fiv dr dragos albu 44
Raspunsuri - Pagina 8
lumimar spune:
Felicitari Cami,sa ai o sarcina usoara si un bebe papacios
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
QiaoBing spune:
bccami am stat ca pe ghimpi asteptand rezultatul tau de parca era pt mine si ma bucur la fel de tare ca si cum as fi aflat ca sunt insarcinata, iti doresc tot ce mi-as dori si mie, o sarcina fara griji, si un bebe sanatos la final.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
alilumi spune:
bccami,
FELICITARI!!! Sa iti dea Domnul o sarcina usoara si o nastere la fel de usoara de bebel sanatos! MINUNAT! MINUNAT! Numai de vesti bune sa avem parte!
Ari, mamica closca, abia astept sa aud si de la tine de un beta pretios!
Am inceput si eu azi stimularea. Aproape ca uitasem cum sta treaba cu injectiile. Sper din tot sufletul sa fie bine! Deci, si oficial, ASPIR !
toate doamnele
corry_28 spune:
Doamne, Cami, cat ma bucur pentru tine!!!
Sa-ti dea Dumnezeu un copil sanatos si frumos!
Felicitari draga mamica
O mama implinita de: Matei si Iustin
maruscha80 spune:
felicitari cami
ma bucur foarte mult pentru tine, sa iti mearga bine toata sarcina si sa livrezi :) un bebelus, poate chiar 2, sanatos/i si frumos/i :)
29+ cu
bccami spune:
Va multumesc dragutele mele prietene
Cine are link-ul acela cu valorile la beta?
Stiu ca il avea cineva dar trebuie sa ma uit pe forum f in urma. Poate ma ajutati voi
Multumesc Doamne
Ninia81 spune:
Cami uite aici un tabel, poate te ajuta pana vin fetele sa iti dea linkul!
Weeks from the Last Mentral Period (LMP) Amount of hCG in mIU/ml
3. 5 - 50
4. 3 - 426
5. 19 - 7,340
6. 1,080 - 56,500
7-8. 7,650 - 229,000
9-12. 25,700 - 288,000
13-16. 13,300 - 254,000
17-24. 4,060 - 165,400
25 - 40. 3,640 - 117,000
QiaoBing spune:
bccamiuite aici: http://www.obfocus.com/questions/qanda7.htm
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)