Cami si Salexa ridicati rata de reusite ale Medlife !
Bravo voua !!!
Sarcini usoare si copii sanatosi 7 fete in 2 zile au fost ceva...

Cand am facut eu, in acea saptamana nu a mai fost nimeni, doar o fata cu FET.

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

mi-a zis si mie Albu ca saptamana aia a fost cea mai aglomerata. de obicei nu fac mai mult de 7 punctii/saptamana, dar atunci au avut 8.
ce frumos ar fi sa se fi "molipsit" embrionasii unii de la altii si sa se lase cu ochisori la toate cele 8 fete !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Am intrebat doctorasul daca este posibil ca la valoarea mea de beta(156 - ziua 12) sa fie 2 puiuti.
Mi-a zis ca nu exista o regula si ca vom vedea peste 2 saptamani la eco. Mi-a mai spus ca s-au vazut cazuri cand cu beta micut era sarcina gemelara si cand cu beta mare era sarcina unica.
Deci, inca ma mai pot ruga pt bebelusii mei . Noua ne-ar placea si doi si trei dar ...e bine oricum.

Maruscha, Anna - la voi cat era beta cand ati facut? Sa iau ca reper, ca fiecare are un bebe si doi bebe.
La Corry si Anastasia stiu.

PS - va tin la curent cu inca 2 fete din cele 7

Pupici pe burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bccami

Am repetat beta si creste, astazi este 156,96...deci creste si bebitul meu bataios
Nici nu-mi vine sa cred, parca visez . M-am programat pt eco de 6 saptamani pe 27 octombrie.

Va doresc la toate doar beta mare, mare.
Aveti incredere si veti reusi

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote

E un beta mare, frumos si sanatos, cum este si bebeul vostru! Sa vezi cum trece timpul, Cami, nici n-ai sa simti cand trec zilele si iti vezi mogaldeatza la eco acusica

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

17+ cu 2

Mergi la inceput