fiv dr dragos albu 44

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Qiao, tu cand te duci maine la doctoras? Eu am programare la eco la 16, poate ne intalnim pe acolo

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

18+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Salexa, numai noi am innebunit - eu vreau gemeni, tu vrei tripleti...
Tinuta - ce sa facem si noi...e de la tratament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

eu ma intreb daca o sa fiu in stare sa cresc unul si bine si fetele astea vor 2-3. clar e de la homoni
Nasti nu am cum sa ajung atunci, la ora aia trebuie sa prestez pe ogorul muncii. o sa incerc sa il prind spre sf programului.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

cami, salexa! felicitari din nou si din nou, cu fiecare noutate adaugata! sarcini usoare, bebei sanatosi... si voi voioase si mandre nevoie mare!

apropos de nr. lor... io vreau 4! na! (daca ma aude consortul se auto expulzeaza, nu inainte de a ma renega ca soatza cu scaun la cap).
glumesc desigur... ma multumesc cu "pacala" a mea/al meu.

pentru cele ce isi doresc tripleti, nasa mea are (5 ani per bucatzica). Nu e usor. Desigur, daca da Domnul... sunt mult asteptati, iubiti etc. A avut nevoie de ajutor la greu, dar si copilasii fura cumintzei.
apoi, sunt matusa (nepoata cu mine in casa, 4 luni). Asa de greu i-a fost mititicai pana de curand: colici, o dermatita nenorocita... valeeeu, a facut cat doi cu suferintele si plansetele ei... si noi pe langa ea, disperati sa rezolvam problemele copchilului.

asa ca, daca tot va doriti multi, asigurati-va ca aveti mamele, aproape, puneti-va bine cu socrelele in cazul in care nu prea...etc. etc.

oricum, e frumos! tare frumos! sper sa traiesc si eu mirajul "beta mare" luna care vine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

alilumi acum ca ai si experienta cu copchii mici, esti 'numa buna' sa devii graviduta

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudoralexa13 spune:

Dragele mele, va citesc de ceva timp, va sustin, plang cu voi, rad cu voi.....ce sa o mai lungesc va iubesc din umbra de ceva timp dar abia acum am prins curaj sa va scriu si sper din tot sufletul sa ma primiti in grupul vostru minunat.

Va felicit proapete mamici, ma bucur nespus pentru minunile voastre, ma rog sa duceti sarcinile la capat cu usurinta si fericirea pe care o meritati dupa atatea eforturi si sacrificii. Dumnezeu este mare si bun.

Pentru cele care sunteti in perioada de asteptare de dupa ET si cele care sunteti in focuri va doresc sa treaca timpul cat mai repede pana veti afla rezultatul mult visat pt. ca sigur va fii una dintre cele mai fericite zile din viata voastra.

Am fost si eu in lotul celor 8 asa ca la indemnul vostru va scriu.
Din pacate eu nu pot spune ca am reusit beta <1.20 - se pare ca ma urmareste aceasta valoare- este a 3-a oara cand imi iese.
Sper sa am mai mult noroc data viitoare.

Va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salexa spune:

Cami ne mutam impreuna k sa avem mai multa forta. Trebuie sa vedem cu ce ne tratam sa scapam de la efectele astea negative

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Felicitari Alexa!Va doresc mult bine si sa cresteti frumos!
Ce vesti bune sunt aici in ultima perioada....Bravo, fetelor, bebeilor si bravo dr. Albu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bccami

Am intrebat doctorasul daca este posibil ca la valoarea mea de beta(156 - ziua 12) sa fie 2 puiuti.
Mi-a zis ca nu exista o regula si ca vom vedea peste 2 saptamani la eco. Mi-a mai spus ca s-au vazut cazuri cand cu beta micut era sarcina gemelara si cand cu beta mare era sarcina unica.
Deci, inca ma mai pot ruga pt bebelusii mei . Noua ne-ar placea si doi si trei dar ...e bine oricum.

Maruscha, Anna - la voi cat era beta cand ati facut? Sa iau ca reper, ca fiecare are un bebe si doi bebe.
La Corry si Anastasia stiu.

PS - va tin la curent cu inca 2 fete din cele 7

Pupici pe burtici.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote

bccami, eu am avut in ziua 12, valoarea 300.72. parerea mea e sa nu iti faci ganduri fiindca dupa cum stii eu am 1 shtrumpf la purtator desi valoarea mea a fost mai mare decat a annei iar ea are gemeni. Bine, ca din spusele maretului doctor :), se prinsesera 3 la mine insa 2 s-au oprit din evolutie...

si eu visam cu ochii deschisi la gemeni, mi se parea cool sa scap dintr-o data sa n u mai trebuiasca sa fac un alt fiv daca vom dori un fratior sau o surioara pentru bebe si in continuare cred ca e f ok.

numai ca, avand in jur o gramada de proaspete mamici si vazand haosul placut ce-i drept, in care sunt acum..ma gandesc ca 1 e perfect pentru inceput :)...crede-ma ca si cu 1 poate fi destul de complicat...cu 2 deja e complex de-a dreptul :).

ce incerc sa zic, sa nu para ca ma contrazic singura :), sunt ok ambele variante, numai ca te consolezi usor indiferent de ce va fi sa fie! Pana la urma e important sa ai o sarcina ok, fie ea cu 1,2 sau 3 ...si mult ajutor de la parinti, mai ales la inceput de motherhood! :)

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

qiao iti inteleg frustrarea, mai ales cand ai descoperit singurica, c-ar mai fi ceva pe acolo. Intra putin la fiv in europa si vei citi despre ce spune o fata despre anumite valori ale analizelor. Eu cred ca-i bine ca ai primit unda verde pentru a incepe fiv-ul, acum, ca mai ai un mic hop, n-o fi capat de lume!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput