fiv dr dragos albu 44

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

bravo fetelor, cami si salexa. Sa ploua cu bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

tinuta ar fi frumos, dar eu ies din cauza, luna asta am fost pe partea fara trompa si nu imi fac iluzii ca iese chiar o minune de genul "captare laterala", plus ca nu am excelat nici la capitolul prestatii artistice in perioada X
in schimb m-am pricopsit cu o duda. Mr White mi-a dat sa repet numai secretiile, dar eu m-am dus si m-am scobit pe toate partile si iete ca la urocultura mi-a iesit un balaur de care nu am auzit in viata mea: KLEBSIELLA. Eu am simtit ca am facut iar infectie urinara, am luat ca de obicei urinal, dar, na, ca balaria asta e tot acolo.
Acum ma paste unul din antibioticele iesite la antibiograma. miercuri ma duc oricum la dr care mi-a recomandat analiza, dar ma gandesc ca tb sa ii zic si lui A. Ufff, asta imi mai lipsea acum din decembrie am luat la antibiotice cat in ultimii 10 ani.
Bineinteles ca ma bate gandul sa o repet si la alt laborator si sa il analizez si pe sot Ca mi se pare ciudat ca mie imi apare si dispare E Colli din urina mai ceva ca Hudini, fara tratament cu antibiotic si acum asta ... hmmm ... Toma necredinciosul am ajuns.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Qiao, si eu am avut KLEBSIELLA , dar in secretia genitala, nu in urina. Dupa tratament, imediat s-a dezactivat, nu a fost o bacterie foarte incapatanata, sa ma tina pe tratament cu lunile sau anii , cum am patit-o cu candida...dar nu stiu, poate e mai bine sa mai repeti analiza si la alt laborator, sa nu iei antibiotice degeaba chiar acum, in perioada asta... Dr Albu ce a spus?

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

18+ cu 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bccami

Salexa are astazi 214 - asa ca avem o mama de gemenasi - manca-oar mama de fata

Au mai fost fete care au facut fiv odata cu mine. In 2 zile am fost 7 fete.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote

Vai, CAMI, ce frumos!!!!!!!
Salexa, felicitari, mamico, si o sarcina cat mai usoara, cu bebei grasunei si sanatosi!!!
Doamne, ajuta, sa tot curga "bobocii" de toamna, ca tare frumos e cand curg vestile cu minuni in burtici! Sunt atat de fericita!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

18+ cu 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bccami

Am intrebat doctorasul daca este posibil ca la valoarea mea de beta(156 - ziua 12) sa fie 2 puiuti.
Mi-a zis ca nu exista o regula si ca vom vedea peste 2 saptamani la eco. Mi-a mai spus ca s-au vazut cazuri cand cu beta micut era sarcina gemelara si cand cu beta mare era sarcina unica.
Deci, inca ma mai pot ruga pt bebelusii mei . Noua ne-ar placea si doi si trei dar ...e bine oricum.

Maruscha, Anna - la voi cat era beta cand ati facut? Sa iau ca reper, ca fiecare are un bebe si doi bebe.
La Corry si Anastasia stiu.

PS - va tin la curent cu inca 2 fete din cele 7

Pupici pe burtici.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote

Cami, pai sa stii ca in cazul cu beta, cam asa este.... Corry, de exemplu, l-a avut aproape dublu decat mine parca in ziua 4 sau 9 dupa primul beta, facut pe 1 iulie. Si atunci am crezut si eu ca e doar un singur bebe, cand am comparat cu analizele ei. La Anna si la Maruscha nu mai tin minte, dar stiu ca in acea perioada cand eram toata un stres, cu gemenasii lui Corry am comparat si eu beta.
Mi-au dat fetele atunci in link, un site cu multe cazuri din acestea, cu beta mare in caz de 1 puiut si beta mai micut, dar cu sarcina gemelara. Dar nu mai stiu unde este...
Nu e o regula, intr-adevar. Poate face si fata 2 puiuti dintr-o lovitura. Cati sunt, unul doi, trei, daca va doriti voi, numai sanatosi sa fie si sa aiba fata sarcina usoara si linistita

Parintele Arsenie Boca

18+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Nasti incerc sa vorbesc maine cu Albu, tot trebuie sa ajung la mmf sa iau rezultatul la analizele sotului. si eu mi-as dori sa scap fara antibiotic, dar nu cred ca am bafta de data asta
Oricum, sunt putin suparata pe el ca nu mi-a dat sa refac decat secretiile, normal mi s-ar fi parut ca inainte de FIV sa verifice tot, nu sa ma duc eu la alt dr si sa ii cer analize in completare.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Nasti, am gasit link-ul ala, mult in urma, cand ai dat tu vestea.
Si intr-adevar, nu exista o regula.
Eu intotdeauna ma gandeam la gemeni. Dar daca Doamne Doamne mi-a dat unu, este bine si-asa. Sanatosi sa fie si eu la fel, si sa am o sarcina ursoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salexa spune:

Buna fetelor,

Nu am mai scris de mult. Fetelor la multele insistente ale lui Cami m-am hotarat azi sa imi fac un test de sarcina. Si ce credeti? A doua liniuta a iesit roz. M-am enervat ca nu imi spunea ce vreau sa stiu si asa ca m-am dus la Clinica M. Mi-a luat sange si am plecat spre casa. Am verificat rezultatul si este 214,96.
Bineinteles ca nu mi-a venit sa cred si i-am trimis mesaj dl. dr. care mi-a raspuns ca este pozitiv si ma asteapta peste 2 saptamani la eco sa vedem cati pitici sunt.

Sunt foarte bucuroasa dar acum am alta curiozitate, oare cati sunt? Poate cu ajutorul lui Dumnezeu sunt 3 ma multumesc si cu doi sau unu, dar totusi poate sunt 3.
Hai ca v-am innebunit. Of!

Mergi la inceput

hmm, cami, parca se vede o urma de nemultumire ca-i unul. Doamne ajuta ca-i si ala. Sanatos sa fie. Acum c-am vazut ca se poate mai facem si pretentii. Offf, ce nemultumiti suntem noi pamantenii.
Felicitari, important este ca bebe sa fie bine, acum chiar nu mai conteaza vorba lui ali, daca-i pacala....tandala sau ce-o fi. La cat l-am dorit.
fata si roagate in continoare ptr puiul sau puiutii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salexa spune:

Cami eu ti-am spus ca dr. Albu de data asta ne gravidit pe toate, dar tu nu. E o sa vezi ca toate care am fost suntem bortoase.

Va multumesc din suflet fetelor pentru urari si incurajari.

PUPICI pentru toate.

Mergi la inceput

Vai salexa,... tu esti chiar mai tare. Vrei 3. Chiar sunteti pacala fetelor. Cu unu-i mai usor, doar ati vazut ce s-au mai chinuit fetele. Eu inteleg ca doar ne gandim toate la stresul si banutii nostri si vrem sa dam lovitura dintr-o data, dar chiar asa.....
Fetelor, mame de gemenasi si tripleti, convingeti fetele astea sa stea cuminti acum.

Mergi la inceput